Jump to content

Xp Yi Tamir Ettirmekle İlgili Yardım


can_kursat
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar benim bilgisayar bozuldu tamir ettirmem gerektiğini söylediler elimde xp cd si yok şimdi ben buradan herhangi bir xp sp3 ü indirsem benim bilgisayarı tamir mi eder yoksa daha çok bozar mı.yani illa bu yüklenilmiş cd yle mi yapmam lazım yoksa sp3 yüklü tüm xp cd leriyle yapabilirmiyim.cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Link to comment
Share on other sites

[quote name='hackermemo' date='15 Ocak 2011 - 22:29 ' timestamp='1295131193' post='945027']
Kardeş Hasar Gören İşletim Sistemimi Yoksa Bilgisayar Mı ? Eğer İşletim Sistemin İse Formatla Gitsin.Ama Hasar Gören Kasan İse Ona Cd Çare Olmaz.
[/quote]
Cevabın için sağolasın zarar gören işletim sistemim elimde ne formatlıyacak ne de tamir ettirecek cd im var formatlamaktansa tamir ettirmeyi tercih ederim.
2 sene önce kurulmuştu bu xp nerden bulacam ki şimdi o xp cd sini.
burdan bi xp sp3 indirsem onunla tamir ettirsem olur mu

Link to comment
Share on other sites

Kardeşim Önemli Bir Evrağın Yoksa Eğer (Müzik,Resim Vs. Geçiyorum)At Formatı Hem 2 Sene Diyorsun Makina Kendine Gelir.Hızlanır Hem Memnun Kalırsın Güven Bana.Ekranda Vermiş Olduğu Hatayı Yazarsan Daha İyi Bir Öneride Bulunabiliriz.Karar Senin Teknik Servise Götür İster Format Attır İster Tamir Ettir.

Edited by hackermemo
Link to comment
Share on other sites

Tuneup programından kaynaklanan geniş bi sorun sorunu tam olarak anlatabilmem için yeni bi konu açmam gerekir kısaca tuneupu kaldırınca yerel ağbağlantısı kayboluyo güvenlik duvarı açılmıyo hizmetler bölümünden 15 tanesini kapattırıyo ve açamıyosun büyük bi sorun anlıcan böyle bi sorun için hangi sayfada bu konuyu açamam lazım

Link to comment
Share on other sites

sanırım hangi xp cdsi ile atılmışssa o olacak tamir için ben hep aynı cdlerler yaparım.onarma işlemide büyük ölçüde sistemi düzelityor ve masaüstü vs hiçbirşeyin kaybolmaz.xp cdni bul boot et en sonda gelen yerde diskini gördüğünyerde sistemin kkurulu oldugu bölüme gel onar de bekle 10 dakika içinde açılır.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='can_kursat' date='15 Ocak 2011 - 23:10 ' timestamp='1295133635' post='945077']
niye sp2 sp3 olsa daha iyi değil mi
[/quote]

Tam Olarak Emin Değilim Ama Sp3'te Çalışmayan Oyunlar Programlar İle Karşılaşabilirsin.Xp Sp3 e uyumsuz Olan Bazı Yazılımlar Var.Örneğin Ben Windows 7 Ultimate Kullanmaktayım.İndirdiğim Bazı Oyunları Kuramıyorum Bile.Kursanda Çalıştıramıyorsun Buna Benzer Olaylar Anlatmak İstediğim Ama Sp2 de Olmaz Böyle Bir Durum Ki Olursa sp3 ü update edersin olur biter.

Edited by hackermemo
Link to comment
Share on other sites

arkadaşlara katılıyorum format atman daha sağlıklı olur. tamir etmek içinde yanlış hatırlamıyosam "sfc /scannow" kodunu calıştıra yazıyordun. galiba o da cd istiyordu ancak ne kadar işe yarar onu bılemem.En temızı format atmak ve ıhtıyacın olan sureklı kullandığın programları yukleyıp ghost almandır.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...