Jump to content

Google Earth Pro 7.3.6.9796


exit
 Share

Recommended Posts

Google Earth Pro 4.2.180.1134 [Full] [ En Son Sürüm + Fly Simulatorüde Var ] Evet arkadaşlar bildiğimiz üzere Google Earth Pro programı ücretli olduğundan (400 $)dolayı licence key istiyor ama bununda çözümü var addon içinde sadece addon dosyasını çalıştırmanız yeterli program tamamiyle emrinizde ......

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Google Earth 5.0 (beta)

Google Earth 5.0 (beta) l Türkçe

Google Earth'ün 5.0 sürümü betası yayınlandı. Tüm yenilikler ve indirme bağlantısı burada...

Google Earth, uydu görüntülerine, haritalara, araziye, 3B binalara bakmak için, uzaydaki galaksilerden okyanusun kanyonlarına kadar Dünya'daki herhangi bir yere gitmenize olanak sağlar. Zengin coğrafi içeriği inceleyebilir, gezdiğiniz yerleri kaydedebilir ve başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

Google'ın en populer yazılımlarından biri olan Google Earth'ün 5.0 sürümü için geri sayım başladı. İnternet devi, Google Earth 5.0'ın betasını, denemek isteyenler için indirilmeye sundu.

Eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore'un da katıldığı ve California Bilimler Akademisi'nde tanıtılan yeni Google Earth, önemli yenilikleri de beraberinde getiriyor. Örneğin kullanıcılar, artık okyanusun dibine dalma ve 3 boyutlu görüntülerle sualtını keşfetme şansına sahip. Bunun yanında Google Earth'ün yeni sürümü, Dünya'nın her köşesindeki tarih bilgilerini sunabiliyor, tarihi görüntüler eşliğinde küresel değişiklikleri görmenizi sağlayabiliyor.

Google Earth 5.0 (beta) özellikleri:

* Dünyanın her yerindeki tarihi görüntüler

* Denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri

* Ses kayıtlı basit tur

*

Earth 5.0'teki (beta) Yenilikler!

Onlarca yıllık tarihi görüntülerle küresel değişiklikleri görün

Çevrenizin zaman içinde nasıl değiştiğini merak ettiyseniz, Google Earth şimdi size geçmişe erişme olanağı sunuyor. Basit bir tıklama ile, banliyödeki genişlemeyi, eriyen buzulları, kıyılardaki erozyonu ve daha fazlasını inceleyin.

Okyanusun derinliklerine dalın

Yeni okyanus katmanında, deniz tabanına inebilir, BBC ve National Geographic gibi ortaklarımızın benzersiz içeriklerini görüntüleyebilir ve Titanik gibi 3B gemi enkazlarını keşfedebilirsiniz.

Yollarınızı başkalarıyla paylaşın ve birlikte ilerleyin

Yer işaretlerini bir adım öteye taşıyın ve Google Earth'te serbest biçimli bir tur kaydedin. Tur özelliğini etkinleştirmeniz, Kaydet'e basmanız ve dünyayı seyretmeniz yeterli olacaktır. Yolculuğu kişiselleştirmek için ses kaydı veya anlatım bile ekleyebilirsiniz.

2i6hvs3.png

http://rapidshare.com/files/193332365/Google_Earth-FaStBoY.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra...

Google-Earth-Pro-Gold-Edition-2009.jpg

Google, aslında çoğumuzun hayal ettiği, bazı filmlerde de gördüğümüz, ama bu kadarı da olmaz dediğimiz işi yaptı ve uzaydan çekilen uydu görüntülerini bu programla internet kullanıcıların hizmetine sundu.

Belirlediğimiz bir ülkedeki tüm il, ilçe, köy, kasaba, akarsular, binalar, alışveriş merkezleri, konaklama merkezleri gibi aklımıza gelebilecek herşeyi uydu üzerinden gösteriyor bize. Tabi bu görüntüler anlık değil, belli bir süre öncesinde kaydedilmiş olan görüntüler. Yani pencereye çıkıp kafanızı yukarı kaldırıp el salladığınızda Google Earth'de görünmezsiniz :D

Please register to see this content.

