Jump to content

Ekran Kartı Sorunu?


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar eski onboard ekran kartım windows 7 de aero da falan tutarsız çalışıyordu. bende bilgisayarcıdan ikinci el nividia gforce 9400 gt 128 bit 1gb harici ekran kartı aldım. diğer sorunlar çözüldü.

 

ama bu seferde özellikle enerjiyi komple kesip açışlarımda pc yi açtığımda kablo takılı değil uyarısı veriyor başta. sonra pc yi yeniden başlatınca düzeliyor. ender olarak dediğim gibi yapıyor ama bunun çözümü varmıdır ve sorun nedir? pcı e slotunda  mı ekran kartının kendisindemi bir sorun var?

Link to comment
Share on other sites

En temiz çözüm kasayı al adama götür deneyerek al kardeşim. Ne bozuk ise ortaya çıkar orada. Şimdi ekran kartını başka kasada falan dene diyeceğim bir sürü iş...

doğru haklısın aslında orda gözümün önünde taktı orda da aynı hatayı veriyordu ama ilk seferdir olur falan diye aldık. hatta çocuk senin slotta bir şey var galiba abi dedi. ekran kartında olması ndedim yok ekran kartında sorun yok dedi.  ikinci el gerçi zaten. dediğin gibi denemek lazım başka kasada falan emin olmak için karttamı sorun yoksa benim slottamı ancak öyle anlarız. gerçi sorun olursa gel dedi çocuk giderim olmazsa. saol.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

başlık açmıştım bulamadım yine bu da aynı konu.

 

benim ekran kartı başlangıçta bazan kablo takılı değil uyarısı veriyor nadir olarak. ya slotta ya ekran kartında ufak bir temazsızlık sorunu olabilir. ama bunları halledemeyeceğime göre kısa yoldan bu devreye girmeme durumunda nasıl pc yi yeniden başlatırım? çünkü yeniden başlatınca devreye giriyor. yani kasadan başlatmak zor geliyor. klavyeden nasıl başlatırım?

 

ekran kartı devreye girmediğinden sanırım alt ctrl del işe yaramıyor, esc de işe yaramıyor. bunlar ekran kartı normal çalışınca yeniden başlatıyor pc yi. ama dediğim gibi bahsettitğim durumda bir yeniden başlatma yolu varmı pc yi?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...