Jump to content

TnCVista


sk8er_boi

Recommended Posts

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

sk8er_boi

Yaptınız iş gerçekten yazılımlar ve programlarla ilgili çok iyi bir bilgiye sahip olan birinin yapabileceği iş olduğunu iyi biliyorum.Çok iyi bir şey ortaya çıkaracağını biliyorum.Bekliyorum. Çünkü sen bu alanda önceki çalışmalarınla bunu ispatladın.Sana usta diyebilirim.Bunu hakediyorsun.Uzmanlığını takdir ediyorum ve çalışmalarını imrenerek takip ediyorum.

TncVista inşallah bizim sürücülerde problem çıkarmaz da kullanırız.

Allah yardımcın olsun.

Link to comment
Share on other sites

ya arkadaslar.. iyi hos güzel.. arkadaslar calisip emek veriolar.. ama bazi arkadaslarin bu konu hakkinda yorumlari beni acaip rahatsiz etti ya.. bu arkadaslar mecbur diilki sizler icin bos vakitlerini harcamaya... bazilariniz bu insanlari niye emir kulu gibi görüyolar hic anlamadim...

neyse.. ya

Link to comment
Share on other sites

Merhaba arkadaşlar,

Foruma yeni üye oldum ve mükkemel şeyler yapıldığını gördüm. Bu konuda bu çalışmaları yapan tüm arkadaşlara ve bu forumun gelişmesinde ve duyulmasında emeği geçen tüm üyelere ve adminlere çok teşekkürler. İnşallah ülkemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde böyle forumların ve bu forumlarda hiç bir çıkar gözetmeden paylaşım yapan arkadaşların yani gizli KAHARMANLARIN büyük rolleri olacaktır. Bazı yanlış yorum yapan arkadaşlarda, eğer kendi işlerine yarayıp yaramaması yönünden değilde yapılan işin önemi ve harcanan karşılıksız emek ve zaman yönünden düşünürlerse sanırım onlarda aynı olayları görebileceklerdir.

Bir şey sormak istiyorum acaba böyle bir CD nasıl hazırlanır bu konuda dersler varmış diye okudum ama aramalarım sonucunda ulaşamadım. Belkide böyle bir CD nin tam ismini bilmediğim için yanlış aramışta olabilirim. KAtılımsız CD diye arttım am olmadı. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilirse, en azından link verebilirse sevinirim.

@sk8er_boi arkadaşım başarılarının sürekli olması dileğiyle. Herkese tekrar teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...