Jump to content

kingeser

Üye
  • Posts

    231
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kingeser last won the day on November 29 2012

kingeser had the most liked content!

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    https://www.facebook.com/burak.eser
  • Steam
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198021176663/

Profile Information

Recent Profile Visitors

4131 profile views

kingeser's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

87

Reputation

  1. Tekrar merhaba, Katılmsız kurulum olarak repack yapabileceğiniz bir özellik uygulamaya ekledim. Bilginize. https://github.com/kingeser/Silent-Setup/releases/tag/2.7.3.0 Mevcut versiyonu çalıştırdığınızda update bildirimi de gelecektir.
  2. Dostum bir önceki cevabımda ben zaten sana bunun yanıtını vermiştim.Uygulama bi repack vb işlem yapmıyor.Uygula ile birlikte katılımsız kurulum yapılmasını sağlıyor.AIO mantığında uygulama arşivini oluşturmanı sağlar.Her uygulamayı katılımsız kurulum haline getirme zahmetine katlanmak zorunda kalmazsın. O cevabın üzerine iso yapabiliyor muyuz diye sorunca bende bu şekilde anlıyorum. Zaten uygulamanın tanıtımında da rahat bir şekilde anlaşılıyor.Teşekkürler.
  3. Merhaba, tabiki programlarını ekledikten sonra dilediğin gibi kullanabilirsin. Uygulama zaten "click to run" mantığında çalışmakta. Aşağıdaki görseldeki öğeleri ISO yapman yada bu 3 öğeyi USB ye atarak kullanabilirsin.
  4. Katılımsız kaydetme konusunda bahsettiğin, eğer katılımsız bir şekilde yeniden paketleme yapmaktan bahsediyorsan, zaten böyle bir gereksinim yok. Zaten uygulamanın kurulumunu katılımsız bir şekilde gerçekleştiriyorsun. Eğer katılımsız kurulum için kullandığın farklı yöntemler varsa, bu uygulamaları AIO gibi kullanılabilir duruma getirebilir ve buraya ekleyebilirsin. Türkçe dil desteğini ilerleyen zamanlarda sağlayabilirim.
  5. Dostum yasal olmayan herhangi bir modül vb eklemek istemiyorum.Anlayışın için teşekkürler.
  6. Merhaba, Her bir kurulum (setup) dosyasının zaten katılımsız kurulum (silent install) parametresi vardır.Bu uygulama sayesinde bir setup dosyasını uygulamaya eklediğiniz katılımsız olarak kurulum yapılmasını sağlar. Aşağıdaki görselde de göreceğin üzere "Silent Install Arguments" alanındaki kodlar sessiz kurulum için gerekli olan parametreyi belirtir. Tespit edilemeyen kurulum dosyaları olduğunda dilerseniz bana raporlayarak programın gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. Yada internet üzerinden kuracağınız uygulamanın katılımsız kurulum parametresini bulup düzenleyerek kurulum yapmayı sağlayabilirsiniz.
  7. Arkadaşlar selam, Konuyu düzenlerken linki uçurmuşum. Link eklendi.
  8. Silent Setup, bilgisayarınızdaki yazılımların kurulum sürecini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir platformdur. Otomatik Silent Setup parametrelerinin algılanması özelliği sayesinde, bu platform kullanıcıların yazılımları daha verimli ve sorunsuz bir şekilde kurmalarını sağlar. Ana Özellikler Otomatik Silent Setup Parametrelerinin Algılanması: Bu özellik, kullanıcıların kurulum süreci sırasında manuel giriş yapmadan yazılımı kurmalarını sağlar. Kategori Yönetimi: Kullanıcılar uygulamalarını kategorilere ayırarak daha kolay erişim ve yönetim sağlayabilirler. Uygulama Ekleme Modları Silent Setup, uygulamaları eklemek için iki seçenek sunar: Kopyala: Eklenen uygulamanın bir kopyası oluşturulur ve belirlenen klasöre kaydedilir. Taşı: Eklenen uygulama belirlenen klasöre taşınır. Silent Setup Parametrelerinin Bulunamaması Durumunda Raporlama Eğer Silent Setup belirli bir uygulamanın Silent Setup parametrelerini algılayamazsa, kullanıcılar bu sorunu Silent Setup ekibine bildirebilirler. Bu, uygulamanın geliştirilmesini destekler ve işlevselliğini artırır. Liste Görünüm Modları Silent Setup, kurulu uygulamaların listesini görüntüleme için iki seçenek sunar: Döşeme Görünümü: Kurulu uygulamaların görsel temsili. Liste Görünümü: Kurulu uygulamaların metin tabanlı listesi. Temalar Kullanıcılar iki farklı tema arasında seçim yapabilirler: Açık Mod: Parlak ve net bir kullanıcı arayüzü için açık renkli tema. Koyu Mod: Daha sakin ve rahat bir kullanıcı deneyimi için koyu renkli tema. Menü Silent Setup menüsü, kullanıcıların uygulama listesi görünümünü özelleştirmelerine olanak tanır, bu da sütunları gizleme ve gösterme yeteneğini içerir. Menü, kullanım kolaylığı için küçültülebilir ve ayarlar otomatik olarak gelecek oturumlar için kaydedilir. Kategoriler Kullanıcılar uygulamalarını kategorilere ayırarak bunları daha kolay bir şekilde düzenleyip erişebilirler. Günlükler Silent Setup, kullanıcıların işlemlerinin günlüklerini görüntülemelerine izin verir, bu da uygulamadaki tüm eylemlerin kaydını sağlar. Sonuç Silent Setup, işlerinde verimlilik ve düzeni değerlendiren profesyonel kullanıcılar için ideal bir çözümdür. Güçlü özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzüyle, Silent Setup kurulum sürecini optimize eder ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunar. Download Link https://github.com/kingeser/Silent-Setup/releases/download/2.7.0.1/SSSE.exe
  9. vay be uzun zaman oldu özlemişim forumu :)