Link Düzeltildi

Edited by umut_cml
Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Google Earth 5.1.3506.3999

google-earth-5-screenshot.png

Google Earth programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dahi görebilir hatta çok meşhur dünya şehirlerinin içerisinde üç boyutlu binaların arasında dolaşabilirsiniz. Google Earth ayrıca size banka, okul, hastane vb. ihtiyacınız olabilecek önemli tüm yerlerin konumlarını da gösterebiliyor, bununla birlikte mesafeler arasını hesaplayabiyor. Yeni versiyonuyla birlikte dünyanın her yerindeki tarihi görüntüler, denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri, Ses kayıtlı basit tur imkanı da sunuyor.

Onlarca yıllık tarihi görüntülerle küresel değişiklikleri görün ve Okyanusun derinliklerine dalın. Dünya haritasından çok öte olan Google Earth ile dünya artık küçülecek...

:)

http://dl.google.com/earth/client/GE5/release_5_1_0/GoogleEarth-Win-5.1.3506.3999.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Google Earth Plus 5.1.7894.7252

v5j02a.png

CRACK AÇIKLAMASI:

1-Google Earth'ü Kurun

2-Programı çalıştırmadan kapatın

3-Patch klasörü içindeki dosyayı çalıştırın (Vista ve 7 kullanıcıları yönetici olarak çalıştırın)

4-Soldaki beyne benzer gri resme tıklayın

5-Tıkladıktan sonra benden başka birşey istemedi ve crack işlemi ok dedi.(Windows 7 x64 kullanıyorum)

6-Eğer kendi otomatik tamamlayamazsa sizden googleearth.exe yi bulamadığını manuel olarak bulmak isteyip istemediğinizi soracak

7-Evet deyip googleearth.exe yi bulup (Bende C:\Users\Chaturanga\AppData\Local\Google\Google Earth\client

klasörü içinde) OK deyin

8-Sonra geplugin.exe yi bulmanızı ister buna hayır deyip çıkabilirsiniz.

9-İşlem bu kadar arkadaşlar şimdi Google Earth Plus programını çalıştırıp Full sürüm kullanabilirsiniz.

NOT: Yardım menüsünden hakkında' yı tıkladığınızda lisanslandığını göreceksiniz. Yanlız Google Erath versiyonu eski sürüm olarak gözükmektedir bunun sebebi patch'tendir, asıl yüklenen en gücel sürüm olan"5.1.7894.7252" dir, güle güle kullanın...

İşleyim sistemi: Windows Tümü

Boyut: 13.01 MB.

http://rapidshare.com/files/334599151/Google_Earth_Plus_5.1.7894.7252.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

~ ` Google Earth 5.1.7894.7252 FINAL (Multilanguage) ` ~

(..EN SON VERSIYON + SORUNSUZ %100 FULL! + TABIKI KURULUM ACIKLAMASI!..)

~~ Program Bilgisi ~~

Sürüm: 5.1.7894.7252 FINAL + PLUS PATCH

Boyut: 13.0 MB

Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller

Sunucu: Rapidshare.com + Hotfile.com

Durum: Yüklendi

GoogleEarthPRO4_0_SGNLIVE.jpg

3D Buildings Özelligi Ile Artik Bircok Bina,Stadyum...3 Boyutlu!!

Programin Özellikleri;

Google Earth masaüstünüze dünyayı ve diğer herhangi bir gezegeni resim olarak getirmekten öte coğrafi bilgilerinide size detaylı bir şekilde sunuyor. Maui ve Paris gibi egzotik yerleri bilgisayarınızdan gezebilirken belirttiğiniz ilgi alanlarına göre sizlere restoranları, hastaneleri ve okulları daha belirgin bir halde 3 boyutlu olarak sunabiliyor.

Google Earth uydu resimlerini, haritaları ve Google Search gücünü kombine ederek dünyanın coğrafyasını, bilgileriyle birlikte masaüstünüze taşırken dünyanın herhangi bir köşesini parmaklarınızın ucuna getiriyor. Google Earth ile uzaydan kendi mahallenize bir uçuş gerçekleştirebilirsiniz. Sadece adres belirterek Google Earth'ün size belirttiğiniz adresi göstermesini sağlayabilir zoom in özelliği ile sokaklardaki arabalara çöp kutularına kadar detaylı bir şekilde kuş bakışı olarak bakabilirsiniz.

