Jump to content

Sürücü Dvd Si Hazırlamak(Basitçe)


MOTUN

Recommended Posts

  • Editor

DriverPack ile herkes kendiliğinden kurulan sürücü cd-dvd si hazırlasın istedim.eksiklerim için şimdiden affedin.lazım olanlar

http://forum.driverpacks.net/ burada ve ultraiso veya poweriso vb. resim sayısı fazla olduğundan bikaçını ekledim. devamını pdf formatında buradan indirin.

http://www.fileserve.com/file/dd2wNdk

bir kaç başlangıç resmi

5k0uhs.jpg25jiftd.jpg25ugxs2.jpg2q2keiv.jpg2z8b4w6.jpgll92w.jpg1yttzo.jpg

eksiklerimi bildirin

aklıma gelmişken yazayım dedim, bazılarının aklına xp ye entegre ederken karşılaştıkları KTD ekranı niye

çıkmıyor sorusu gelebilir, işletim cd sine entegre etmediğimiz için o ekranla karşılaşmazsınız.zaten KTD den kasıt sadece entegre ettiğiniz driverları korumaya alayım mı? gibi birşey. gereğide yok. hatam varsa bilenler düzeltsin.saygılarımla.

Legion un verdiği gazla umarım becerebilmişimdir.Videolu anlatım.

http://www.fileserve.com/file/awv2vHQ

Link to comment
Share on other sites

Elinize ve anlatım gücünüze sağlık LalaMustafa.. Bu çalışmanıza haddim olmayarak küçük bir katkıda da ben bulunmak isterim.

Entegre esnasında QSC diye bir klasör oluşur. Herhangi bir hatadan veya entegreyi iptal ettiğiniz durumlarda, mutlaka bu QSC klasörünü silin. Eğer silmezsenin bu klasöre oluşacak dosyalar ve ini filesi içinde karmaşalık yaratacağından, sürücüler düzgün entegre edilmeyecek veya kurulumda bazı hatalara sebebiyet verecektir/verebilir. Yazılımcının tavsiye veya uyarısıdır!

Bu nedenle QSC klasörünü silin ve yeniden başlattığınızda sıhhatli bir entegreye sahip olun.

Aynı zamanda DPs_BASE Türkçe destekli olup, İng. bilmeyen arkadaşların dili Türkçe yaparak işlerini daha kolaylaştıracaklarını sanıyorum..

Diğer bir uygulama ise şöyle; Sürücü entegre esnasında DPs_BASE ile çalışırken ATI ve NVIDIA ekran kartları sürücülerini seçerek birlikte entegre eder ve kurulumdan sonra ekran kartınızın sürücüsü hazır kurulmuş olarak masaüstünüz açılır.

Ayrıca; birkaç çeşit entegre şekli vardır ama bunların en sağlam ikisi şunlardır.

1- Windows kurulduktan sonra DPs_BASE işe başlayarak kurulumu gerçekleştirmesi

2- Windows kuruluma başlamadan önce bu sürücülerin yüklendikten sonra kurulum yapılması.

Diğerleri çok fazla işe yaramayan entegre türleridir.

Saygılarımla ve kolaylıklar dilerim..

Link to comment
Share on other sites

Lütfen yardım eder misin?

Ben ilk önce nlite ile katılımsız bir xpsp3 cd si oluşturuyorum. Buraya kadar sorun yok. Sonra katılımsız oluşturduğum xp klasörüne driverpackt base programıyla sadece driverpakt massstorage teks modeyi seçip sada raid sürücüleri ekliyorum açılışta sata raid hepsini tanıyor fakat format esnasında yönetici şifresini otomatik kendi giriyor (bir harf veya rakam) format sonunda ise siyah ekran çıkıp Windows olağan şekilde başlatılsın şeklinde yazıyor ve bilgisayar açılmayıp tekrar tekrar bunu yapıyor. Windows açılmıyor.

Benim istediğim nlite ile driverpakt massstorage ekleme yaparken sıralama nasıl olmalıdır. İlkönce driverpakt massstorage'yi kurup sonra mı katılımsız yapacam yoksa tam tersi mi. Linklerde farklı anlatımlar var driverpakt base hakkında.

Katılımsız XP de nasıl kullanılır yardımcı olun.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...