  10. vakit bulursam yeni bir versiyon çıkaracağım çok daha gelimiş özellikleri ile
  11. Silent Setup Final Edition yapsak mı ki? :)

    1. pairs

      pairs

      Zaten C# sürümünü yapıyordun.

    2. Bay_RC

      Bay_RC

      yapda görek.

    3. kingeser

      kingeser

      C# vazgeçtim ya :) tamamen farklı fikirler var kafamda

  12. Silent Setup Final Edition yapsak mı ki? :)

  13. Ekran kartına 450 tl verene kadar Güç kaynağımı değiştirmeyi düşünüyorum.Gold sertifikalı bir güc kaynağı   [spoiler]http://www.hepsiburada.com/liste/seasonic-x-750-80plus-gold-750w-single-rail-12cm-fanli-power-supply-sea-x-750/productDetails.aspx?productId=bd192022&categoryId=1012[/spoiler] Sanırım ethernet kartından da olabilir gibi yabancı kaynaklarda şunu buldum.Aynı sorunu yaşayanlar var.           Alright, sorry for the double post. But the issue with the motherboard was resolved. All you need to do is disable anyway of your computer entering Sleep Mode. Never enter sleep mode, yourself. And unplug the computer for 5 minutes - 10 minutes then replugging it after the time elapses.    This issue is seriously out of control and Asus isn't doing anything about it.
  14. 350 tl lik ekran kartını çöpe atıp nasıl bir ekran kartı almamı önerirsin???Ekran kartı fazla güc cekiyor die sana mantıklı gelen ekran kartını mı değiştirmek yoksa güc kaynağını mı??Ki alıcak olsam bu ekran kartından daha düşük bi ekran kartı almam.Aşırı yük gerektiren oyunlarda yapmaayıp basit oyunlarda yapmasının sebebi ekran kartının arızalı olması durumu var mıdır die düşündürüyor artık.Knight online nin grafikleri ile Call Of Duty Black Ops grafikleri aynı düzeydemi sence??Sanal sisteme kurup oynadığım zaman cabal ve knight online böle sorun yaşatmıyor buna nasıl bi acıklama yapabilirsin=???
  15. hard disk olarak kinghston 120 gb ssd + 1 tb segate hdd var sorun seninkine benzer fakat benim sorunum ap ayrı birşey her oyunda yapmıyor yaptığı oyunlarda da her zaman yapmıyor ilginç olan bu.Bazen 1 saatlik oyun sonrasında yapıyor bazen 2 saat bazen de 15 dakika sonra bütün overclock larımı kapattım gpu yu minumum cekirdek hızına cektim süre uzadı fakat gene bu sorunu yasıyorum.Artık voltaj uyarısı vermiyor ama gene aynı sorunu yaşatıyor.Güç kaynağını değiştirip öyle deneyeceğim bana 500 tl ye patlıcak dün 300 tl ye thermaltake frio extrame işlemce fanı aldım bugünde güc kaynağı çok tuzlaya patladı bu bilgisayar bana :D
×
×
  • Create New...