Jump to content

Blogspot Kategoriye Ayrılmış Sayfa Yapamıyorum


Recommended Posts

Blogspotda yeni sayfa kurdum menüleri istediğim gibi olmuyor ben yapamıyorum ya da blogda öyle bir özellik mi yok anlmadım baya bi kurcaladım, araştırdım bişey bulamadım.
Mesela Programlara tıklayınca alt menüler (Antivirüs Prg., Office Prg. VS.) açılsın istiyorum bu alt münülerden istediğime konu açmak istiyorum ama yapamıyorum. Analayan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Yapmaya Çalıştığım Blog Burda İnş. Reklama Girmiyordur. (Reklama Giriyorsada Önemli Değil Şu Anki Haliyle Pek İşe Yarayacağını Sanmıyorum :)
http://artikburdatakiliyorum.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Bak ben sana anlatayım mesela sen kategori yapmak istiyosun dimi anladığım kadarı ile şimdi burayı iyi dinle bu kategori olayı etiket ekliyoruz ya makaleye onlara göre ayrılıyo mesela bir makaleye programlar etiketi verdin o direk bi sayfa içine kaydoluyor ondan sora bi programa daha programlar etketi verdin oda o kategoriye kaydoluyor şöyle link veriyim arkadaşlar madur görsün anlatım için mesela bir makaleye haberler etiketi verdim o haber konusu su bak http://ogulcanolcer.blogspot.com/2011/10/dota-2-turkce-olacak.html bu birinci konumuz ve buna haberler etiketi vermişim şimdi gelelim 2. haber etiketi verdiğim konuya http://ogulcanolcer.blogspot.com/2011/10/dota-2-bu-yl-satsa-sunulmayacak.html buda 2. konum şimdi bunlara haber etiketi verdi isem bunlar haberler kategorisi olmuş oluyor ve söyle bi başlıkta tek link olarak toplanmış oluyor http://ogulcanolcer.blogspot.com/search/label/Haber
heralde anlamak istediğin buydu anlatabildiysem ne mutlu bana.Kısacası bir koyunya verdiğin etiket o konuyu kategoriye aktarıyor yani /serach/laber/Programlar gibi

zaten bloggerde labels diye bi gadget olması lazım onu ekledinmi herhangi bi yere sana etiketlediğin konuları ayrı bi kategori olarak veriyor.

Edited by Byogulcan
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...