Jump to content

Ekran Kartı Mb Yükseltme !


powercreative

Recommended Posts

Ekran kartım Yükseltilebilir 512'lige ama nasıl :closedeyes:

Söyledigim gibi yenisini almadan yükseltemezsin.

İnternette bazı şeyler var ama yararı yok o yöntemlerin.

Link to comment
Share on other sites

256-512 uyumlu ise biosdan ayar yapman lazım ama buda raminden çalar 512 lik ekran kartı daha iyi oyun oynatacak diye bir kaide yok unutma eğer ramin 512 ise bu sefer 256 ramli 512 eran kartlı makinane olur ayarlarlarda integrated bölümünden ulaşabilirsin biosda

Link to comment
Share on other sites

Ekran kartım Yükseltilebilir 512'lige ama nasıl :closedeyes:

anladığım kadarıyla senin ekran kartı onboard.Bios'a gir.Grafik ile ilgili bir kısım var.(Biraz karıştır, bulursun.)Onu yükseltin mi tamamdır.Kaydet, çık.

Link to comment
Share on other sites

öyle birşey olsaydı millet 100-150 tl ekran kartına para vermezdi gidip ram alırdı 2 gb 80 tl ye ekran kartını yükseltirdi bence saçma böyle birşeyi anca yenisini alarak yaparsın !!!

Kardeşim bazı onboard ekran kartlarında böyle bir özellik var.Biraz araştır öyle cevap yaz. :angry: Öyle birşey biliyormuş gibi cevap yazma.

Link to comment
Share on other sites

harici ekran kartlarıda paylaşımlı olarak çalışmaktadır ama 256-512,512-1024 ekran kartları piyasada satılmaktadır harici ekran kartlarında ayar otomatikman sistem deki ram miktarına göre yapılır yani 512-1024 ekran kartı aldıysanız 2 gb ram varsa görüntü özellikleri/ayarlar/gelişmiş/bağlaştırıc bölümünde otomatikman 1024 ekran kartı görülürü benim bahsettğim O/C ekran kartları için mesela bende Ecs anakart var ister 128 yapıyorum ister 512 manuel olarak sadece oyunun akıcılığı artıyor yoksa oyntmadığı oyunu yine oynatmıyor hep yanlış düşünce şu 1024 ekran kartı her oyunu oynatır alakası yok bazı 512 ekran kartları 1024 den çok daha iyi bu chipi ile kullanılan ramin hızına göre değişiyor çoğunlukla yani 80 Tl alacağın ekran kartını 2 Gb ta yükseltme imkanında olsa pek bi şey değişmez

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...