Jump to content

Skype Ve Msn Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım Var


YAGMURADAM
 Share

Recommended Posts

Değerli tnctr ailesi.Ben aslında pek MSN den görüşen biri değilim.(Facebook ve Twitter gibi sosyal sitelerde de üyeliğim yoktur.).Biliyorsunuz Mart ayının ortalarından itibaren Live Messenger artık çalışmayacak.Ve Skype ye yöndirecek bizleri.Ben bu Skype üzerinden MSN Live Messenger hesabıma gelen e-postalara ulaşamıyorum.Skype de MSN hesabımı açıyorum.Kişileri görüntülüyor ama e-postaları göremedim.Bunun üzerine aMSN programını kurdum.Ve e-postalarımı gördüm.Şimdi benim sorularım şunlardır.Cevaplarsanız memnun olurum.

1.MSN Live Messenger hesabım aktif kalacak mı?Yani ben bu hesap üzerinden(aMSN programı vasıtasıyla) mesaj atıp mesajları alabilecek miyim?

2.aMSN kurmayıp Skype kurduğumda illa Skype hesabı mı almam gerekiyor? Var olan MSN hesabımı kullanabilecek miyim?

Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Skypede var olan msn hesabını kullanabileceksin...aMsn ile ilgili bişey diyemiycem çünkü nasıl bi sisteme sahip olduğu hakkında bilgim yok..eğer windows messengerı kullanarak onun üzerin bir iletişim sağlıyorsa kullanamazsınız diye düşünüyorum..

Link to comment
Share on other sites

mevcut msn hesabınla kullanabiliyosun hotmail gelen kutusu yok şimdilik skype bu haliyle msn yi mumla aratır msn kapanana kadar açık kalsın derim skype nin son sürümünü yükledim ben msn açılmadı tekrar kaldırmak zorunda kaldım ama hotmail de yavaş yavaş kapatacaklar gibi outlook.hesabı açmaya bakın...

Link to comment
Share on other sites

Akşam bir bakayım dedim kurdum kurmaz olaydım hotmailime giremedim sanırım hotmail de değişecek skype kurulunca hemen kaldırıp msn i onarım yapıp geri aldım yandık desem yeridir çok karışık..Şimdi onu kullanmaya hazır değilim..

Edited by C@NgO
Link to comment
Share on other sites

ustalar bende sorayım konu açılmışken msn kullnıyorduk skype a geçilecek bende bir msn adresimi skype kurduktan sonra google de anlatıldığı gibi kendi giriş yerinden değilde sağdaki microsoft hesabından girdim sonra eşleştirdim olay bittimi ama aynı adresle skype ın ana girişinden giremiyorum ordan giriş için skype ın bir adres alma yeri varda ordanmı alınıyor da programın ana girişindinden girilebiliyor?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...