Jump to content

Lavasoft Ad-Aware Pro V10.0.138.2879


scorpi__@
 Share

Recommended Posts

  • 3 ay sonra...
  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 ay sonra...
15q8aaw.jpg

Lavasoft Ad-Aware Pro 8.3.1 FuLL

Gelişmiş anti-malware teknolojisi, virüslere, spyware’e, trojana, solucanlara, rootkitlere, dialer’lara ve daha fazlasına karşı güçlü koruma, Ad-Aware Pro Internet Security, çevrimiçi güvenlik ve gizliliğinize güçlü koruma verir.

Üreticiden:

•Komple Malware Koruması

Anti-spyware teknolojimiz, anti-virüsümüzün kapsamlı malware koruması sağlamasıyla güçlü bir paket kombinasyonudur, karışık malwarelere, virüslere, spywarelere, keyloggerlara, trojanlara ve daha fazlasına karşı içeriklidir.

• Ad-Watch Live! Expert

Ad-Watch Live! Expert, karalistedeki IP adreslerinin bağlantılarını bloklayarak güvenlik için yeni bir katman eklemekte ve bunu kullanıcıya sunmaktadır. Aynı zamanda gerçek zamanlı ağ koruması, kayıt defteri koruması ve davranışsal tabanlı sezgisel taraması içeren işlem korumasını eklemektedir.

• Gerçek zamanlı işlem koruması,

sisteminize bulaşmaya çalışan bağlanan ya da bağlanmaya başlayan kötü niyetli işlemleri bloklar ya da askıya alır, sisteminize entegre olamalarını ve daha fazlasını engeller.

# Gerçek zamanlı kayıt defteri koruması,

gelişmiş algılamayla malware’in en büyük hedefi olan kayıt defteri değişikliklerine kalkışan malwareleri algılar. Ad-Watch uyarıları size, bir program kayıt defterinizde değişikliklere yapmaya çalıştığı zaman, bu tehlikeyi bloklama ya da erişime izin verme gibi bir güç verir.

# Gerçek zamanlı ağ koruması, monitörlerden giden ağ trafiğini ve IP adresleri kara listede olan bağlantıları ve websitelerindeki bilinen zararlı yazılımları tanımlar ve durdurur.

# Yeni! Genotip Algılama Teknolojisi

# Sezgisel tabanda, genotip günümüzün gelişen tehditlerine ve henüz oluşturulmamış tehditlerine karşı Ad-Aware’in bir adım önde olmasını sağlıyor. Bu teknoloji derinlemesine bilgi içindir.

• Davranış Tabanlı Sezgisel Algılama

Ekstra Algısal Koruma, bilinen tehditleri algılamada bir adım önde olmanıza izin verir – sezgisel algılama, kişisel bilgilerinize ataktan önce siber hırsızlığı ve aldatıcı malwareleri, bilinmeyen ve gelişmekte olan malwareleri bulur ve durdurur.

• Rootkit Temizleme Sistemi

Uzman seviyedeki rootkit teknolojisi gizli mekanizmaları ve gizli kodu ortaya çıkarır ve hatta en karmaşık izleme araçlarını dahi ortadan kaldırır. – Sisteme yetkisiz erişim sağlamak için kullanılan en sinsi taktikleri dahi ortadan kaldırır.

• Etkisizleştirici

Gelişmiş kaldırma aracı malware girişimleriyle mücadele eder, hatta sisteminizi yeniden başlattıktan sonra eski haline getirir.

• İndirme Görevlisi, İnternet Explorer için.

Birçok insan internetten dosya indirirken tehlikelerden ve risklerden ötürü korkamaktadır. İndirme Gözlemcisi, dosyaları internetten güvenle indirmeyi ek bir koruma katmanıyla sağlar. Eğer dosya zaralı bir yazılım içeriyorsa, indirme işlemi yapılırken uyarı notu alırsın ve malware sisteminize girmeden önce kolayca işlem yapabilirsin.

• Algılama, Kaldırma ve Tamir

Ad-Aware sisteminizi zekice virüslerin bütün izlerini ortadan kaldırarak temizler.

