Jump to content

Hakkari Ve Şırnak'ta Mayınlı Tuzak: 2 Asker şehit


fatih7998

Recommended Posts

b-471392-Şehit_vasiyeti.jpg

10.05.2010 pazartesi
ŞIRNAK’ın Uludere İlçesi’nde yol kontrolleri yapan güvenlik güçlerinin geçiş yoluna döşenen mayının patlaması sonucu jandarma er Emin Şener, şehit oldu. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde teröristlerin araziye yerleştirdiği el yapımı düzeneğin patlaması sonucu 1 çavuş şehit oldu.

Uludere’nin Gülyazı Beldesi ile Ortabağ Köyü arasında yol kontrolleri yapan bir timde yeralan jandarma er Emin Şener. PKK’lı teröristlerin karayoluna döşediği mayına bastı. Mayının patlaması sonucu ağır yaralanan Şener, helikopterle Şırnak Askeri Hastanesi’ne ******ürülerek tedavi altına alındı. Ancak er Şener, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Van nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen şehit er Emin Şener’in cenazesinin bugün memleketine gönderileceği belirtildi.

Güvenlik güçlerinin bölgede başlattığı geniş kapsamlı operasyonlar havadan helikopterlerinde desteğiyle sürdürülüyor.
icon5.gifDAĞLICA'DA ŞEHİT SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin Dağlıca bölgesinde 2 askerin şehit olduğu terörist saldırının ardından bölgede sürdürülen operasyonlarda, 1 asker daha şehit oldu. Dağlıca'da terörist saldırısının ardından sürdürülen operasyonlar kapsamında Oramar bölgesi kontrolü için faaliyette bulunan bir birliğin manevrası sırasında, PKK'lı teröristler tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcının saat 12.30 sıralarında infilak etmesi sonucu 1 çavuş şehit oldu. Böylece Dağlıca bölgesinde şehit asker sayısı 3'e yükseldi.

Link to comment
Share on other sites

Merak etmeyin bu şehitlerimizide unuttururlar Baykal'a suikast filan diye :closedeyes: Adana'ma da bir şehit kardeşim geldi başımız sağolsun.Ama ateş düştüğü yeri yakıyor ne kadar üzülsek nafile allah Bütün Şehit yakınlarına sabır versin
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...