Jump to content

Asus P5rd1-vm Anakart Windows 7 Driverleri?


iskete

Recommended Posts

Asusun kendi sitesinde yok fakat olur ya uyumlu driver vardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Windows 7yi kurdum gerçekten XPye göre daha hızlı açıyor menüleri. Fakat bir türlü driver bulamadım ben de mecburen XPye geri döndüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü win 7 pcye hız kattı mutlaka kullanmak istiyorum.

Link to comment
Share on other sites

Windows 7 sürücüleri kendi kuruyor zaten , benim anakartım da Asus P5 serisinden ben sadece formattan sonra Realtek i kuruyorum oda Vista sürümüne ait .Kurulmayan sürücüler varsa vista sürücülerini kurmanı tavsiye ederim...

Link to comment
Share on other sites

Malesef arkadaşlar vista sürücüsü yok. Anakart zaten 2005 menşeli bir anakart. Wİndows 7yi iki kez kurdum fakat ikisinde de tanımadıç İlk kurulumda eski windowsu tamamen kaldırıp kurdum, ikinci kurulumda xp sp3ün üzerine üzerine kurdum ancak ikisinde de ethernette, seste, ekran kartıda çalışmadı.

Link to comment
Share on other sites

Windows Update yi kullan isteğe bağlı güncelleştirmelerde eksik driver varsa goreceksin . dahada olmazsa everest le donanım bilgilerini alıp donanım utreticilerinin sitesinden tek tek bulman gerekir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...