Jump to content

Microsoft, Google İle Dalga Geçti!


muselmansuffe

Recommended Posts

Microsoft, Google ile Dalga Geçti!

googlebing.jpg

Google'ın dün itibariyle başlattığı, fakat kullanıcıların olumsuz eleştirileri nedeniyle geri çekme kararı aldıkları arkaplan özelliği, Microsoft'un Google ile dalga geçmesine sebep oldu!

Microsoft, Google ile dalga geçti! Firmanın, ezeli rakibiyle dalga geçmesinin sebebi ise Google anasayfasında arkaplana, tıpkı Microsoft'un arama motoru Bing'te olduğu gibi çeşitli görselleri ekleyebilme özelliğini getirmesiydi. Google'ın, kullanıcılarından aldığı tepkiler sebebiyle bu özelliği geri çekme kararı alması, Microsoft çalışanları tarafından boş geçilmedi.

efefefefe.jpg

Microsoft'un Avrupa şubesi yetkilileri, firmanın resmi Twitter sayfasında Google çalışanlarına ithafen, "Arkaplanlarımızdan birini kaybettik, bulursanız Bing'e geri getirin lütfen ;)" mesajını yazdı. Ayrıca MSN İngilterePeter Bale yöneticilerinden de Twitter'ında "Google'daki arkadaşların Bing anasayfasındaki arkaplan fikrini ödünç almaları ne kadar ilginç" dedi.

Kaynak: shiftdelete
Link to comment
Share on other sites

microsoftta calisanlarin kendi gorusunu alalim. Adami isten cikarmislar yazik. Ballmer'in kendisi bizzat kovmus adami :D Ama dediklerinde cok hakli

Link to comment
Share on other sites

Microsofta tekelci diyorsunuz ama eğer imkanı olsa herkes tekelci olur 0 rekabet piyasası gibisi var mı :)

bing gerçekten güzel. reklam yok (burdan da anlıyrum ki ms bunu paradan ziyade güc için yapıyor) hızlı calısıyor silverlight tabanlı olusu ile örnek bir proje görsellik google in yaptığından cok daha güzeldi. ama malesef türkçe aramalarda basarı olarak bing yeterince iyi değil. Zaman...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...