Jump to content

Alarm! : Windows 8


ekdrky
 Share

Recommended Posts

Arkadaslar merak ettiğim birsey var: Şimdi Windows 8 kurup etkinleştirme yapanlar var aramızda.Hanı bazen Microsoftun, Avukatlarıyla bırlıkte gelip korsan Windows kullananlara verdıgı cezaları bılıyoruzdur cogumuz bu genellıkle ıs yerlerıne yapılıyor, şimdi asıl mesele bıgun ansızın calan kapıyla bırlıkte kapıyı actıgımızda kapıda bız mıcrosofttan gelıyoruz ve burada korsan wındows kullanıldıgını bılıyoruz deme ıhtımallerı ne kadar bır ev kullanıcısına?
Link to comment
Share on other sites

Korkularla yaşamak yerine ya etkinleştir yada etkinleştirme.. Bu zamana kadar diğer işletim sistemlerini orjinal mi kullandın, sanki microsoft bilmiyormuy du sahte yazılım kullandığını, Bırakın arkadaşlar artık bu karamsar düşünceleri ve insanları etkillemeyi..

Link to comment
Share on other sites

bence de ev kullanıcıları için bu ihtimal az.nedeni ise hem bu final sürüm değil hemde rtm 9200 build bu vesiyonu ile değil yeni bir yapı numarasıyla piyasaya sürülecek.ben 2 3 defa yükledim 1 defa kms yle etkinleştirdim üç yükleme sonundada kullanımda sorunlar ve çökmeler yaşadım.bildiğin demo sürüm gibi bir sürüm bu versiyon.bunlara dayanarak ev kullanıcıları için bu durum herhangi bir şikayet olmadığı sürece sorun olmaz bu windows 8 rtm sürümünde sorun çıkmaz..

Link to comment
Share on other sites

[b][color=#873232][color=green]ekdrky bu söyledigin pek mümkün degil tek tek ev ev dolaşıp ceza yazamaz marka bilgisayar dışında lisanslı alıpta kulllanan görmedim hiç bu yüzden için rahat olsun ...[/color][/color][/b]

Edited by lamont
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...