GoogleEarth5_1_SGNLIVE.png

Okulları, parkları, restoranları, otelleri arayabildiğiniz Google Earth. Sürekli olarak geliştirilen yapısı ile her geçen gün kullanıcılarına yeni hizmetler sunuyor. Bir yerden bir yere giderken hangi yolu tercih etmeniz gerektiğini hangi yolun daha uygun olduğunu bile belirtebilen bu yazılım 3 boyutlu yüzey ve binalar ile her açıdan bakış yapabilmenize olanak sağlıyor.

Yaptığınız aramaları saklayabildiğiniz, favorileriniz olarak belirleyebildiğiniz hatta arkadaşlarınız ve aileniz ile paylaşabildiğiniz Google Earth ülkemizde bazı destekleri şimdilik bulundurmasada Türkiye üzerindeki taramalarınıda özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde net olarak kullanıcılara sunuyor.

Google Earth Yenilikleri:;

* 3 boyutlu içerikle inceleme yapabilme

* Coğrafi bilgileri oluşturma ve inceleme

* Kolaylık sağlayan bordür (Yönleri gösterme vb. çeşitli araçlar)

* Düzenlemeler yapma, ekleme ve çıkartmalar yapabilme

* Dünyanın her yerindeki tarihi görüntüler

* Denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri

* Ses kayıtlı basit tur

PLUS PATCH Özellikleri

PLUS PATCH sayesinde tüm sınırlamalar kaldırılmıstır..

* NO Copyright Text * NO Logo * Save Premium enabled * Print Premium enabled * NO Ads * All rules enabled * Conexion to server enabled * Importer data enabled * Add database enabled

Google Earth 5.1.7894.7252 FINAL (FULL) + PLUS PATCH

Rapidshare.com Linki

http://rapidshare.com/files/341862980/Google_Earth_5.1.7894.7252_FINAL___PLUS_PATCH_secret_.rar[/CODE]

[u][size=2][b]Hotfile.com Linki[/b][/size][/u]

[CODE]http://hotfile.com/dl/25996690/692e8ff/Google_Earth_5.1.7894.7252_FINAL___PLUS_PATCH_secret_.rar.html[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Google Earth Plus 5.0.11733.9447 || FULL VERSION

20sgm6o.jpg

2nqdurq.jpg

Google Earth uydu fotoğraflarından elde edilen verilerle oluşturulmuş bir çeşit harita ve yer belirleme yazılımıdır. Günümüzün yükselen devi Google'ın en önemli hizmetlerinden birisi olan ve sürekli geliştirilen yazılım çıktığı günden bu yana popülerliğini hiç kaybetmedi. Uzaydaki uydular aracılığıyla çekilen görüntüleri yazılım haline getiren Google bir ilke imza attı.

Özellikle Amerika ve Avrupa ülkelerinde neredeyse sokak sokak gezilebilmesini sağlayan bu yazılım her geçen gün kendisini geliştirerek diğer bölgeler için de aynı kalitede hizmet vermeye çalışıyor. Ülkemizde Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerimiz için yazılım bina bina görüntüleme hizmeti verirken, diğer şehirlerimiz için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Lakin zamanla bu eksikliğin giderilebileceği söylenebilir.

Yazılımın 5 Sürümündeki Yenilikler :

# Dünyanın dört bir yanından tarihi görüntüler

# Denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri

# Ses kayıtlı basit tur

Yazılımın Bir Önceki Sürümündeki Yenilikler

Gerçek Görünümlü Binalar

Google Earth ile, daha önce olmadığı kadar çok şehirdeki 3B binaları daha hızlı görün. San Francisco, Boston, Orlando, Münih, Zürih ve başka düzinelerce şehir dahil olmak üzere dünyadaki çeşitli şehirlerde bulunan yüzlerce yeni binaya artık erişebilirsiniz.

Hızlı Gezinme

Yeni gezinme denetimlerini kullanarak, gördüğünüz manzara üzerinde sorunsuz dolaşın. Uzaydan cadde seviyesine hızlı bir şekilde gezinin ve bir binanın

tepesinden diğerine atlayın. Binaları hemen önlerinde duruyormuş gibi görüntülemek için bakış gezinme çubuğunu kullanın.

