Guest _ULTIMATE_ Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) Ben bu ÖSYM ye çok kızıyorum. Niye mi adamlar resmi wep sitesinde [b]2011 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS):[/b][b] Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi 7 Mart Saat 14:00 da açıklanacak diyor. Saat Kaç oldu Hala ortada hiçbirşey yok Resmi wep sitesi: [code]http://www.osym.gov.tr/belge/1-12389/2011-ygs-sinava-giris-belgelerinin-edinilmesi-07032011.html[/code] [size="5"][color="#0000ff"]ÖSYM yi Boykot Ediyorum[/color][/size] [size="4"][color="#ff0000"]Bir kerelik tam dedikleri çıksa ne olur. [color="#000080"]Şunu da anlamış değilim Adamlar yıllardır sınav yapıyorlar fakat nedense her sene mutlaka bir soru hatalı çıkıyor. Bu ne iştir arkadaş. Bu sınavı hazırlayanlar Baştan savma işmi yapıyorlar anlamadım.[/color] [/color][/size][/b] Edited March 7, 2011 by &ULTİMATE& Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
son darbe Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) Arkadaşım biraz da suçu kendinde ara bakalım.şimdi biraz araştırma yapmazsan amacına ulaşamazsın. [quote]http://ais.osym.gov.tr/[/quote] gir.aday işlemleri sistemine tkla.karşına ekran gelecek ordan tc kimlik ve şifreni gir. ondan sonra bir ekran daha gelecek osys seçip gireceksin.sonra ayrı bir sayfaya atacaj sol alttan sınav giriş yeri fln yazıyor tıkla ona snra 2 dk içinde gireceğin yeri söyleyecektir. Eskisi gibi " Armut piş Ağzıma düş yok artık " Not: her sene çıkan hatalı sorulara birşey diyemem. hatasız kul olmaz Edited March 7, 2011 by son darbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezcafe Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 [b]Evet ben de OSYM'ye hak verenlerdenim.[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okan_42 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 aday işlemleri sisteminde son darbe arkadaşın dediği yerden öğrenilebiliyor. Fakat yogunluk nedenyle sayfa hata verebilir F5 tuşunu kullanın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frekaze Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 ben öğrendim beni bulunduğum şehrin 30 km dışına atmış sanayinin içinde gircem :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unchange Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 10dk da alabildim ben 30km gideceksin diye şikayet ediyosun @frekaze ben 50 km gideceğim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frekaze Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 unchange şehir dışı yapıcam sanırım sen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf-Yildiz Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 [b]Herkes şikayetçi ama anket öyle söylemiyor...[/b][img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/shifty.gif[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitmap Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Kendi okulumda giriyorum. Giremeyenlere tavsiye İnternet Explorer kullanın ...aspx sayfaları açmada daha başarılı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoobAccountant Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) [b]ULTİMATE senin ais'den haberin yok sanırım.Kardeşiminkine baktık yani açıklandığı tarihde açıklandı.Bi sorun yok...[/b] [hr] [center]BASIN DUYURUSU (7 Mart 2011) 2011 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS): Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi 2011 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 27 Mart 2011 Pazar günü yapılacaktır.[/center] [b]Bu sınavda adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile 7 Mart 2011 günü saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin [color="#FF0000"]http://ais.osym.gov.tr[/color] internet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Bu belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanı fotoğraflı ve TC Kimlik Numarası yazılı olmalıdır. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.[/b] Adaylara ve kamuoyuna duyurulur. Edited March 7, 2011 by Legion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HakanAlbayrak Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) ben giriş şifremi hatırlamıyorum şifremi tekrardan almak istiyorum faka şu uyarıyı veriyor [color="#FF0000"] Sistemde güvenlik sorunuz tanımlı değildir.Bir defaya mahsus [/color][b][/b] uyarısını veriyor ? nedini nedir acaba Edited March 7, 2011 by HakanAlbayrak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hm3t1991 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 ne şanslıyım ya evime 5 dakkalık uzak yerde sınava gircem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saydax Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 [quote name='HakanAlbayrak' date='08 Mart 2011 - 01:18 ' timestamp='1299540510' post='976229'] ben giriş şifremi hatırlamıyorum şifremi tekrardan almak istiyorum faka şu uyarıyı veriyor [color="#FF0000"] Sistemde güvenlik sorunuz tanımlı değildir.Bir defaya mahsus [/color][b][/b] uyarısını veriyor ? nedini nedir acaba [/quote] Hata gayet açık güvenlik sorusu tanımlalamışsın o yüzden alamıyorsun şifreni 2 liraya ösym merkezlerinden alabilirsin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts