Jump to content

Harem Tarafından Cerrahpaşa Tıp A Nasıl Gidilir?


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar yarın istanbul cerrahpaşa tıp fakültesine gidicem otobüs olasılıkla haremde durur. haremden en kestirme cerrahpaşa tıp fakültesine nasıl giderim? ayrıntıları ile yazarsanız iyi olur. evet bilenler yardım ..?
Link to comment
Share on other sites

harem garından direk orda gişelre var vapur gişeleri ordan gididş için bilet al vapurla haremden karşıya geçmek için karşıya geçince emin önünde inmiş oluyorsun orda vapur iskelesinden hemen çıkışta osgeçit köprü var ordan kaşıya geçtikten sonr 20 metre kadar yukarı gidince ki ordaki esnafada sorsan san yardımcı olur tramvay httı var tramvay hatınıa geç ki ordada bilet kullnıyorsun tramvaya binice direk zaten cerrahpaşanın 1 alt sokağından geçiyor oranın ismini şimdi hatırlayamadım tramvaydaki kişilere sorarsan sana söylerler ordada inip cerahpaşaya gideceğini esnafa yada yoldaki vatandaşa sorsan sana hemen tarif ederler hayırlı yolculuklar

Link to comment
Share on other sites

Tramvaydan Fındıkzade istasyonunda ineceksin ve hemen oradaki Kızılelma Caddesine girerek yürüme mesafesi on dakikada caddenin sonunda Cerrahpaşa Hastanesi ile karşılaşacaksın. Tıp Fakültesi hastanenin içinde..
Hemen oralarda bir işyerim vardı ama 7-8 sene önce devrederek çıktığım için seni misafir etmem ve çay ikramında bulunmam ne yazıkki mümkün olmayacak.
Not: Arkadaş tramvayın hemen bir alt sokaktan geçtiğini söylemiş ama bu bilgi doğru değil ve yanıltıcıdır. Zira Tramvay hiçbir şekilde sokaklardan geçmez. Eminönüde binerek Sirkeci, Gülhane, Sultanahmet, Çemberlitaş, Beyazıt, Laleli, Aksaray, Aksaray Yusuf Paşa ana yol güzargahı sonucunda Fındıkzade ana meydanına (dörtyol ağzına) varıp orada ineceksin.

Edited by temmuz
Link to comment
Share on other sites

[quote name='mila' date='02 May 2012 - 21:03 ' timestamp='1335981837' post='1195582']
Eminönüne geçtikden sonra 35 KOCAMUSTAFAPAŞA - EMİNÖNÜ otobüsene binersen tam önünde inebilirsin.
[/quote]
Uzunca bir süreden beri ben o güzargahta Kocamustafapaşa otobüsüne binmedim ama son bildiğim Eminönünü güzargahını kullanmayıp Unkapanı yolu ile -Taksim Kocamustafapaşa arasında- gidip gelmekteydi galiba. Yoksa Kocamustafapaşa istikametinde önce Şişhaneden Karaköye uğrayıp köprüden Eminönüye geçerek oradanmı Unkapanı yolu ile Aksaray istikametine giriyor (Tramvay yolundan gidemeyeceğine göre.. Cağaloğlunuda kullanmıyor herhalde.)? Eğer kesin bilmiyorsan arkadaşın yanılmaması için bunu belirtmelisin. Ama bence tramvay en sağlıklısı. Fındıkzadeden Kızılelma Caddesi vasıtasıyla 10 dakika düz yol boyunca yürümesi hiçte zor olmaz.

Edited by temmuz
Link to comment
Share on other sites

http://harita.iett.gov.tr/index.php?hat=35

İett'nin sitesinden güzergah planını görebilirsiniz.

Bu arada 07:40 dan sonra 13:30'a kadar 13:30 da 18:00'a kadar seferi yok. Seferi az. Bu yüzden diğer ulaşım araçlarını kullanması mantıklı olabilir.

35C hattı KOCAMUSTAFAPAŞA - TAKSİM hattında çalışıyor. 35 KOCAMUSTAFAPAŞA - EMİNÖNÜ hattında çalışıyor.

Edited by mila
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...