Jump to content

Kablosuz Ag sorunu


ob1kanobi

Recommended Posts

Herkese selamlar,

internet baglantisi icin airties rt-210 modem kullanmaktayim. salonda duran (modemden uzakta) pc mi kablosuz olarak airties modeme baglamak istiyorum. elimde D-link DI-614+ wireless broadband router var. Sizlerin de bildigi gibi bu donanim aslen wierless ozelligi olmayan dsl modemler icin kullanilmaktadir. benim sorum; acaba bir sekilde salondaki pc mi bu wireless routeri kulanarak Airties rt-210 modeme baglayabilir miyim? Eger mumkunse nasil yapilir? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

routeri kablo ile kablosuz modeme bağlayabilirsiniz. veya routeri kablo ile pc'ye bağlayın. sonra routerin web arayüzüne girip kablosuz modemle bağlantısını yapabilirsin ( bu aleti kullanmadığım için tam emin değilim nasıl yapılır.)

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle alakanız için teşekkür ederim. Cihazı kablo ile, modemden uzakta duran pc ye bağladım. Web arayüzünü kullanarak ayarlarını yaptım. Ancak diğer odada duran kablosuz modemimi nasıl arayacağımı bilmiyorum. kablosuz ağ kur sihirbazı bir işe yaramadı. Zaten bu kablosuz router aslında bu iş için üretilmemiş anladığım kadarıyla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

D-link DI-614+ bu alet hem bir acces point hem de modem eğerki pcn ile modemin arasında kullanacaksan D-link DI-614+ Bridge modda olması lazım we ayrıca kabloya ihtiyacı yok sadece gereken ayarları yapmak lazım ilk önce access pointle(D-link DI-614+) modemi konuşturmaya çalış bence ikisi arasında veri alıl-werişi oluyor mu onu hallettikten sonra bilgisayar ile D-link DI-614+ arasındaki bağlantı daha kolay olur :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...