Jump to content

xxcasus1xx

Üye
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xxcasus1xx

  1. Yaklaşık 3-4 aydır 24'lük tarifeyi kullanıyorum konuşma ve sms de sıkıntı yaşamadım interneti yetiyor 250 MB Kota hiç vermeseler daha iyi 1-2 günde bitiyor. Bende adil kullanım kotası dolduktan sonra 128Kbps olarak devam ediyor (128Kbps = 10-16KBsn) harita gps, whatsapp, face, haber ve forum sitelerine bakıp çıkıyorum sıkıntı olmuyor. Yeni gelecek kullanıcıları 64Kbps düşürmüşler sanırım şimdi fark ettim artık kapatsın tarifeyi daha iyi
  2. Yanlış bilmiyorsam onları devre dışı bıraksak ta crome sayfadaki dosyaları tamamen yüklüyor sadece devre dışı bırakılan içerikleri göstermiyor, Bence en etkili çözüm crome geçmiş, ön belleğini temizleme sıklığını en az 15 günde bir yada ayda bir yapmak çünkü crome daha önce açılan siteyi tekrar açmak istendiğinde ön bellekteki dosyalardan, çerezlerden hızlı bir bir şekilde açılmaya programlıdır
  3.   Pek inceleme fırsatım olmadı ama win kurarken ve kullanırken performans olarak belirgin bir fark göremedim ben daha önceki wd 320gb 8mb önbelleği olan bir hddsi vardı. Tabi içine veri transferi yapıp deneme imkanım olmadı ama şuana kadar sıkıntı çıkarmadı gayet memun alan yeğenim.
  4. Bu modelin aynısını 2 hafta önce yeğenime vatan bilgisayardan aldım bence bu modelin tek belirgin yönü sessizliği.
  5. Merhabalar arkadaşlar, Bir ara harici diskime windows 7 kurmuştum onun dosyalarını silemiyorum ne yapabilirim öneriniz var mı paylaşım güvenlikten tam denetim vs. yaptım olmadı yada atladığım bir notka var ondan olmadı.
  6. Merhaba usb'de kullanabileceğim önerebileceğiniz kullanışlı hızlı bir tarayıcı var mı, usb genelde yanımda taşırım başka bilgisayarlardan internete girmek isteğimide şifrelerim filan kayıtlıdır takar kullanırım.  Opera12.15 kullanıyordum ama yavaş açılıyor kimi sayfaları tam yüklemiyor bazen saylarda donmalar oluyor.
  7. Güzelmiş ama 300gb şuan ki dvd rw yazma hızıyla kolay kolay doldurulmaz ona uygun birde cihaz yapacaklar değmez bence 2sinin maliyeti taşınabilir hdd fiyatını geçer o yüzden tutulmaz.
  8. Counter Strike 1.5 sürümü half life'ın alt yapısını kullanıyor çalışması için half life gerekli bildiğim kadarıyla
  9. Eğer 15 gün boyunca kurduğunuz siteye yada hostinger giriş olmazsa bililendirme maili gönderip  otomatik kapatıyorlar bilginiz olsun
  10. Merhaba Arkadaşlar Bende 1TB Kullanmadığım çalışır durumda bir hdd var yedek alabileceğim harici hdd gibi kullanmak istiyorum ama bunun laptop bağlantısını nasıl yapabilirim? İnt. Araştırdım Biraz Çevirici Vs. Var Ama 1TB Kaldırırmı? Sorun Çıkarırmı? Bilemedim Varmı Öneriniz?
  11. Dropbox Kullan Hız Olarak Tavsiye Ederim Çok Dökümanın Varsa Hele Google Drive Senkranizasyonu Dropboxa Oranla Çok Zaman Alıyor. Büyük Dosyaları Depolama İçin İsitiyorsan Dropbox Yetersiz Kalır Tabi Ozaman GoogleDrive İdeal. Ben İkisinide Kullanıyorum Ancak Dropboxdan Daha Çok Memumum.
  12. Bende tam bunu yazıcaktım dos ortamındada bazı programlarla tarama yaptım ama bad sector bulamadı demek bu yüzdenmiş. Garantiye gönderirken bad sector var diye göndermiştim o yüzden üstünde pek durmamışlar. Çok Saol Bilgi İçin Dediğin Gibi Söyleyip Tekrar Göndericem.
  13. [b]Bad sektörü tespit edebileceğim ve kesin sonuç alabileceğim bir program önerebilirmisiniz?[/b]
  14. [b]Laptopun Hddsinde 6 Ay önceki Değer "4" iken şimdi fark ettim "10" olmuş bu şekilde garantiye götürsem düzeltirlermi yoksa yenisinimi verirler bilen varsa yardımcı olsun. Ona göre yedek alabileceğim bir aygıt bulayım.[/b] [img]http://f1207.hizliresim.com/z/l/9ud1g.jpg[/img] [b]Garantiye gönderdim taratmışlar ancak bad sektöre rastlamışlar hiç bir şey yapmadılar. Ayrılmış yedek sektörler yüzünden görünmüyordur dedim kendi kendime tamam geri aldım evde kontrol ettim . Değer "10" iken "15" olmuş taratıyorum ancak hala sorun yok gibi görünüyor. Hdd "10" Yedek sektör ancak şuan ki Değer "15" yani şuan harddiskin "5" sektörünün bozulmuş olması gerekmiyormu?[/b] [img]http://b1207.hizliresim.com/z/x/b72tx.jpg[/img]
  15. Arkadaşın paylaştığıda tamda senin ihtiyacın olan şey İde Kablosunu hdd yada cd roma takdığın yerin yanında jumper ( resimdeki sarı kısım ) var ikisindede aynı yere takılmıştır yerini değiştirmen gerekiyor. Biri Master Diğeri Slave Takılı Olsun.
  16. Kesin ondada kota vardır ttneteki gibi belli gb geçince hızı düşürme olayı vardır.
  17. Silinen dosyaları geri getiren programlar var "Recuva" vs. bu programlarla flash diskini tarat eğer flash diskin üzerine sonradan veri eklemediysen yüksek ihtimal sağlam olarak geri getirebilirsin.
  18. Bende sorunsuz yükledim. Windowsta gayet güzel görsellik olarak, ancak bir sorunum var işlemcinin, harddisk"in ısısına bakim dedim AIDA64,Speccy VS. programlarla bakmaya çalıştıysamda olmadı hatta her denememde donuyor, kitleniyor. Herhalde geliştirme aşamasında diye olsa gerek inşallah düzeltilir final sürümünde.
  19. [b]Yeni Bir Blog Açmak İstiyorum Ama Tema Olarak Daha Önce Açtığım Blogtaki Var Olan Temayı Değiştirip, Yeni Blog"a Eklemek İstiyorum. Normalde Konular Paylaştıkça Alt ,Alta Gidiyor, Bunun Yerine Küçük Kutucuklar Şeklinde Yapmak İstiyorum, Nasıl Yapabilirim? Yani Şu Alttaki Var Olan Kırmızı Yeri Değiştirip[/b] [spoiler][img]http://d1206.hizliresim.com/y/f/7v9s9.jpg[/img][/spoiler] [b]Bu Şekilde Yapmak İstiyorum[/b] [spoiler][img]http://g1206.hizliresim.com/y/f/7v9x9.jpg[/img][/spoiler] [b]Blogspot Sayfa Linki[/b] [spoiler]http://nokiac300tr.blogspot.com[/spoiler]
  20. Harbiden bir çok pcden bile yüksek özelliği varmış
  21. 1 ve 2 benimde şifresini bilmediğim ağa girme teşebbüsü için kullandığım yöntemler arasında bazılarında işe yaradıda. Çevremde 5 - 10 ağ var bir tanesini kırıp girebildim o şöyle oldu Ağ Adı:[b]1907[/b] Kendi kendime dedim şifresi de kesin [b]Fenerbahçe[/b] bir kaç denemeden sonra küçük büyük harf tek tek deneyerek denedim tuttu. Yani benim gibi amatör kullanıcıda 10/1 bile olsa işe yarıyor
  22. [media]http://www.youtube.com/watch?v=FNkTNauZdbc[/media] [b]Kendime arşiv yapıyorum herkes sevdiği fonu paylaşırsa sevinirim[/b]
  23. İkinci programı kullamak için [b]Sandboxie[/b] kurabilirsin ama bu seferde tamamen bağımsız olur çünkü programın kullanılış amacı biraz farklı. Birini normal kurarsın, Diğerini sandboxie ile kullanımı kolaydır. Kısaca hardisk içinde kolayca erişebileceğin birşekilde sanal bölge oluşturup onun içine kurar.
  24. Nokia C300 320 - 350TL arası var ama S40java işletim sistemi olduğu için seni kesmeyebilir. (Aynı anda birden fazla program açamazsın)
×
×
  • Create New...