Jump to content

Fileserve'ye Yasak!


yuhan
 Share

Recommended Posts

[b]Bu sorunların hepsi Türkiye'nin yaşadığı nesiller arası sorunlardan kaynaklanıyor.

TV'ye baktığımızda bu resmen görünüyor. Fi tarihinden kalma adamlar internet karşısında nasıl davranacaklarını bilmediklerinden bocalayıp duruyorlar.

Böyle bir ortamda bu durum kimi çevrelerin işine geliyor. Hele bu adamlar idari kurumların başında olunca bunu en iyi şekilde kullanıyorlar.

Sorumlu hükümettir veya değildir deniliyor. Ama kimse hükümetin neden bu kapatmalara engel olmadığını sorgulamıyor bile. Biz hükümetleri seçerken hakları korusun, yapılan yanlışları engellesin ve devlet kurumlarını düzgün yönetsin diye seçiyoruz. Bu nedenle idare yetksini onlara veriyoruz. Dolayısıyla doğrudan ya da dolaylı olarak hükümetlerin sorumluluğu vardır.

Bu kapatmaların ve engellemelerin yanlışlığını hepimiz kabul ediyoruz. O zaman toplu hareket etmeliyiz ve hakkımızı aramalıyız... (sandıkta görüşürüz)[/b]

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[quote name='Nash' date='28 May 2011 - 13:12 ' timestamp='1306588377' post='1019930']
Hükümeti yada muhalefeti eleştirme konusunda senden izin alacağımı sanmıyorum. Ayrıca kendi işine geldiği zaman özgürlüğüme dokunma diye inleyen zihniyetin işine gelmediği zaman sessiz kalmasına anlam veremiyorum. Dns ile girebiliyorum sorun yok diyen arkadaşlar 22 ağustostan sonra zaten giremeyeceksiniz. Herkes sizin kadar süper bilgisayar bilgisi sahibi değildir belki dns girmeyi bilmiyordur.

İşine geldiği yerden tut çek oh ne güzel.
[/quote]

Bu kararı aldıran MHP, kapatılmasını kararlaştıran mahkeme, kapatanda BTK'dir. Niye [b]sadece[/b] hükümeti eleştiriyorsunuz?
Haklı olacağınız bir konuda ön yargılarınızı da dahil ederek insanları rencide ediyorsunuz (Türbanım kelimesiyle) sonrada neden böyle diyenlere de yandaş muamelesi yapacaksınız. Tabii bunu yazarken de kimse size bir şey diyemecek kimseden izin almayacaksınız çünkü siz [b]mod[/b]'sunuz.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='oguzcan53' date='28 May 2011 - 13:34 ' timestamp='1306589676' post='1019941']
biz böyle nereye doğru gidiyoz anlamış degilim ama bende hiç şaşırmadım.. yakında basit oyun siteleride yasaklanır.. :))
[/quote]

Ülkemizde bilişim mahkemeleri olmalı. Bildiğimiz mahkemeler işin detayına girmeyip direk ilgili siteyi ülkede kapatma yoluna giriyor. Halbuki bilişim mahkemesi olsa suça konu olan yayının kaldırılması için ilgili sitenin yöeticilerine talimat gönderir ve belli zaman beklenir. İlgili sitede ya bu karara uyar suça konu olan yayını yayından kaldırır ya da uymaz ülkemizde erişime kapatılır.

Link to comment
Share on other sites

[b]Arkadaşlar Yeri burası Deyil ama Yinede bi sorayım dedim DNS i değiştirdim halde hala yasak sitelere giremiyorum nerde hata yapmış olabilirimm Bu arada Windows 7 Ultimate Kullanıyorum??

Denediğim DNS ler

8.8.8.8
8.8.4.4

156.154.70.22
156.154.71.22

208.67.222.222
208.67.220.220

Sorun Ne Olabilir Acaba ??[/b]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

[quote name='helehoyni' date='28 May 2011 - 07:27 ' timestamp='1306567638' post='1019715']
Osmanlı'nın geri kalma sebebidir yeni icatları, matbaayı inatla almak istememesi; "Şeytan icadıdır" demesi. Önümüzde tarih var, koskoca, dünya hakimi çöken bir imparatorluk var. İnternete "Şeytan icadı" gözüyle bakan bu zihniyetin...
[/quote]
osmanlıdaki şeytan icadı diyenler osmanlı yöneticeleri yada müslüman halk degil yahudi ermeni soyu kırma devşirme bazende din alimi gibi yetiştirilme osmanlı düşmanları.açıktan kimliklerini söyleseler kimse inanmaz zaten.müslüman gibi davranıp toplumu yönlendirenler(bugün oldugu gibi)osmanlı yüzyıllarca bunlarla baş etmiş sonradan yanlış yönetimlerle bunlara yenik düşmüş olabilir sadece.saygılar

Link to comment
Share on other sites

duckload kapatıldı

Alıntı

[color="#626262"][font="Verdana"]Gelmiş geçmiş en iyi free dosya indirme sitesinin saltanatı fazla sürmedi, başka online video sitelerine online video linkleri verdiğini gerekce gösteren yetkililer Duckload.com çalışanlarını tutuklayıp, sunucularına el koydu. Merkezi Almanya olan bu hosting alman hükmeti tarafından büyük darbe yemiş oldu ve biz üyelerini'de üzmüş oldu. Tüm bu bilgilerin aslı malesef gerçek, Duckload moderatörleri bir destek forumunda sorulara bu şekilde yanıt verip Avukatlarının durumu takip edip çabaladıklarını da belirtti, düşük bir ihtimalde olsa tekrar açılması mümkün. Rapidshare.com'da Almanya merkezli bir hosting olup pek çok zaman yasal problemler yaşadı ve bazı gerekleri yerine getirip bazı kayıpları göze almıştı, daha sonra ise sunucularını isviçreye taşıyıp biraz rahata ermişti.. Ne diyelim Hotfile'den sonra bu hayal kırıklığı başka sunucularında başına geleceğe benziyor, ardı arkası kesilmez bunların çünki yasal işler değil. Bu sebepten yok şu link kırık, yok bu link çalışmıyor diye kimse saçmalamasın bizde nereye yetişeceğimizi şaşırdık, sizlerde alabildiğiniz kader beleşe konun fazla söz etmeyin lütfen, görüyorsunuzki bu işleri yürütmek çok zor bir hale geldi. Kolay gelsin.[/font][/color]

[color="#626262"][font="Verdana"][codebox]http://www.9fix.com/down/22227-dukckloadcom-kapatildi.html[/codebox]
[/font][/color]

[color="#626262"][font="Verdana"]Ayrıca Geçmiş olsun hiç tasvip ettiğim bir şey değil [/font][/color]

Edited by xfailedkomplex
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...