Jump to content

Threatfire 4.7.0.17 Ücretsiz+Türkçe


HARBİKIZ

Recommended Posts

ThreatFire AntiVirus Free Edition, özellikle "zero day attack" olarak adlandırılan yeni çıkmış saldırılara karşı sağladığı koruma ile ön plana çıkan bir güvenlik programı. Program, imza tabanlı sıradan antivirüs yazılımlarının aksine "davranış analizi" özelliğini kullanıyor. Böylece diğer antivirüs programları, henüz internette yeni yayılmaya başlamış kötü niyetli yazılımlar için koruma sağlayamamışken ThreatFire AntiVirus Free Edition, bu yazılımları, şüpheli davranışlarını analiz ederek tespit edebiliyor.

Program, yerleşik korumasının çok daha güçlü olabilmesini sağlayan özel kurallar oluşturabilme seçeneğine sahip. Güvenlik ihtiyaçlarınıza ve çekincelerinize göre oluşturduğunuz bu özel kurallar sayesinde programın yerleşik korumasını size özel hale getirebiliyorsunuz.

Programın en büyük eksikliği olan isteğe bağlı tarama özelliği 4.5 sürümünde eklenmiş bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Önceki sürümlerde sadece rootkit taraması yapılabilen uygulama ile artık virüs taraması da yapılabiliyor. Program bu sürümüyle adeta yardımcı program olmaktan çıkıp gerçek bir virüs koruma programı hüviyetine bürünüyor.

30v1v6u.jpg

Program Hakkında

ThreatFire, artık demode olmuş "imza" teknolojisine dayanan ve her yeni tehditte güncelleme yapmaya gereksinim duyan alışılagelmiş antivirüs programlarından çok farklı bir ücretsiz antivirüs programıdır. ThreatFire'ın patent başvurusunda bulunduğu ActiveDefense teknolojisi, hem güvenlik açıklarını kullanarak bir anda ortaya çıkan hem de internette dolaştığı bilinen tehditlere karşı oldukça etkili bir koruma sağlar. ThreatFire, hem veritabanında bulunan hem de henüz tanımlanmamış virüs, solucan, Truva atı, rootkit, önbellek aşırı yüklemesi, casus yazılım, reklam yazılımı ve diğer kötü niyetli yazılımlara karşı sisteminizi koruma altında alır. Alışılagelmiş "imza-tabanlı" antivirüs yazılımları tarafından farkedilemeyecek kadar zeki olan yeni tehditleri algılamak ve etkisiz hale getirmek için "davranış analizi" özelliğini kullanan program, sisteminiz için etkin bir koruma sağlar.

ThreatFire, güçlü bir antivirüs, spyware, trojan ve bilgisayar güvenliğinizi tehdit eden diğer yazılımlara karşı koruma getirmektedir.

ThreatFire 0 gün (zero-day) olarak bilinen tüm tehlikelere karşı koruma sağlar hem de en amatör kullanıcılara bile. ThreatFire ; hem bir antivirüs, hem bir antispyware hem de bir firewall görevi görmektedir.

ThreatFire diğer bilgisayar koruma programlarıyla da uyum içinde çalışmaktadır. Diğer programları kaldırma isteğinde bulunmamaktadır. ThreatFire , arkaplanda sürekli olarak çalışmaktadır. Online olarak kendini sürekli güncelleştirmektedir.

Çoğu antivirüs uygulaması bilinen tehlikelere karşı koruma sunarken, ThreatFire kendi analiz yöntemiyle bilinmeyen zararlılara karşı da bilgisayarınızı korur. Rootkit gibi gizli zararlıları dahi bulur.

Milyonlarca kişi tarafından kullanılıp herkesçe tavsiye edilmektedir,kesinlikle kasma yapmaz. programı kurduktan sonra klasör içindeki Türkçe dosyasını okuyup aynen uygulayın......

9 mb.

şifre ...... harbikiz

link.......HARBİKIZ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...