Jump to content

Windows 2008 Server-Windows 2012 Server ?


kacaksevgilim
 Share

Recommended Posts

Hiç bir bilgim olmayan bu alanda kendimi geliştirmeye karar verdim.Ancak buldugum eğitim seti Server 2008 üzerine eğitim veriyor.2012 ile arasında bariz fark varmıdır?komut yada kullanım açısından.Yoksa 2008 kurmak mı daha iyi olur?
Link to comment
Share on other sites

Eğer İstanbul'da isen 4 kasım 2012 pazar günü Windows Server 2012 yeniliklerinin anlatılacağı MSIT tanıtım toplantısı yapılacak. 2008 server ile 2012 server arasındaki farklar ile ilgili detaylı konuşmalar ve tanıtımlar yapılacak.
Gerekli tüm bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

[code]https://msevents.microsoft.com/cui/SearchDisplay.aspx?culture=tr-tr#culture=tr-tr;kwdAny=server%202012;eventType=1;searchcontrol=yes;s=1[/code]

Haydi kolay gele !

Link to comment
Share on other sites

Daha Türkiye lansmanı yakın zamanlarda yapıldığı için Windows Server 2012 eğitimleri ile ilgili dökümanlara ulaşma şansımız pek yok. Yanlış hatırlamıyor isem 15 Aralık tarihinde Microsoft TechNet üzerinden dökümanlara ulaşım sağlanacaktı. Şimdiden ön inceleme yapmak ister isen aşağıdaki linki inceleyebilirsin.

[code]http://technet.microsoft.com/tr-tr/ms376608.aspx[/code]

Haydi kolay gele !

Link to comment
Share on other sites

sunu unutmuyalım arkadaslar her yenı IT kurulumunda eger microsoft windows kullanıcısıysan eger hep yenı teknolojıyı kullanıcaksın kı ılerde patlak verıcek sorunların cozumlerıne kolayca ulasabıl dıye. server 2012 hardısk kurulumunda server 2008 gıbı yer kaplamıyor daha cok bellek yıyor buda artı olarak sas hardısk demek.? tum rollerı kendı ustunde barındırıyor. ve sasırtıcı nokta wındows 8 cok hızlı calısıyor bellegı cok ıyı kullanıyr hardısk bellegıne daha cok yer ayırıyor daha hızlı calısmasını tamamen bellege dayıyor artık mıcrosoft rollerde bagzı degısıkler yapılmıs 2008 r2 de bagzı rollerın ısımlerı degısmıs eger 2008 r2 uzerınde kucuk bır egıtım aldıysanız 2012 de cok fazla zorluk cekıcegını sanmıyorum. ve en onemlı nokta su ekran kartlarına tampon bellek olarak yer ayrılmıs bu da yenı bır teknolojı alt yapısı olusturdugunu dusunuyor ozellıkle ınternet cafelerın ısıne cok yarıycatır bu fakat hangı ınternet cafe server kurar onuda bılemem oda ayrı bır nokta :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...