• Yeni! Rahatsız Etmeme Modu

Tam ekran modunda sunum yaparken, oyun oynarken ya da video izlerken korumada kalır. – Diğer yazılım programları sistem kaynaklarında zorlanma ya da kesinti verirken, rahatsız etmeme modu, bu tarz şikayetler olmaksızın, işlemlerini gerçekleştiriyor.

•Sistem Kaynaklarında En Az Seviyede Zorlanma

Bilgisayarın kaynak kullanımını geliştirir, bunun anlamı koruma esnasında bilgisayarınızın yavaşlamayacak olmasıdır.

•Araç Kutusu

Lavasoft, bilgisyarınızın performansını optimize etmenize yardım etmekle beraber tek başına çalışan programların kullanımı gibi yaralı bir dizi uygulama geliştirmiştir.

•ProcessWatch çalışan işlemleri ani bir anda derinden izlemeyle bilinen hızlı casusları durdurur.

•ThreatWork Birliği, Ad-Aware taraması esnasında ya da analiz için ThreatWork’e teslim edilmiş bir dosyaya ya da klasöre sağ tıklama yapıldığı zaman kötü niyetli yazılımları ya da korunmuş şüpheli dosyaları kolayca tanımlar.

• HostsFile Editor, Ad-Aware'in içine eklenmiş olan web navigasyonunun kontrolü altına alınmasını, güvensiz ve zararlı web sitelerini bloklar ve kullanıcıların web seyir navigasyonu dosyalarını oluşturmalarını sağlayan bir uzman aracıdır.

•Otomatik Başlangıç Yönetimi bilgisayarınızda hangi programların çalıştığını kontrolünüz altına almanızı sağlayıp, bilgisayarınızın sorunsuz çalışmasını sağlar – sisteminizdeki gereksiz programlar aynı anda çalışmaya başladığı zaman oluşan paylarını azaltır.

•Özelleştirilebilir Profil Taraması

Kişisel profilinizin kolayca oluşturulup taranmasını sağlar yani Ad-Aware sadece sizin seçtiğiniz bölgelerin taramasını yapar. Nerede olduğu bilinen kötü niyetli program alanlarının taranması ya da tarama için 13 farklı bölgenin seçilmesi, kritik bölge içermesi, sadece çalıştırılabilen dosyalar, ZIP dosyaları, Windows kayıtlarının taranmasıyla zaman korunmaktadır.

•Kullanımı ve Yüklemesi Kolay

Her kullanıcının aynı ihtiyaçlara sahip olmadığını biliyoruz, bu yüzden herkese Ad-Aware’le etkileşime geçebilmeleri için kendi kararlarını verme gücü verdik.

• Kolay Mod size kurma ve unutma izni verir – bizim uzman tavsiye özelliklerimizi kullanarak, sizin bölümünüzle herhangi bir etkileşime ihtiyaç duymadan, programı kullanabilmenin mümkün olan kolay yoludur.

• Yeni! Gelişmiş Mod özel ihtiyaçlarınıza her şeyi uyarlamak için seçtiğiniz bütün bölümleri özelleştirmenizi sağlar.

•Lavasoft SmartSet

Lavasoft uzmanlarının size klavuzudur. Lavasoft SmartSet mümkün olan en kolay şekilde tarama ve temizleme yapar – bulunan virüsler için tavsiye edilen işlemleri ve tarama özelliklerini sağlar.

•Zamanlayıcı

Otomatik tarama kişisel planlarınızın kurulumuyla kaynakları ve zamanı optimize eder. Eğer Lavasoft SmartSet ile birlikte kullanılırsa sizin bütün tarama için unutulan ayarlama işlerinizi yapar.

•Ağ Sürücüsü Taraması

Ağ sürücüleri taraması yani sadece kendi sürücünüzde değil, ağınızda paylaşılan bölümdeki malware’ leri algılamanızı sağlar.

• Harici Sürücü Taraması

Harici depolama araçlarınızı, iPod’ ları, USB’ leri, ya da bilgisayarınıza bağlanan sürücüleri güvenliğinize ek bir katman olmak için tarar.

• Pin-Point Taraması

Kötü amaçlı ya da güvenli olan bir dosyayı çabuk tanımlar – tarama esnasında bir dosyaya ya da klasöre sağ tıklamayla tanımlanır ya da ThreatWork Alliance’a gönderilebilir.

