Jump to content

Nokia 920 Yada I Phone 5


teokan
 Share

Recommended Posts

Tercihlere saygı duymak gerek. Ama şu da bir gerçek nokia zamanında donanım olarak milleti çok sömürdü. Birbirinin aynı türevi telefonları üst model gibi lanse edip çok fazla gelir elde etti. Ama iyi yanı da vardı. Tüm markalar standart java sistemini kullanırken nokia symbian ürünleri piyasaya sürüyordu. Yiğidi öldür, hakkını yeme.

Tercih meselesine gelince windows phone 8 çok fazla kişiselleştirme seçeneği sunmuyor. Benim de tercihlerim arasındaydı. Ama bugün galaxy s3 te karar kıldım ve aldım. Pişman da değilim. telefon alırken önce kendi ihtiyaçlarını sonra da firmanın ne kadar süre destek vereceğini göz önünde bulundurmalısın bence. Telefonları test ettiğini söylüyorsun ama chip ve shiftdelete nin incelemelerini de izlemeni öneririm.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Nokia 920 derken Nokia Lumia 920 dediniz sanırım. Nokia Lumia 920 güzel bir telefon, para verilebilir ama daha market vb. konularda tam oturmuş bir işletim sistemi kullanmıyor.

 

iPhone 5 güzel bir telefon. Ama 4s'ten farklı ekran büyüklüğü ve bir kaç değişiklik. Ben iPhone 5'i açıkcası beğenmedim. Onun yerine 4s alabilirsin. Türkiye'ye gelince fiyatıda pahalı olur.

 

Benim tavsiyem Samsung Galaxy SIII veyada Note 2 alman. Bence 2side bayağı güzel telefonlar. Özellikleri filanda iyi. Ekran senin için sorun yaratırsa onu bilemem.

Link to comment
Share on other sites

arif10 & Biterphobia >> kesinlikle katılıyorum..

 

Nokia'nın amiral telefonu Nokia Lumia 920 olsada Iphone oturmuş bir seriye sahip. Nokia kişiselleştirme ve market olarak kendini daha geliştirme aşamasında olduğunu düşünüyorum.

Iphone'cu arkadaşlarım emin ol "bir kere iphone'a alış başka telefon kullanmazsın" demekte ısrarcı ama yinede ben oyumu Samsung Galaxy Note 2'de kullanırdım.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...