Işık ve Gölge

Yeni günışığı özelliğiyle, gündoğumunu ve günbatımını her yerden izleyebilirsiniz. Şafağın, akşamın ve gölgelerin dünyayı dolaşmasını izlemek için zaman kaydırıcısını kullanın.

Cadde Görünümü

Google Haritalar?da kullanılabilir olan Cadde Görünümü şimdi Google Earth?te! Seçkin şehirlerin panoramik görüntülerine gidin ve 360 derecelik bir gezintiye çıkın.

Dünyanız Artık Üç Boyutlu - Yakınlaştırın, Yatırın ve Döndürün

Farenizi, klavyenizi ya da iztopunuzu kullanarak dünyada gezinin. Görüntüyü hareket etmek için farenizle tutun. Gezinme pusulası, görünümü çeşitli şekillerde değiştirmenize olanak verir.

Yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak için sağ kaydırıcıyı yukarı ve aşağı sürükleyin. Görünümü yatırmak için üst kaydırıcıyı sağa ve sola sürükleyin. Görüntüyü döndürmek için, gezginin ekrandaki tekerleğini döndürün.

Belirli bir adres, bir kavşak, şehir, eyalet, posta kodu veya ülke arıyorsanız, bunu "Git" kutusuna yazıp Ara'yı tıklayın.

Gökyüzünü Keşfe Çıkın

Şimdiye kadar, Google Earth dünyaya bakmak için uzaydan dünyaya yakınlaştırmanızı sağladı. Google Earth?ün yeni Gökyüzü özelliği sayesinde, perspektifi tersine çevirebilir ve gökyüzü harikalarını keşfe çıkabilirsiniz.

vopn49.jpg

Google Earth lets you fly anywhere on Earth to view satellite imagery, maps, terrain, 3D buildings, from galaxies in outer space to the canyons of the ocean. You can explore rich geographical content, save your toured places and share with others.

Google Earth 5.0 features:

* Historical imagery from around the globe

* Ocean floor and surface data from marine experts

* Simplified touring with audio and voice recording

Version Plus (MPT):

* NO Copyright Text

* NO Logo

* Save Premium enabled

* Print Premium enabled

* NO Ads

* All rules enabled

* Conexion to server enabled

* Importer data enabled

* Add database enabled

2rxbdvp.jpg

kcm6af.jpg

http://hotfile.com/dl/37184705/5a6d2dc/Google_Earth_Plus_5.0.11733.9447_by_doctor.rar.html[/CODE]

2isz0p3.jpg

[CODE]http://rapidshare.com/files/349253199/Google_Earth_Plus_5.0.11733.9447_by_doctor.rar[/CODE]

</div>

Edited by dryusufbal
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Google Earth 5.0 with GPS Support + 3D Buildings Tips

Google Earth is a virtual globe program that lets you surf through our entire planet.You can zoom and search for your town and much more things such as school, churches etc!Google Earth Pro (Gold) is the upgraded version, it has a lot of more features such as movie making or advanced printing and much more… Worth 400 $ Google Earth Pro combines the power of Google Search with satellite imagery, maps, terrain and 3D buildings to put the world’s geographic information at your fingertips.

41354f8d.jpg

Google Earth for Pilots

This is part of a new series exploring Google Earth uses for different professions/hobbies.

If you're a pilot, there are many ways Google Earth can be used to really enhance your trip plans both from an aviation and ground-based perspective. But, Google Earth goes way beyond just trip planning as a tool for pilots. I'm a pilot myself, and have been using Google Earth to enhance my flying experiences for nearly three years.

4-5.jpg

PostPosted: Fri Jul 03, 2009 11:00 am Post subject: Google Earth 5.0 with GPS Support + 3D Buildings Tips Reply with quote Report postBack to top

GOOGLE EARTH 5.0 WITH GPS SUPPORT PRECRACKED

Google Earth is a virtual globe program that lets you surf through our entire planet.You can zoom and search for your town and much more things such as school, churches etc!Google Earth Pro (Gold) is the upgraded version, it has a lot of more features such as movie making or advanced printing and much more… Worth 400 $ Google Earth Pro combines the power of Google Search with satellite imagery, maps, terrain and 3D buildings to put the world’s geographic information at your fingertips.

Image

Now With GPS Support...

Image

For professional and commercial uses.