•Sistem Geri Yükleme Noktası

Windows’un sistem geri yükleme noktası ayarlanır yani işletim sisteminizi engellemeksizin ve korkmaksızın kurtarır – problemin öncesindeki duruma tekrar dönmek.

• TrackSweep

Gizliliğinizin kontrolünü, webde çoklu tarayıcıda – Internet Explorer, Firefox ve Opera ile - dolaşırken arkasında silinen bölümleri sadece bir tıklamayla kaybeder.

•Komut Satırı Desteği

Windows ara yüzünü başlatmaksızın ürününüzün taramasını yönetin.

•ThreatWork Alliance

ThreatWork Alliance bizlere en yeni ve en ilgili tehditleri mümkün olan en iyi korumayı sağlayarak gelişme izni veren, güvenlik gönüllülerinin oluşturduğu yardım amaçlı bir birliktir.

•Özel Görünüm & Toplulukça - Yürütülen Çeviri (Custom Skins & Community-Driven Translations)

Please register to see this content.

Edited by lazzi
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

[b]Lavasoft.Ad-Aware.2010.Pro.Internet.Security.9.6.0.FINAL.(Valid-Till-May-2012).rar[/b]
[code]http://www.filesonic.com/file/3150576315/[/code]
[b]OR[/b]
[code]http://www.wupload.com/file/1977369067/[/code]
[b]OR[/b]
[code]http://www.filesonic.com/file/3150565435/[/code]
[b]OR[/b]
[code]http://www.wupload.com/file/1976958867/[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • Editor

[center][b][size="4"][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v10.0.138.2879 [/color][color="#8b0000"]Multilingual[/color][color="#0000ff"] incl Serial[/color] 7.8 MB[/font][/size][/b][/center][center]
[/center][center][img]http://i27.fastpic.ru/big/2012/0208/83/460769a2d39c637b6acd252787e61a83.jpeg[/img][/center][center]Homepage: [color="#0000ff"]http://www.lavasoft.com/[/color][/center]

[code]
http://freakshare.com/files/ml0w5ls8/Lavasoft-Ad-Aware-Internet-Security-Pro-10.0.138.2879-Multilingual-incl-Serial.rar.html
http://bitshare.com/files/2cq7ggs4/Lavasoft-Ad-Aware-Internet-Security-Pro-10.0.138.2879-Multilingual-incl-Serial.rar.html
http://www.share-online.biz/dl/L1XTZ1ZLXU[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • Editor

[center][b][size="4"][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Lavasoft Ad-Aware Pro Security[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v10.0.155.2969 Multilingual[/color] | 16.49 MB[/font][/size][/b][/center][center]
[/center][center][img]http://i28.lulzimg.com/27bff476a6.jpg[/img]
[/center]
[font="'Book Antiqua"][size="3"][color="#8b0000"][b]Geçerliliğini kaybeden seriallere yapabilecek bir şey yok maalesef :([/b][/color][/size][/font]

[code]
http://ul.to/p7b45nvl/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar
http://ul.to/3amg28e5/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar
http://ul.to/agnyu9wp/Adaware_pro_10.0.155.2969.rar
http://shareflare.net/download/94536.997c5370281ba3b94ff31992a06d/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar.html
http://rapidgator.net/file/275757/Adaware_pro_10.0.155.2969.rar.html
http://turbobit.net/9mqk8ylqimam/Adaware_pro_10.0.155.2969.rar.html
http://turbobit.net/kzjp6miuzxke/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar.html
http://extabit.com/file/2a0ovz5jg2uq0
http://extabit.com/file/27b5gbbhw0qlr/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar
http://extabit.com/file/2dvhy8uny2116/Adaware_pro_10.0.155.2969.rar
http://extabit.com/file/27a2n5tce383h/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar
http://extabit.com/file/2a0ow0q8xly8y/Adaware_pro_10.0.155.2969.rar
http://letitbit.net/download/55924.5205369be89e046f9b8fabde35b7/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar.html
http://letitbit.net/download/44761.431bc2c1306a012361facd1d1814/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar.html
http://letitbit.net/download/25948.2d792032638cc1c424d33b75ddf3/Lavasoft.AdAware.Pro.Security.10.0.155.2969.Multilingual.rar.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...
  • 2 years yıl...
  • 3 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...