Jump to content

Otomatik Ve Manuel Kurulum


Abdullah 37
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar bazı çalışmalara bakıyorum otomatik kurulum ve manuel kurulum diye seçenekler var.Sorum şu arkadaşlar şimdi otomatik kurulum programı bildiğimiz gibi katılımsız oluyor peki manuel olarak kurmak içinde programın orjinal setup dosyasını mı atıyoruz yoksa bir program olup ona göre mi kod yazıyoruz.Yani hem katılımsızı hem de normal kurulum dosyasının bulunması mı gerekiyor.?

Link to comment
Share on other sites

Şimdi şöyle bir durum var. Bu işlem her program için geçerli olmaz. Şöyle ki; Mesela Aimp'i örnek verelim. aimp'in setupini direk bu şekilde kullanabiliriz. çünkü katılımsız parametresi kendi içinde mevcut. Yani iki buttonumuz olsun.

Birinci button katılımsız: File.Run -> aimp.exe /S

İkinci button manuel: File.run -> aimp.exe

ama bildiğimiz gibi her programın katılımsız parametresi yok. O yüzden senin dediğim işlem katılımsız parametresi olan proıgramlar için geçerlidir. Programların Katılımsız parametresi olup olmadığını öğrenmek için:

http://www.tamotomatik.org/site/araclar.html[/CODE]

adresindeki USSF'yi kullanarak görebilirsiniz.

Edit: Katılımsız parametresi olmayan program için şu şekilde yapılabilir: Bir programdan iki tane olur. Hem katılımsız hali hemde orjinal hali. Tabi boyut açısından pek uygun olacağını sanmıyorum.

Edited by KintaRo
Link to comment
Share on other sites

tam yerindesin o zaman ;) ama şunu farkettim ki AMS başlığı pek ilgi çekmiyor forumda. Bakıyorum en çok AIO, Modifiye işletim sistemleri birde sohbet-chat başlıkları ilgi görüyor. AMS ile ilgilenenlerin çoğuda AIO yapmak için ilgileniyor :) Yani burda ben dahil bir çok kişi yardım için hazır bekliyoruz ama gidişatın ağır gitmesi bizlerin şevkini kırıyor yani en azından benim :-) keşke daha çok ilgi olsada daha çok yardım edebilsek. Neyse lafı fazla uzatmadan AMS dolu günler diliyerek sözlerimi noktalıyorum :)

Link to comment
Share on other sites

evet artık eski ilgi azaldı. şuanda en çok ilgi çeken bölüm modifiyeli sistemler başlığı oldu. herkes hazırcılığa alıştı. ne ams bölümünde nede autoit bölümünde ilgi yok. aylar öncesinde autoit dersleri istiyoruz diyenlere: iki tane videolu anlatım yaptım 2 ay önce, toplam indiren sayısına bakarsak biri 84 diğer 42 kişi. ama gidip bir modifiyeli xp yahut windows 7'nin indirilme sayısına bakın 500'den aşağı değildir....

şuan bu site sadece uploader'lar ve paket paylaşımcıları(xp mod.'cuları, win7 mod.'cuları, AIO, vs.) sayesinde yürüyor. onlarda elini ayağını çekerlerse vay bu sitenin haline.

belki yakında bende bırakırım...

Link to comment
Share on other sites

hani nasrettin hoca sende haklısın demiş vallahi haklısın emek veripte karşılığını görmedinmi tabikii insanın bütün şevki kırılır..

--sabır acıyı tatlı goruğu üzüm çok müşkül sıkıntıları helva gibi yumuşatır---

not- Allah bize çok emek vermiş karşılığında kul olmamızı istemiş ne kadar becerebiliyoruz-

bakın bu bölümdeki arkadaşlar verilen emek ve karşılığından şikayetci haklılarda birde bu yönünden bakarsak

alalh katında biz ne durumdayız.

sevgi ve saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...

KintaRo üstad... Ben AMS' ye baya bir merak sardım fakat başarılı olamadığım yerler var ve bununla ilgili sana bir mesaj attım ilgilenirsen sevinirim. Bu programı hazırlayabilrsek yüzlerce insan kullanacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...