Jump to content

Airtes Rt-205 Modem Ara Yuzu


no_panix
 Share

Recommended Posts

Suanda is yerinde airtes rt 205 modem kullanıyoruz normalde onceden ara yuzu gırıp kablosuz sıfrelerını degıstırıyor ve kullanıcı panelıne gırebliyorduk /192.168.2.1 yazarak ama suanda aırtesın giriş şifre yazan kısmını gecemıyoruz onceden hıc sıfre yazmadan ok dıyıp gecıyorduk ama suanda o kısmı gecıp kablosuz sıfresını ve kullanıcı panelıne ulasamıyorum ne yapamam gerek?
Link to comment
Share on other sites

Birisi şifreyi değiştirmiş olmasın? :) Modemlerde küçük bir reset tuşu oluyor fabrika ayarlarına geri döndürmek için. Onu dene belki yardımcı olur. Tabi içindeki kullanıcı bilgileride silinecektir bilgine!!

Link to comment
Share on other sites

[quote name='no_panix' date='30 July 2011 - 07:06 ' timestamp='1312009563' post='1054145']
tt net vardı 1 yıldır kullanıyoruz rest attım ama gene aynı sayfa geldı dedıgınız gıbı acaba bır sıfre koymus olabılr kurucuklarken pekı sıfırlamanın baska yolu yokmu?
[/quote]

Resetlerseniz ttnetten aldınız şekilde ki kullanıcı adı ve şifresi olur yine. Bende ki kullanıcı adı:admin şifre:ttnet bir deneyin

Link to comment
Share on other sites

Resetlemek derken modemi kapatıp açmak değil.Arkasında küçük bi reset tuşu vardır.Reset yazar üstünde.Kürdanla falan basabilirsin.Ondan sonra fabrika ayarlarına dönecektir.Airties rt 205 in ise fabrika ayarlarında zaten şifre bulunmuyor.Tekrar şifresiz girebilirsin.Ama ttnet ayarlarını tekrar yapman lazım.Kullanıcı adı falan filan..

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım modem bilgileri büyük ihtimal resetlememiştir. Bu sebeple giremiyorsundur. Modem açık iken arkasında bulunan küçük reset tuşuna bazen bu tuş içeride gömülü olabiliyor, o zaman kalemin ucu ile 10-15 sn kadar basılı tut. Basılı tuttuğun esnada modemin ışıkları sönecek ve sonra sırayla yanmaya başlayacaktır. İşte bu aşamadan sonra reset butonundan elini çek ve modemi anahtarından kapatıp aç. Artık modemin fabrikasyon ayarlarına dönmüş olacak.

Edited by radyofon
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...