Jump to content

Way Ttnet Way Uyanıksın


fatih7998

Recommended Posts

arkadaslar ınternet alırken tarıfeler ıyıce sorun ona gore alın yanı kımse kımseyı kandırmıyor 4gb kullanım hakkı varken adam 50 gb bıle ındırse max:70 tl ucret gelır yok ttnet boyle yok ttnet şöyle bırakın arkadasım tarıfelerı okuyun herseyı sorun ondan sonra karar verın

Link to comment
Share on other sites

hazır böyle bir konu açılmışken bir sorum olacak tarife değişikliği yapıldığında ek ücret alınıyorumu alınıyorsa ne kadar ben netten tarife değişikliği yaptımda ??

hayır ek bır ucret alınmaz ama tarıfenızı degıstırdıgnız gune kadar ucret tarıfenızı degıstırdıgınız bır sonrakı ay a yansıtılır

Link to comment
Share on other sites

hayır :D sacma sapan eklemeler yapmıyorlar ttnet faturaları 1 ay gerıden takıp eder ynı sız bu ay faturanızı odedınız fakat gecen ayın faturası o ve ay ortalarında tarıfe degısıklıgı yaptıgınız ıcın o ayın ucretı ve dıger ay ın ucretı bır gelır bunda anlasılmayan bırsey yok :)

Link to comment
Share on other sites

tipoti bey sayın ttnet avukatı

aboneler telefon ve internetlerini kapattırmamak için küçük ilçelerden kapattırmayıp . abonelerin 100 lira yol masrafı vesaire verip büyük illerde müdürlüklerine sırf kapattırmak için para harcamaları .bu tip caydırma politası izleyen ve telefon kapalı olduğu halde (babam kapattırmıştı) 3 ay verilmemiş hizmet için ttnet internet parasını alan bu kuruma arkadaşlarım kazıkçı .sömürücü demesi normal mi değil mi?

Dostum bu yazdıklarına ben de katılıyorum. Ben şahsen ev telefonunu kapattırdım. Tüm tanıdıklarıma da kapattırmaları için tavsiyede bulunuyorum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...