Features

Image

Google Earth for Pilots

This is part of a new series exploring Google Earth uses for different professions/hobbies.

If you're a pilot, there are many ways Google Earth can be used to really enhance your trip plans both from an aviation and ground-based perspective. But, Google Earth goes way beyond just trip planning as a tool for pilots. I'm a pilot myself, and have been using Google Earth to enhance my flying experiences for nearly three years.

Image

Image

Tips : How to Get 3D Buildings in Google Earth Flight Simulator

1. Enter Flight Simulator mode - Select "Tools->Enter Flight Simulator". Optional: fly to a city which has 3D buildings (tip: San Francisco, Baltimore, Atlanta, Raleigh, Charlotte - these all have lots of 3D buildings). NOTE: - there is a bug in GE 4.3 if you select the "Current View" option in the "Enter Flight Simulator" window, you may end up at an higher altitude than you expect upon starting the flight (much higher). Just fly back down to the city level.

2. Open the Sidebar - Sidebar shortcut - Press 'Ctrl + Alt + B' (or + Option + B' on the Mac) to bring up the sidebar

3. Turn on 3D Buildings - Turn these on in the Layers pane in the lower left after the sidebar opens.

4. Turn Off Sidebar - IMPORTANT - before resuming the flight simulator, turn off the sidebar by hitting the sidebar shortcut from step 2

5. Resume flight - Now you can resume flying the flight simulator by hitting the SPACE key and the 3D buildings should stay on for your current flight.

8104mz8.png

http://rapidshare.com/files/356740295/Google_Earth_pro_5.0.1337_YeNiCeRae_.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
ficca krdeş bu son sürümmü ben ilk defa indircem ve şifre istiyormu.boşuna indirmiyim.cevap yazarsan sevinirim. -_-

eset virüs var diyor son saniye yüklemedi bilgisayar faccca :(

link yenilendi.temiz ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
Google Earth 5.1.7894.7252 FINAL || FULL VERSION

10omft5.png

2nqdurq.jpg
313hvzb.jpgGoogle Earth uydu fotoğraflarından elde edilen verilerle oluşturulmuş bir çeşit harita ve yer belirleme yazılımıdır. Günümüzün yükselen devi Google'ın en önemli hizmetlerinden birisi olan ve sürekli geliştirilen yazılım çıktığı günden bu yana popülerliğini hiç kaybetmedi. Uzaydaki uydular aracılığıyla çekilen görüntüleri yazılım haline getiren Google bir ilke imza attı.

Özellikle Amerika ve Avrupa ülkelerinde neredeyse sokak sokak gezilebilmesini sağlayan bu yazılım her geçen gün kendisini geliştirerek diğer bölgeler için de aynı kalitede hizmet vermeye çalışıyor. Ülkemizde Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerimiz için yazılım bina bina görüntüleme hizmeti verirken, diğer şehirlerimiz için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Lakin zamanla bu eksikliğin giderilebileceği söylenebilir.

Yazılımın 5 Sürümündeki Yenilikler :
# Dünyanın dört bir yanından tarihi görüntüler
# Denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri
# Ses kayıtlı basit tur

Gerçek Görünümlü Binalar
Google Earth ile, daha önce olmadığı kadar çok şehirdeki 3B binaları daha hızlı görün. San Francisco, Boston, Orlando, Münih, Zürih ve başka düzinelerce şehir dahil olmak üzere dünyadaki çeşitli şehirlerde bulunan yüzlerce yeni binaya artık erişebilirsiniz.

Hızlı Gezinme
Yeni gezinme denetimlerini kullanarak, gördüğünüz manzara üzerinde sorunsuz dolaşın. Uzaydan cadde seviyesine hızlı bir şekilde gezinin ve bir binanın
tepesinden diğerine atlayın. Binaları hemen önlerinde duruyormuş gibi görüntülemek için bakış gezinme çubuğunu kullanın.

Işık ve Gölge
Yeni günışığı özelliğiyle, gündoğumunu ve günbatımını her yerden izleyebilirsiniz. Şafağın, akşamın ve gölgelerin dünyayı dolaşmasını izlemek için zaman kaydırıcısını kullanın.

Cadde Görünümü
Google Haritalar’da kullanılabilir olan Cadde Görünümü şimdi Google Earth’te! Seçkin şehirlerin panoramik görüntülerine gidin ve 360 derecelik bir gezintiye çıkın.

