Jump to content

Fkarizmatik

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

805 profile views

Fkarizmatik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Malesef bende ayar oldum bu sağ tık eklentisine.Ne yaptıysam olmadı.Yukarıda ki reg işe yaramıyor.Tool indirdirdim 10larca hepsi nafile.
  2. Paniklemene gerek yok.Aşağıdakileri dikkatlice oku.Dahili ekran kartı yoksa anakartta görüntü veren 5TL alabileceğin ekran kartlarıv ar eepromlu.   atiflash ile deneyebilirsin atiwinflash ile görünmeyen karta atiflash ile bios attım ben.  atiflash ile usb bellek varsa elinde windows me nin açılış dosyalarını hp usb tool muydu neydi o programla atarsın tabi attıktan sonra usb de birşey yokmuş gibi gözükebilir.sonrada atacagın biosu atarsın  açılışı usb ye ayarlarsın  atiflash -f -p 0 bios.bin diye yeni biosu yazarsın  bu arada aynı anda sisteme 2 kart takılı oldugundan  atiflash -i ile kartın numarasını ögrenirsin 1. kart ise  -f -p 1 bios.bin diye atarsın biosu.  s3 pci kullanırsan eger 1. kartmı 2. kartmı diye bakmanada gerek kalmaz direk 0. kart olur  atiflash -f -p 0 bios.bin ile biosu yazarsın.
  3. Ben Gerçekten Anlamıyorum.ßir Antivirüs kendini koruyamiyor ise sizi nasil koruyacak ?..Gerçekten 1 yıllık aktivasyon yaptiğinizda gerçekten tam anlamiyla bir yıl boyunca korunduğunuza inaniyormusunuz ? !:Ben ne norton saticisiyim,ne pazarlamaci ne başka bişi.Sıradan ev kullanıcısıyım.
  4. 20mbte kadar olamaz bence net 20mbit olur hız.Çünkü bildiğimiz kablolamadan çok farklı bu iletişim şekili.Bildiğimiz ışık hızında kayıp olsada çok az olur..Tahminimce
  5. Ben Flash bellek ile kuruluma geçerken bana 3waredrv.sys dosyasinin bulunamadığını söyledi.Araştırdım ve raid dosyasi eksikliğinden kaynaklandığını belirttiler.Sorunumu nasıl halledebilirim acaba?
  6. v2 sürümü cıktı bunun denedin mi?
  7. buyur hocam hp windows 7 oem x86 ingilizce http://www.torrenthound.com/hash/33d20ff18c928ba348c8e964f8ff9c8fb6c915bd/torrent-info/HP-Windows-7-Professional-OEM-x86
  8. Benim tek Bilmek İstediğim Üst Kısımda Menü bar koymak ve orada uygulayabiliyorsak solma efektleri ile süslemek içinde varsa cok hos olur.
  9. Beyler Ben Yükledim.Twain32.dll hatası Verdi.Orjinal Kullanıyorum Sorun Yoktu Yanlız Modifiyeli Xpde oldu.Oda Reg Kayıtlarından Çözümleyebilen varmı Sorunu ?_
  10. Kesinlikle Sistemden Değil Çünkü Benimki 10sn Kapanıyor...
  11. ya ben vistada kuruyorum hata alıyorum.vista için olan sürümünü microsofttan indirmeme ramen !
  12. Mantık Hoş Güzel Bunu Şimdi Bi icraate dökmek Lazım.sonucu Bildiririm burada teşekkürler...
  13. Mühendisim dememe az kaldı Ama İnsanın İçinde Hep keşke Şöyle Olsaydı diye bir ses gelir ya hani bendede spor salonu açsaydın keşke diyorum.(Bodyde yapıyorum ondan gelen hevestir belkide ) ama kader elimiz ekmem tutuyosa bin kere şükür etsek azdır.
  14. Ben Bunu indirmek Yerine Microsoftun direk spe yamasını normal tncxp üzerine kursam yine aynısı olacak sanırım... Yine sp3 regedit ayarlarında sorun cıkmıyo değilmi?_
×
×
  • Create New...