Sirius Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Eurovision Şarkı Yarışması birinci yarı finalinde "Live It Up (Hayatını Yaşa)" adlı şarkı ile sahne alan temsilcimiz Yüksek Sadakat, finale kalamadı. Türkiye'yi temsil eden Yüksek Sadakat grubu, 19 ülke temsilcisi ile birlikte finale kalacak 10 ülke arasında yer almak için performans gösterdi. Türkiye, Düsseldorf Arena'da gerçekleştirilecek yarı finalde 5. sırada sahne aldı. Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Yüksek Sadakat grubu, "Live it up" (Hayatını Yaşa) adlı parçayı seslendirdi. Jüri ve halktan gelen değerlendirmeler aynı oranda seçmelerde etkili oldu. Yarışmacı ülkelerin yanı sıra İngiltere ve İspanya'daki izleyicilerin oy verdiği yarışmada sonuçlar, yayıncı kuruluşlar tarafından ekrana yansıtıldı. FİNALE KALAN ÜLKELER Sırbistan, Litvanya, Yunanistan, Azerbaycan, Gürcistan, İsviçre, Macaristan, Finlandiya, Rusya, İzlanda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
istanbul82 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 [b]göbekli kellerle olcağı buydu zaten üstüne ruhta yoktu seste bende olsam elerdim sonuçta show + sexyplatenin sattığı bi çağdayız sanatta... - ler çoktu hakketiler.[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucit41 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 20 puanı aşamadını internet takibinde gördüm ve netiçede eleneciği belli idi,hiç bir ülke puan vermedi Türkiye ye.İlk yüksek puan 12 ile kardeş devlet Azerbeycan dan geri kalan puanlarda diğer devletlerden sadaka verir gibi vererek 20 puanı aşamadı.Darısı seneye artık demek lazım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
droy Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 ekip fena diil ama şarkı faciaydı yarı finale kalmasını da beklemiyordum buda bişeydir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoobAccountant Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 [b]Kepazelik... [/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m17 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 (edited) [center][color="#000000"][b][font="Trebuchet MS"]Hiç şaşırmadım [/font][/b][/color][/center] Edited May 10, 2011 by m17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
talham444 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 bu şarkıyla olacağı buydu.daha biz şarkıyı beğenmedik,kalktık avrupya beğendirmeye çalştık Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roseleaves Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 ya bu trt deki genel yönetici gerizekalımı bu grpla bu şarkıyla olurmu,insan bir halkına sorar türkiye elemesi yapar.eskiden milli maçlarda 8-0 gibi yenilirdik buda onun gibi bişi oldu. şeytan olun koklayın biraz da dünyaya güldürmeyin kendinizi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulless_body Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 (edited) en baştan beri o şarkıyı duyduğum anda 1. hayallerim suya düşmüştü zaten yanlış yaptılar ilk önce bizlere sormalıydılar adamlarda ruh yok ses yok çıkmışlar birde ingilizce şarkı söylüyorlar rezil ettiler bizi [color="#FF0000"]mangayla [/color] yükselen popülerliğimiz yerin dibine girdi resmen [media]http://www.youtube.com/watch?v=524Yy7JWBd4[/media] Edited May 11, 2011 by mcfalsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evlat Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Trt bu sanatçı seçimini halka bırakmadıktan sonra biz daha çoook eleniriz Yüksek sadakat grubunu dinleyen kim var aramızda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyph3r Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 [quote]Gençler sakin olun puanlamayı ösym yapmış, 420 puuanla biz kazanmışız eurovision'u. [/quote] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m17 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 [center][color="#000000"][b][font="Trebuchet MS"]Şifreyi yanlış anlamışlar [/font][/b][/color][/center] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KemalALKIN Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Arkadaşlar Zamanında yunanistan 2004 sanırım karadeniz ezgimizi çaldı koydu birinci oldu bizim kafasızlarda bir kere ekledi onda birinci olduk 2003 sanırım yahu hepsini birden koysak varya süper olur ve kazanırız yabancılar bizim ezgilerimize hayranlar nasıl hayranlar derseniz elin amerikan şarkıcılarına kadar kullandı zamanında yani kendimizi göstermeden yavurlarınkini gösterip böyle olursak kaybederiz not: manga rap+rock karışımı bir guruptu ve en son 2. oldular helal onlara yazıklar olsun alçak sadakacılara.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apecan Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Bize sormadılar,bize sormadılar diyip duranlara şaşıyorum Ne tez unuttunuz geçmişimizi! bize sordularda ne oldu Operaları Petrolleri ve bilmem daha neleri biz oraya göndermemişmiydik! hep sonuncu olmamışlarmıydı bize sormuşlardıda ne olmuştu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikSiLveR34 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 beklenene sonuçtu bana göre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nihilist_deniz Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Sonuç şaşırtmadı.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackpearl Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Türkiye'nin eurovisiona ingilizce şarkı ile katılmasını kınıyorum. Açıkçası bizi temsil ettiğini düşünmüyorum. Her alanda dilimizi bozmaya çalışıyorlar, çünkü bir milleti çökertmenin tek yolu dilini yok etmektir. Şu an bunu büyük oranda başardılar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts