Jump to content

Emco Ping Monitor 4.17.19 Build 4567


Mehmet
 Share

Recommended Posts

[center][b][font="Georgia"][size="3"][color="#0000FF"] EMCO Ping Monitor 4.7.7 [ 38.77 MB | Win XP/2003/08/Vista/Windows7] [/color][/size][/font][/b]

[img]http://d1205.hizliresim.com/x/y/77wvj.png[/img]

Ping Monitör yerel ağ ve internet bulunan hosts, bağlantıları izleme için otomatik bir uygulamadır. EMCO Ping Monitörü düzenli ping gönderme ve yanıtları analiz ederek bağlantı durumlarını tespit edecek. Ana bilgisayara ping girerseniz belirli sayıda başarısız varsa, uygulamayı algılar ve bir bağlantı kesintisi bildirir.

Ping Monitör bağlantılarını izlemek için 24/7 modunda da çalışabilir devletler ve ana ekranda rapor edilir hesapla bağlantıları istatistikleri. Her bilgisayar için Gösterilme parametrelerini izleme süresi, çalışma süresi yüzdesi, tespit kesintileri toplam sayısı, geçen ping ve ping istatistikleri yüzde içerir.

Bu bilgiler, bağlantı kalitesi ve stabilite değerlendirmek için kullanılabilir. Izleme özelliklerine ek olarak, Ping Monitör uzun bir bildirim ve raporlama işlevselliği sunuyor. Siz, kayıp bağlantısı rapor olaylar ve bir sistem tepsi alanda mesajları gibi ping istatistikleri geri veya e-mail ile muhabiri bildirimleri göndermek için uygulama yapılandırabilirsiniz.

Gerekirse, kayıp bağlantıları çalıştırılacak uygulama ve kurulum özel olay işleyicileri işlevselliğini ve olaylar geri yükleyebilirsiniz. Isteğe bağlı komut satırı parametreleri ile herhangi bir komut veya çalıştırılabilir dosya olay işleyicisi olarak tanımlanabilir. Ayrıca izlenen tüm ana bilgisayarlara bağlantı belirlenmiş zaman süresi içinde kaybolan veya alınamaz özel sonlandırmak eylemleri etkinleştirmek mümkün.

Bu özellik, Ping Monitör başlatılan bilgisayar kapatma, yeniden başlatma, hazırda bekletme ve kapatma işlemleri yapmanızı sağlar.

:download1:

[code]http://storage.emcosoftware.com/download/pingmonitor/PingMonitorFreeSetup.exe[/code]
[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...