Jump to content

Iphone Kendi Kendine Yandı


mucit41
 Share

Recommended Posts

BD’li Shibani Bhujile, iPhone’unun birdenbire yandığını ve asit sızdırarak telefonuna zarar verdiğini iddia etti. Apple ise iddiaları kabul etmedi. 130203_iphoneburn.hlarge.jpg  
 

ABD’nin New York şehrinde yaşayan Shibani Bhujile iPhone’undan garip bir koku geldiğini fark etti. Bhujilei telefonuna yakından baktığında ise iPhone’un yandığını ve dışarıya bir sıvı aktığını gördü.

Bu olay üzerine Apple mağazasına giden Bhujile, telefonunun değiştirilmesini istedi. Apple ise bu iddiayı kabul etmeyerek, sigorta şirketine 200 dolar ödeyerek yeni bir iPhona alabileceğini belirtti.

Bhujile başından geçenleri “Çok keskin bir koku almaya başladım. Bir şey yanıyordu. Telefonumu aldım ve çok sıcaktı. Patlayacağını düşündüm” sözleriyle anlattı. Bhujile, telefonun arkasını açarak pilinin eridiğini gördü. Daily Mail’in haberine göre, Bhujile telefondaki hasar yüzünden parmaklarını da yaktı.


130203_iphoneburn2.standard.jpg

Apple mağazasına giderek şikayette bulunan Bhujile, yeni bir iPhone istedi. Apple Bhujile’nin iddialarını kabul etmeyerek ancak 200 dolarlık telefon sigortasını yenilerse yeni bir telefon iade edeceklerini açıkladı.

Bhujile’nin ‘aşırı ısınan’ iPhone şikayeti ilk değil. 2011’de Avustralya uçusu sırasında bir iPhone’dan duman çıkmaya başlamıştı. 2008’de ise bir kişi cebinde duran iPhone’un aşırı ısınması sonucunda bacağının yandığını iddia etmişti.

 

 

http://www.ntvmsnbc.com/id/25419079#storyContinued

 

Link to comment
Share on other sites

Yanmadan çok kırılmılşa benziyor 1. görüntüde. Gene Apple'a taş atmak için olan klasik sahneler tek farkı görünen bir şirket vb değil sadece bir vatandaş... Birde tabikide elektronikler insan yapımı sorunu olabilir ancak bu adamda iki kez çıkması ilginç bir durum. Çamur at izi kalsın...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...