Jump to content

Egemynet Silent Box


egemynet
 Share

Recommended Posts

tantmx.png

Egemynet Silent Box : Windows kurulumundan sonra İhtiyaç duyulan 3 parti programların kullanıcı müdahalesine gerek kalmaksızın sisteme yüklenmesi amacıyla hazırlanmış bir platformdur.

Bu platform içerisinde 34 adet katılımsız Full sürüm program mevcuttur, 18 adet Registry kaydı ve 26 adet denetim masası eklentisi ile Ayrıca Masaüstü arka plan değiştirme, Müşteri Bilgilendirme, Müşteri Destek ve Güncelleme modülleri ile desteklenmiştir.

Registry kaydı ile Windows standardında olmayan menüler ile işletim sisteminize işlevsellik katabilirsiniz. Denetim masası eklentileri ile başka bir menüye ihtiyaç duymadan sisteminizle ilgili çalışmalarınızı yürütebilirsiniz.

Programların kurulumunda yapımcıların emeği gözetilerek hiçbir ekleme ve çıkarma yapılmamıştır, dolayısı ile katılımsız program hazırlayan arkadaşlar içerisine reklam vs koyduysa kurulum aşamasında görünecektir ancak bu programın işlevselliğinde bir etken değildir, program kurulduktan sonra bir problem yaşamadan kullanabilirsiniz. Programlar menüsünde program ile ilgili çok detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Program açıklamaları ve bilgileri yapımcısına aittir. Programlar bu tarih itibari ile güncellerdir.

Program içerisinde denetim masası öğelerine eklemeler yapılmıştır ve genişletilmiştir. Programdan çıkmadan Windows’un denetim masası seçeneklerindeki tüm ayarlarla beraber ekstraları da kullanabilirsiniz.

Egemynet Silent Box program içeriğini kendisi güncelleyebilen bir yapıya sahiptir. Güncelleme menüsünden yenilenen programları görsel olarak görebilir ve indirebilirsiniz. Program güncellemeleri haftalık olarak takip edilecektir.

Gelişmiş reg kayıtları size esnek bir sistem kurmayı da sağlayacaktır. Ayrıca

My Tweak ile hazır reg kayıtlarını da kullanabilirsiniz.

Masaüstü arka planı yine sistem içerisinden değiştirebilirsiniz.

Teknik servisler için hazırladığımız müşteri bilgilendirme dosyasını kullanarak sisteme kurulan programların özelliklerini ve ne işe yaradıklarını müşterilerinize yazılı olarak masa ustunden sunabilirsiniz.

Yine teknik servisler için hazırladığımız “Destek Ekle” ile masaüstünde bilgisayarım sağ tuşa firma adınızı yazdırarak (Egemynet Teknik Destek) müşterilerinize veya arkadaşlarınıza “TeamViewer” lile uzaktan yardım desteği verebilirsiniz.

Program sunumunu uzun uza diye anlatarak sıkıntı vermek istemiyorum arkadaşlar. Programın tanıtımı kısaca bu kadar. Sanırım şu sıralar kullanılan bu tarz (AIO) programların içerinde en detaylısı bu oldu. İçeriğinde kullanılan programlar Sistem kurulumundan sonra ihtiyaç duyulan temel programlar olmasına özen gösterilmiş ve özellikle Cd boyutun da hazırlanmıştır.

Lütfen şuraya, buraya da upload yaparımsınız diye sormayın başka bir yere upload yapılmayacaktır ancak indiren arkadaşlardan başka bir siteye upload yapan olursa konu içerisinde yayınlanır.

Program başka bir sitede de yayınlanmayacaktır. Yalnızca (ç)alıntı yazmak ve download linklerini değişmemek kaydı ile yayınlanabilir.

Umarım işinize yarar. Saygılar.

Resimler

11677329.png

87329766.png

t21.png

82992654.png

31719198.png

96379962.png

76092696.png

59735226.png

Linkler biriyle uyumludur karışık ındırebilirsiniz.

