hocaz_53 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 (edited) [size="5"][font="Comic Sans MS"][size="4"][b] Bana çok acil Samsun HD160jj Hard Diski Lazım Elinde Olan İletişime Geçsin... *********************/color][/b].com ************************ Hard Disk Bu [img]http://www.arkadasbilgisayar.com/images/products/harddisk_kart/samsung_35/HD160JJ/HD160JJ.jpg[/img] [img]http://www.arkadasbilgisayar.com/images/products/harddisk_kart/samsung_35/HD160JJ/HD160JJ_2008_02.jpg[/img] Bana Sadece [img]http://www.arkadasbilgisayar.com/images/products/harddisk_kart/samsung_35/HD160JJ/HD160JJ_2008_02_PCB.jpg[/img]Bu Lazım.. [/b][/size][/font][/size] Edited May 13, 2011 by KintaRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boldjack Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 (edited) merhaba aynı model ve marka bile bulsan randuman almam zor olabilir her hardisin kendi bios u var değiştirsen bile calısma oranı cok dusuk bilgin olsun.. ben buna benzer 3 pc 2 notebook değiştirdim ve randuman almadım.. Edited May 11, 2011 by boldjack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocaz_53 Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 İçinde Bir Sürü Dosyam Kaldı..Resimler Web Hazırlama Müzikler Özel Dosyalar Var :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mywin1646 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Harddisklerin tamiri çok zordur.Aynısını bulsan bile içeriği kurtarabilme ihtimalin oldukça düşük.Profesyonel kurtarma servisleri var ama onlarda pahalı. Ben 3 defa arşivimi kaybettim ve 0'dan toplamak zorunda kaldım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boldjack Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 kartın ustundeki dirençler den biri yanmıstır.. onu tspit edip bir elektronikciye değiştirip sıcak hava aastası yaptırısan kullanma ihtimalin olur.. oda kesin calıscak yada randumanlı calısması da zor ama bir ihtimal 2 hardisk yapıp yedek alabilrsin.. once bir baktır. iyi bir elektrinoikçiye değerleri olctur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosenstain Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Arkadasım Karttakı Sorun ne MotorKontrol saglam duruyor 160 lık samsun hdler var bır bakayım aksam haber verırım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teknik Servis 7/24 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 arkadaslar yanlıs bılgı vermeyın yok randuman alınmaz vs vs... hayır kesınlıkle acar ve ılk gunkı gıbı calısır... yıllardır bu ısı yapıyorum... yenı yetme fıkırlerınızı ortaya atıp ınsanların moralını bozmayın lutfen... arkadas bır bakım varsa verırım, aynı modeli bulursak hemen calısır... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalelibilişim Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Bir bilgisayarcıya git, olmadı ikinciye, olmadı üçüncüye, ... Teknik Servis 7/24 e sonuna kadar katılıyorum. Bilgisayarcılarda 2. el harddiskler bulunur. İşini çözerler. Hatta 160 gb olmayan benzer samsunglar bile belki çözebilir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalelibilişim Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 (edited) Bir bilgisayarcıya git, olmadı ikinciye, olmadı üçüncüye, ... Teknik Servis 7/24 e sonuna kadar katılıyorum. Bilgisayarcılarda 2. el harddiskler bulunur. İşini çözerler. Hatta 160 gb olmayan benzer samsunglar bile belki çözebilir. mesajlarım niye çift gidiyor? Edited May 25, 2011 by kalelibilişim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts