Jump to content

ADSL İçin Telefon Şartına Son!


muselmansuffe

Recommended Posts

doğru diyor tipoti ekstra 17-yada 18 lira konulacak boşuna heveslenmeyin.

Olucak şeymi kardeşim şimdi bu hem gösteriyorlar hem elletmiyorlar. Şurdan geçiremedik burdan geçirelim bu yaptıkları işmi bal gibi milletin hakkını parasını yiyerek milletin sırtından milletin ahını alark haram para yiyorlar bizce buna devlet kökten el atmalıki kesin bir çözüm kesin bir cevap olsun dimiya. Gerçek olmayan Bizim Olmayan bir şeye Biz Bizim Hakkımız Diyemiyoruz şu yalan dünyada.

Link to comment
Share on other sites

kapatamazlar Olay şöyle işliyor Öncelikle Duyarlı bir vatandaş ilk davyı açıyor sonra o dava sonuca bağlanıyor Bakınız Sabit ücret olayı gibi Sonra davayı kazandıkdan sonra haber sitelerine düşüyor Bunu duyanlar aynı işlem için Sanki yasa çıkmış gibi Telekoma başvuruyor Telekom ilk olarak bir ton uğraştırma ve mahkeme yolunu öneriyor buna zamanı olmayan vatandaş daralıp eve geliyor sonra başka bir duyarlı ve zamanı parası olan bir vatandaş mahkemeyede gidiyor böylece ikinci kişide mahkemeyi kazanıyor sonra atak sırası telekomda olduğundan o alınan ücret veya yapılan hatayı başka bir olaya dayandırıp yeni bir savunma yaparak açığı kapatıyor ...Hiç olmadı ek bir ücret koyuyor..Rakip çıkmadıkca telekoma yapılabilicek hiçbirşey yoktur...

Valla olayı çok güzel özetlemişsin. Bunun üstüne diyecek laf yok.

Link to comment
Share on other sites

zaten yıl başında iptal edilecekdi bu olay ama avukat arkadaş olayı hızlandırmış bende dün okudum habaeri geçerli bir sitede açıkcası sevindim 2 tane tlf. hemen iptal ettireeceğim ama suan nasıl yapılacak bir bilgim yok

Link to comment
Share on other sites

:) komik haber telekom bir yerden elini çekerse diğer yerden öper :) kurtuldum rahatladım günde iki kere arıyorlar yok 9.90 a 8 GB internet verelim diye :) 4 sene limitsiz 2GB kullandım bir kampanya için bile aramadılar iptal ettim ya hemen ararlar eee Telekom işte eğer Telefonsuz ADSL verirlerse bilin ki başka yerden öpecekler herzaman ki gibi :)))
Link to comment
Share on other sites

Superonline kota koymasaydı fiber nete, TTNet'i gömecektik yerin dibine ama, olmadı.

Hikayin Konusu Neymiş O zaman Her kuşun Eti Yenmez :D

Bu ülkeye İnternet hizmetini Google Da sunsa yine kota yine kota :)

Bizim kanunlar böyle olduğu sürece fiber nete de ttnete de kota koyulur ;)

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar ben ttnet interneti kapattım avea jet e gectim 3g olduğu yerde süper oluyor, diğer yerlerde ise edge ile bağlanıyor fıtık ediyor.ama internetim hep yanımda şöyle kaba bir hesap yaparsak ben jet e 45 lira veriyorum ttnet 29 lira internete konuşmasan dahi 15 lira telefona alııyor sana 44 lira oluyor ne anladım bu parayı verecem birde interneti heryere ******üremiyecem.o ne ala en iyi internet ttnet dışındaki bütün internet

Link to comment
Share on other sites

arkadaslar telefonsuz ınt olmayacak bosuna heveslenmeyın goreceksınız bunuda hee adamlar konussanda konusmasanda 17 tl alıyor he ama ben şöyle düşünuyorum kendı sahsı gorusum bu sız ewde telefonu kaldırdıgınızda /aktif olarak/yurtdısını arıyormu arıyor van hakkarı sırnak arıyormu arıyor ve bu hat her zman calısan bır hat calısan bır hızmet war ortada ama bız kullanmıyoruz o aynı bence aldıkları para normal (bence)

Link to comment
Share on other sites

sabit ücreti haklı bulanlar,evlerinde elektrik, su, doğalgaz hattı olduğu için de sabit ücret ödeyin o zaman, yoksa bunları kullandığınız kadar mı ödüyorsunuz?

Link to comment
Share on other sites

Sabit telefona veda internete devam

13:24 | 08 Haziran 2010

* Sabit telefona veda internete devam

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Şubesi, Türk Telekom aleyhine “sabit telefon aboneliğinin iptal edilmesi ve internet aboneliğinin devam etmesi” talebiyle açtığı davanın temyiz edildiği Yargıtay’da onanmasının ardından tüketicilerin bu haktan yararlanmaları amacıyla ülke genelindeki şubelerine ihtarname örnekleri gönderdi.

TÜKODER Eskişehir Şube Başkanı Sülahi Özalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Telekom aleyhine “Tüketicinin 4077 Sayılı Kanunun 5. maddesine aykırı olarak yapılan internet aboneliği işleminin devamı, sabit telefon aboneliğinin iptali” talebiyle başvurdukları Eskişehir Tüketici Mahkemesi’nin telefon aboneliğinin iptaline, internet aboneliğinin ise devamına hükmettiğini anımsattı.

Türk Telekom’un bunu temyiz etmesi üzerine Yargıtay 13. Hukuk Dairesinin temyiz itirazını reddedip yerel mahkemenin kararını onadığını hatırlatan Özalp, şöyle konuştu:

“Yargıtay kararı elimize ulaştı. Bu kararın örneklerini Türkiye genelindeki tüm şubelerimize gönderdik ve sabit telefon abonesi olmadan internet kullanmak isteyen tüketicilerin Türk Telekom’a vermek üzere kullanacakları ihtarnamelerin örneklerini gönderdik. Tüketicilerimiz ülke genelindeki 62 şubemizden bu örnek ihtarnameleri alıp Türk Telekom’a verebilirler. Türk Telekom’un yargı kararına uyacağını düşünüyoruz.”

“MÜRACAATLAR TÜKETİCİ MAHKEMESİNE YAPILIYOR”

TÜKODER Eskişehir Şubesi Başkan Yardımcısı Avukat Suat Kadan da Türk

Telekom’un bu ihtarnamelere süresi içinde yanıt vermemesi veya bu uygulamayı sona erdirmemesi durumunda, tüketicilerin, bulundukları il veya ilçelerdeki Tüketici Mahkemelerine, Tüketici Mahkemesinin olmaması durumunda da Asliye Hukuk Mahkemelerine başvurabileceklerini söyledi.

Bu mahkemelere yapılan müracaatların kanun gereği harçtan muaf tutulduğunu, tüketicilerin sadece posta gideri olarak yaklaşık 10 lira ödediğini anlatan Kadan, şunları ifade etti:

“Türk Telekom’a internet aboneliği için müracaat edenlere bu kuruluş tarafından sabit telefon hattı alınması yönünde bir zorunluluğun gösterilmesi durumunda ise tüketicilerin almak zorunda bırakıldıkları sabit telefon hattından hiçbir görüşme yapmadan söz konusu ihtarnameyi doldurup Türk Telekom’a vermeleri çok önemli. Bu tüketiciler ihtarlarına karşılık bulamamaları durumunda yine Tüketici Mahkemeleri yoluyla hakkını alacak. Sabit telefonu almadan ya da iptal ettirerek internetten yararlanmak isteyenlerin bu hukuki yolu izlemeleri gerekiyor.”

HABERİN LİNKİ :

İHTARNAME ÖRNEĞİ:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...