Jump to content

Idm De Kayıt Yeri Sorunu..!


tuninqq

Recommended Posts

IDM 5.18.8 Katılımsız Programını Kullanıyorum Fakat Sölye Birşey Var Ben Bunun Download Etme Klasörünü Değiştiremiyorum.. Yanı Söyle Bilindiği Gibi Programı Kurduktan Sonra Program Otomatik Olarak ''C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Download'' Diye Bir Klasör Olusturup Bunun İcine Klasörlerini Kendi Olusturup İndirdiğimi Programı Oraya Download Ediyor..!! Fakat Bende Öyle Değil.. Bende ''C:\Documents and Settings\Admin\Belgelerim\Download'' Bu Sekilde Bir Yere Kayıt Ediyor Ben Buraya Kayıt Etsin İstemiyorum Yerini Normal Administratör/Belgelerim Klasörünün İcine Olustursun İsitiyorum Bu Seferde IDM Seceneklerinden Kayıt Ettirmek İsteğim Bölümü Secemiyorum..:s Size Bunu Resimle Göstereyim..

29470561.jpg

Ben Bunu ''C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Download'' Bu Sekilde Ayarlamaya Calısıyorum Ancak Resimdeki Gibi Oluyor Administratörden Sonra Belgelerimi Felan Secemiyorum Bu sekilde Kalıyor.. Kopyala Yapıstır Olrak Denedim Ama Kopyala Yapıstırı Kabul Etmiyor..:s Bunu Nasıl Cöze Biliriz Arakdaşlar Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim..!!

Programı Normal Katılımsız Olmadan Da Kurdum Yine Aynı Sorunla Karsılaştım..:s

Link to comment
Share on other sites

Guest yada sınırlı bir kullanıcıyla oturum açmış olmayasınız _?

Yok Hayır Pc Direk Acılıypor..:s bu Admin Klasörünü IDM kendi Olusturuyor..:s bene bunu bir türlü değiştiremiyorum Acaba REGİSTR dosyasından Değiştire bilirmiyiz diye düsünüyorum..?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...