Jump to content

Ttnet Ayda 20ytl İpod Touch Veriyor..


Fkarizmatik

Recommended Posts

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kampanyalar da ardı, ardına gelmeye başladı. işte bu kampanyalardan biride Turk Telekom’un kullanıcılarınaydı.

Türk telekom 6 ay ve üzeri aboneliği süren kullanıcılarına iPod Touch kampanyası hizmetindne yararlanma fırsatı sunuyor. 6 ay ve üzerine türk telekom aboneliği olan kullanıcılar 24 aylık sözleşme ile her ay 19.90 TL ödeyerek iPod Touch sahibi oluyorlar.

Kampanya dahilinde sadece iPod Touch değil Wirofon’dan 1.000 dakikalık görüşmede hediye ediyor. Büyük bir ilgi toplayan Pod Touch kampanyası bözlerinde türk telekom’u tebrik ettiğimiz bir kampanya oluyor.

Yaz tatilininde gelmesiyle birlikte o sıcak havalarda, gezerken, çalışırken yanınızda Pod Touch ile birlikte mükemmel müzikler dinleyebilir, oyun oynayabilir, fotoğraflarınıza bakabilir ve internette sörf yapabilirsiniz.

Basvuran varmı arkadaslar içinizde.benim sahsen yattı kafama?zaten taahhütlü kullanıyorum net parasıyla beraber versek diyorum

Link to comment
Share on other sites

cın malı flan degıl arkadaslar orjınal ıpod touch 8 gb alabılmenız ıcın en az 6 aylık bır tt abonesı olmanız lazım ve faturalarınızı gunu gunune yatırıyor olmalısınız yanı 3 fatura bırlıkte 2 fatura bırlıkte olmuyor

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...