Jump to content

Dokunmatik Ekran Ama Nasıl ?


mephistooo2

Recommended Posts

  • Editor
arkadaşlar bu dokunmatik ekran olayının aslında çok da abartı birşey olduğunu düşünmüyorum ama donanım üreticileri, touchscreen olayını bizlere aman aman birşeymiş gibi lanse ediyorlar.

basit birkaç giriş kartı ve yazılım ile yapılabildiğinin kanıtı videoda, ama şimdi biz bu videodaki o donanımları nerden bulabiliriz... ?

bu konuda bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim... :rolleyes2:



Youtube Linki :
http://www.youtube.com/watch?v=wnaMV3_6Cyk&feature=related[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • Editor
Öncelikle şunu belitmeliyimki parçaları ancak İstanbul'da Perpa,Karaköy civarındaki bilgisayar OEM parça satışı yapan yerlerden sipariş şeklinde alınabilir.Yurt dışındaki fabrikalardan tedarik ediliebliyor.Küçük bir not daha ilave edeyim yurtdışında eğitim aldığım yerde bildiğiniz monitörü dokunmatik yapmışlardı nasılmı.Normal LCD monitörün üzerine bir film yerleştirlimiş film ise usb ile kasaya bağlanıyordu. Gerçekten harika bir kulanımı vardı.Ama bu tür bir şey yapmak baya pahalı çünkü alacağınız dokunmatik filmi kaliteli birşey olmalı ıphone da kullanılan tarzda bir dokunmatik olayı yapmak şart.Ben şimdi ordaki bir arkadaşım mail atar daha fazla bilgi alırım.

ben de onu demek istiyorum zaten, hertürlü LCD monitöre (çözünürlüğü ne olursa olsun) o filmden takılıp giriş kartı da USB ile bağlandı mı al sana dokunmatik ekran... ama dediğiniz gib çok da pahalı olacağını sanmıyorum...

asıl mesel o filmi ve ekranı dokunmatiğe uyumlu hale getiren kartı bulabilmek...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...