Jump to content

Windows 8 Eksiklerine Ek Uptade


pesimistmf
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar biliyorsunuz ki windows 8 de başlat yo, aero özelliği yok, vb. bilinen en fazla göze çarpan özellikler yok. Sizce windows yeni uptadelerde service packlerde bu özellikleri ekler mi? Diğer bir sorum ise, Yeni bir klasik vista vakası mı ? Edited by pesimistmf
Link to comment
Share on other sites

Halen aynı muhabbet, bırakın artık şu başlat simgesi, aero muhabbetini. Başlat simgesine gerek zaten yok. Sadece görerek tıklama ile uygulama çalıştırma devri sona erdi. Windows 7 başlat menüsünü bile doğru dürüst kullanmayı bilmeyen bir çok kişi var, ki bu kişiler Windows 8 de başlat simgesi yok diye yakınan kişiler.

Aero özelliği Windows 8 de olmayacak. Bu kesin bir durum, ne update nede başka bir Microsoft uygulaması ile yapılmayacak.

Windows 8 klasik bir Vista Vakası olmadı şimdiye kadar. Mavi ekran hataları, uyumsuzluk problemi diye forum içerisinde konuşuluyor. Şimdiye kadar herhangi bir sorunu ile karşılaşmadım Windows 8'in. Aksine kullanım kolaylığı dolayısı ile Windows 7'ye oranla daha başarılı bir işletim sistemi olarak görüyorum. Sürücü sorunu çekenler için donanım üreticiniz eğer Windows 8 için uyumlu ve WHQL sürücü çıkarmamış ise yapacak birşey yok diyebilirim. Ancak bir çok donanım üreticisi zaten Windows 8 sürücülerini yayımladı. Mavi ekran hatalarına gelecek olur isek, eski sistemlerde hatalı yada yanlış sürücü yüklemesi ile yapılan işlemlerde mavi ekran hatası alınması sıradan bir olay. Bunu tamamen Windows 8'e yüklemek sadece [color=#000080]Ben sütten çıkma ak kaşığım hata bende değil Windows 8'de[/color] demek olur. Kullandığınız donanım ile uyumlu ve WHQL sürücüleri kullandığınız taktirde zaten bir sorun ile karşılaşmıyorsunuz. Yanlış sürücü yüklüyor iseniz bu sizin hatanızdır. Microsoft elinden geleni yapmış ortaya iyi bir işletim sistemi sunmuş. Bunu kullanmayı öğrenmek sizin elinizde, adamlar Windows 8 kullanımı için görsel ve metinsel sunumlarını yapmış durumdalar. Microsoft'un resmi sitesi üzerinden bu öğretimleri incelemek ve kullanmayı öğrenmek size düşer.

Haydi kolay gele !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...