Rapidshare

http://rapidshare.com/files/408138132/Egemynet.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/408153847/Egemynet.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/408159350/Egemynet.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/408165511/Egemynet.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/408173100/Egemynet.part5.rar.html
http://rapidshare.com/files/408178224/Egemynet.part6.rar.html
http://rapidshare.com/files/408183358/Egemynet.part7.rar.html

Duckload

http://www.duckload.com/download/1580461/Egemynet.part1.rar
http://www.duckload.com/download/1580637/Egemynet.part2.rar
http://www.duckload.com/download/1580463/Egemynet.part3.rar
http://www.duckload.com/download/1580465/Egemynet.part4.rar
http://www.duckload.com/download/1580769/Egemynet.part5.rar
http://www.duckload.com/download/1580470/Egemynet.part6.rar
http://www.duckload.com/download/1580680/Egemynet.part7.rar

Duckload linkleri için onur kardeşime teşekkür ederim

Edited by egemynet
Link to comment
Share on other sites

Abi nihayet yayınlamışsın tebrikler. İnanın egemynet'in bu proje için ne kadar uğraştığını bir ben bilirim birde Allah :) haftalardır sabahtan akşama kadar herşeyin mükemmel olması için uğraştı. Çok zaman harcadı gerçekten. Umarım yeterli ilgiyi görür. Proje aşamalarına ilk anından son anına kadar şahit oldum. Gerçekten emek verilmiş bir proje. Özellikle teknik servislerin vazgeçilmezi olacaktır. Tekrardan hayırlı olsun.

Link to comment
Share on other sites

Gerçekten cok kullanıslı görünüyor..Ellerine saglık verdiğiniz emek için..

müthişşşşşşşşşşşşşşşşssssssssssinnnnnnnnnnn diyecek laf bulamıyorum hakkını helal et...

DİKKAT: Forum düzenini bozan uzun alıntılar yapmayınız.

büyük emek gerçekten helal olsun

Teşekkür ederim arkadaşlar güle güle kullanın soru, istek ve problemlerinizi buradan cevaplayabilirim.

Link to comment
Share on other sites

İlk güncelleme programı sınava hazır :) USB Disk Security 5,4,0,20 sürümüne güncellenmiştir. Programı sabit diskinizden çalıştırarak güncellemenizi alabilirsiniz. Program test edilmiştir. Kendi makinemizde çalışmayan veya problemli çalışan programa güncelleme yapılmayacaktır.

Edited by egemynet
Link to comment
Share on other sites

hocam çok güzel olmuş birde kendimizde program ekleyip çıkara bilsek süper olur xarax arkadaşımızın buna benzer bir çalışması vardı linki

Başlıktada belirttiğim gibi program daha cok teknik servisler düşünülerek hazırlanmıştır. Eğer kendi programlarını eklemek ıstıyorsan xarax'ın programı güzel onu tercih edebilirsin veya VPI tarzı bir program kullanabilirsin. Buradaki özellik programların sürekli güncellenecek olması yani bir süre sonra güncelliğini yitiren bir platformla baş başa kalmayacaksın.

Edited by egemynet
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

sevgili egemynet;

programda güncelleme sorunu yaşıyorum.daha önce arkadaşımın evindeki pc ye kopyalayıp güncellemesini yapmıştım. şimdi evde deniyorum güncelleme yapmadığı halde sürümünüz günceldir diyor. acaba sorunu çözmek için neler yapabilirim?

Link to comment
Share on other sites

Program güncellemeleri 2 şekilde kontrol etmektedir

1 genel güncelleme numarı ile

2 program sürümleri ile

muhtemelen sizin 1 numaralı gucellemeden dolayı guncelleme bulduğunu soylemektedir ancak elinizdeki program sürümleri içerisinde güncelleme bulunmamaktadır.

her iki şekilde de bunu 1 defa yapar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Egemynet kardeşim sürekli yaptığınız çalışmayı kullanıyorum her kullandığımdada seni anıyorum. ama eset nod32 yi kuruyor ekraana eset önizlemesi geliyor. sonra saatin yanından eset'in ikonu kayboluyor. Bunun sebebi ne olabilir ?

Link to comment
Share on other sites

Şu zamana kadar kurduğun Nod'lardan en sorunsuz kurulum yaptığım program bu. Yayınladığın günden beri (teknik serviste de kullandığımdan) 75 makinaya kurdum ve sendeki türden bir problemede rastlamadım ve bu konuda hiç mesaj almadım, muhtemelen sende kurulu programlardan biri buna neden oluyordur.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...