Dünyanız Artık Üç Boyutlu - Yakınlaştırın, Yatırın ve Döndürün


Farenizi, klavyenizi ya da iztopunuzu kullanarak dünyada gezinin. Görüntüyü hareket etmek için farenizle tutun. Gezinme pusulası, görünümü çeşitli şekillerde değiştirmenize olanak verir.

Yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak için sağ kaydırıcıyı yukarı ve aşağı sürükleyin. Görünümü yatırmak için üst kaydırıcıyı sağa ve sola sürükleyin. Görüntüyü döndürmek için, gezginin ekrandaki tekerleğini döndürün.

Dünyada İstediğiniz Yere Gidin


Belirli bir adres, bir kavşak, şehir, eyalet, posta kodu veya ülke arıyorsanız, bunu "Git" kutusuna yazıp Ara'yı tıklayın.

Gökyüzünü Keşfe Çıkın


Şimdiye kadar, Google Earth dünyaya bakmak için uzaydan dünyaya yakınlaştırmanızı sağladı. Google Earth’ün yeni Gökyüzü özelliği sayesinde, perspektifi tersine çevirebilir ve gökyüzü harikalarını keşfe çıkabilirsiniz.

vopn49.jpg
vzxch.jpgWith Google Earth Pro, it� easy to research ********s and present your discoveries. In just a few clicks, you can import site plans, property lists or client sites and share the view with your client or colleague. You can even export high-quality images to documents or the web.


Annotate and visualize

Represent your ********-based data using 3D drawing tools, or transfer up to 2,500 ********s by address or geospatial coordinates from a spreadsheet. The GIS Data Importing Module lets you incorporate GIS data in file formats such as .shp and .tab. Examples include parcel, demographic, and 3D building data.

Share and analyze

Share your Google Earth views and data representations with your clients as a KML, Google Earth� original file format. With your upgraded Pro subscription, you get additional measurement tools (square feet, mile, acreage, radius and so on), so simply select the points on the screen using your mouse and let Google Earth calculate the rest.

Create visually powerful presentations

Export high-resolution images up to 11" x 17" (4800 pixels, sample print - 890k), and use them in documents, presentations, web or printed materials. Your audience can come along for the ride as you create your own compressed movies (.wmv, sample movie - 13MB) of the zooms and virtual tours you take in Google Earth.

2rxbdvp.jpg
http://hotfile.com/dl/48597295/8632128/Google_Earth_5.1.7894.7252_FINAL_by_doctor.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

24v0j6d.png

Google Earth Plus 5.2.1.1329 Multilanguage | FULL VERSION

Google Earth Plus lets you fly anywhere on Earth to view satellite imagery, maps, terrain, 3D buildings, from galaxies in outer space to the canyons of the ocean. You can explore rich geographical content, save your toured places and share with others.

Google Earth 5.2 features:

* Historical imagery from around the globe

* Ocean floor and surface data from marine experts

*

Simplified touring with audio and voice recording

Version Plus (MPT):

* NO Logo

* Save Premium enabled

* Print Premium enabled

* NO Ads

* All rules enabled

* Conexion to server enabled

* Importer data enabled

* Add database enabled

http://hotfile.com/dl/48699681/307c1e2/Google_Earth_Plus_5.2.1.1329_yeniceri.rar.html[/CODE]

Edited by YeNiÇe®i
Link to comment
Share on other sites

Google Earth Plus 5.2.1.1329 Multilanguage || FULL VERSION

10omft5.png

2nqdurq.jpg
313hvzb.jpgGoogle Earth uydu fotoğraflarından elde edilen verilerle oluşturulmuş bir çeşit harita ve yer belirleme yazılımıdır. Günümüzün yükselen devi Google'ın en önemli hizmetlerinden birisi olan ve sürekli geliştirilen yazılım çıktığı günden bu yana popülerliğini hiç kaybetmedi. Uzaydaki uydular aracılığıyla çekilen görüntüleri yazılım haline getiren Google bir ilke imza attı.

