Jump to content

Regedit Kayıt Bulucu.


Recommended Posts

Slm Arkadaşlar Bi proğram arıyorum tabiki isimi yok acaba varmı diyede bi konu açma gereği duydum aradığım proğramın özelliği örneğin belirlediğim bi proğramın veya oyunun regeditdeki Tüm kayıtlarını bana çıkaracak yani kısacası regedit kayıt Bulucu Bi proğram Bu sayede Format sonrası sıkıntı çektiğim bi çok oyun kurma vs.İşlerden kurtulacam Varsa Link olarak eklerseniz iyy olur SAYGILARIMLA.

Link to comment
Share on other sites

Ya AİO yapmıycam tabi öğrenmek güzel olur ama bana sadece regedit kayıtlarını bulacak basit bi proğram olsa işimi görür.Mekanda herşey var internet cafe - playstation - bowling :D ama şu oyunlarla ilgili problemimi aşarım en azından.

Link to comment
Share on other sites

Active Registry Monitör de bu işi görür..

Active registry monitör o anda bilgisayarda regedit kayıtlarında ne olduğunu gösterir. İşimizi görmez. Bak tahmin ettiğim gibi int cafe gibi bir yermiş oyunlar saatlerce sürüyor. Kurulması.....

Sadece registry kaydı değil ayrıca pcye bişeylerde atarlar. Windows içine mesela.. Registry tek başına yetmez.

Eğer bilgisayarlar birbirinin aynı ise şanslısın çünkü tavsiye edeceğim şey resmen ghostunu alman.

Mesela c ye programları d yede oyunları kuruyorsun. Eğer makinelerin anakartları filan hep aynı ise aynı ghost hepsine yarar. Eğer değilse. c sürücülerinin ayrı ayrı ghostlarını alman lazım. D deki dosyalar aynı oyunlar vs kuruluyorsa zaten aynı olacak. Tek bir ghost yeter D için.

Ama ilk baştada dediğim gibi senin istediğin autoit tarzı bir programda yapılmış kurulumlar kur dicen hepsini kuracak. Autoit i kullanmayı öğrensen sorunun ortadan kalkar. Bu forumu incele çünkü burda bu işten gayet güzel anlayanlar var.

Autoit bir program kurulurken yapılan değişikleri kaydedip hazır kurulumlar hazırlayan bir program yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğim gibi bilenlere sor benim gibi yarım yamalak bilenlere değil.

Link to comment
Share on other sites

@ozgutozkan Niye bilip bilmeden konuşuyoruz? Ben bu programı kurdum kullandım ve böyle bir özelliği olduğunu biliyorum.Tamam ayrıca regeditte düzenleyebilisiniz..Kısaca kullanışlı program ama bilip bilmeden konuşmamak gerek..

Not:Yanlış anlaşılmasın programdan önce regedit kaydı alıp sonra programı kurup daha sonra tekrar regedit kaydı alarak aradaki farkları bize verir bu program!

Link to comment
Share on other sites

Bilmedim mi söylerim hiçde gocunmam öyle hemen heyheylenmeye gerek yok. Bilmediğimi nereden çıkardın. Dediğin programı bende biliyorum. Arkadaşın istediği durumu sağlar mı bu hayır. Onun için söylüyorum. Sadece registry mi var işin içinde? Registry tek başına yeterli mi?

Link to comment
Share on other sites

Adam regeditteki kayıtları istemiş.Programın bütün dosyalarını kayıtlarını istiyosa ThinApp kullansın o zaman.Ayrıca ben sadece registry olayını istediği için onu verdim sende dedinki o program onu sağlamaz.E demekki bilmiyosun bu kadar basit!

Link to comment
Share on other sites

Kimseye neyi bilip bilmediğimi kanıtlamaya ihtiyacım yok. Arkadaş daha demeden ben dedimki regedit programı işini görmez. Ben bilmiyorum sen üstadsın :dribble:

Anlaşılan gençsin heveslisin. Herkes herşeyi öğrenmek zorunda değildir. Kendinden kurulum katılımsız bunlarla ilgilenmiyorum. Bana birşey kazandırmaz. Bilmekte zorunda değilim. Benim işim bilgisayar kullanmayı öğretmek. Bildiğim birşey varsa her dalında uzman olamayacağın. Arkadaş format sonrası dediği için sorunun sebebini anladım. Bir windows kurulumu yaklaşık 1 saat ondan sonraki program vs kurulumu ise saatler sürer. Hele bir de int. cafe ise yüklenen oyunlara göre geceleri talan eder. Salitymi bulaştı cafeye yandın....

Arkadaşın asıl sorusu şu 20-30 makineye oyunlar, programlar yüklüyorum. Bu benim günlerimi alıyor. Bunun yerine oyunları bir kez kuracağım otomatik bir sistem varmı. Bütün sistemi istediğim gibi tek seferde yükleyecek...

Tamamı ile benim kontrolümde olan bir site al buyur. Sıfırdan bu hale 3 günde geldi. Kendimi tasarım konusunda geliştirmediğimde kanıtı sayılır.

Bu sitede benimde üniden arkadaşa ait mezun olalı beri bu işe kafa yormuş. Güzelde olmuş. Ama iş blgisayar olursa ben bilgisayarın konuştuğu dili daha iyi anlıyorum. :)

Please register to see this content.

Bilgisayardan benden kat kat fazla anlayabilirsin. Önemli değil. Umurumdada değil. Senin ilgi alanların ile benimkiler farklı.

Link to comment
Share on other sites

Neyi ispatlamaya çalışıyosun! Bundan sonra bu konu altına bu tartışmaya cevap niteliğinde mesajlar yazanı güzel sürprizler bekliyor.Bu 1'di. 2.si arkadaş regedit kayıtlarını izleyebilecğei bir program istemiş bizde söyledik (.) Ekstrasını kendi bilir kendi araştırır.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...