Özellikle Amerika ve Avrupa ülkelerinde neredeyse sokak sokak gezilebilmesini sağlayan bu yazılım her geçen gün kendisini geliştirerek diğer bölgeler için de aynı kalitede hizmet vermeye çalışıyor. Ülkemizde Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerimiz için yazılım bina bina görüntüleme hizmeti verirken, diğer şehirlerimiz için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Lakin zamanla bu eksikliğin giderilebileceği söylenebilir.

Yazılımın 5 Sürümündeki Yenilikler :
# Dünyanın dört bir yanından tarihi görüntüler
# Denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri
# Ses kayıtlı basit tur

Gerçek Görünümlü Binalar
Google Earth ile, daha önce olmadığı kadar çok şehirdeki 3B binaları daha hızlı görün. San Francisco, Boston, Orlando, Münih, Zürih ve başka düzinelerce şehir dahil olmak üzere dünyadaki çeşitli şehirlerde bulunan yüzlerce yeni binaya artık erişebilirsiniz.

Hızlı Gezinme
Yeni gezinme denetimlerini kullanarak, gördüğünüz manzara üzerinde sorunsuz dolaşın. Uzaydan cadde seviyesine hızlı bir şekilde gezinin ve bir binanın
tepesinden diğerine atlayın. Binaları hemen önlerinde duruyormuş gibi görüntülemek için bakış gezinme çubuğunu kullanın.

Işık ve Gölge
Yeni günışığı özelliğiyle, gündoğumunu ve günbatımını her yerden izleyebilirsiniz. Şafağın, akşamın ve gölgelerin dünyayı dolaşmasını izlemek için zaman kaydırıcısını kullanın.

Cadde Görünümü
Google Haritalar’da kullanılabilir olan Cadde Görünümü şimdi Google Earth’te! Seçkin şehirlerin panoramik görüntülerine gidin ve 360 derecelik bir gezintiye çıkın.

Dünyanız Artık Üç Boyutlu - Yakınlaştırın, Yatırın ve Döndürün


Farenizi, klavyenizi ya da iztopunuzu kullanarak dünyada gezinin. Görüntüyü hareket etmek için farenizle tutun. Gezinme pusulası, görünümü çeşitli şekillerde değiştirmenize olanak verir.

Yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak için sağ kaydırıcıyı yukarı ve aşağı sürükleyin. Görünümü yatırmak için üst kaydırıcıyı sağa ve sola sürükleyin. Görüntüyü döndürmek için, gezginin ekrandaki tekerleğini döndürün.

Dünyada İstediğiniz Yere Gidin


Belirli bir adres, bir kavşak, şehir, eyalet, posta kodu veya ülke arıyorsanız, bunu "Git" kutusuna yazıp Ara'yı tıklayın.

Gökyüzünü Keşfe Çıkın


Şimdiye kadar, Google Earth dünyaya bakmak için uzaydan dünyaya yakınlaştırmanızı sağladı. Google Earth’ün yeni Gökyüzü özelliği sayesinde, perspektifi tersine çevirebilir ve gökyüzü harikalarını keşfe çıkabilirsiniz.

vopn49.jpg
vzxch.jpgWith Google Earth Pro, it� easy to research ********s and present your discoveries. In just a few clicks, you can import site plans, property lists or client sites and share the view with your client or colleague. You can even export high-quality images to documents or the web.


Annotate and visualize

Represent your ********-based data using 3D drawing tools, or transfer up to 2,500 ********s by address or geospatial coordinates from a spreadsheet. The GIS Data Importing Module lets you incorporate GIS data in file formats such as .shp and .tab. Examples include parcel, demographic, and 3D building data.

Share and analyze

Share your Google Earth views and data representations with your clients as a KML, Google Earth� original file format. With your upgraded Pro subscription, you get additional measurement tools (square feet, mile, acreage, radius and so on), so simply select the points on the screen using your mouse and let Google Earth calculate the rest.

Create visually powerful presentations

Export high-resolution images up to 11" x 17" (4800 pixels, sample print - 890k), and use them in documents, presentations, web or printed materials. Your audience can come along for the ride as you create your own compressed movies (.wmv, sample movie - 13MB) of the zooms and virtual tours you take in Google Earth.

2rxbdvp.jpg
http://hotfile.com/dl/48615867/42eab67/Google_Earth_Plus_5.2.1.1329_Multilanguage_by_doctor.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Google Earth Pro 7.3.6.9796

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...