Jump to content

Kiz Meselesi Iceri :-)


oca57
 Share

Recommended Posts

  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

yazılarınızın bir kısmını bende okudum sormak istediğim bu söylediğiniz kız kaç yaşındaki annesinin kızdığını söyledi.yaşı küçük ise uzak durmanızı tavsiye ederim.genelde babalar kızar bu işe ama annem kızar demiş buda bana babasının hayatta mı sorusunu aklıma getirdi.ben erkek arkadaş durumlarına veya kız arkadaş durumlarına sırf bir kız arkadaşım veya erkek arkadaşım olsun mantığıyla bakanlara karşııyım.niyetin sevgiliden öteye gitmeyeceksede uzak durmanızı tavsiye ederim.eğer ciddiyseniz ciddiyetinizi belli edinki kızda anlasın sizin gözünüzde kendisinin değerini.

eğer duygularınız karşılıklıysa ailelerde araya girmeliki birbirinizi tanıma sürecinde ailelerinde bilgisi olsun.

bu işler bizzat şahit olduğum kadarıyla ve öğrendiğim kadarıyla şöyle işliyor.iki kişinin duyguları karşılıklıysa aileler devreye girer ve bir tanıma süreci başlar ve bu süreçte birbirinizin düşündüğü insanlar iseniz söz ve ilerisi değilsenizde her iki tarafta kırılmadan yollarınıza gidersiniz.

Link to comment
Share on other sites

Evlenmekten soğudum, hatta karşı cinse hoşlanmaktan soğudum :D bu kadar eziyetli olduğunu bilmiyodum ya soluksuz 7 sayfayı okudum, abi bence sen bu yazılanları deftere dök kitap bastır kızada hediye edersin belki o zaman bir şansın olur :D Hakkında hayırlısı olur İnşallah...

Link to comment
Share on other sites

Son Durum ne ? :D

 

Merak ettiim :D

 

son durum normal 0-0  :D bugun hıc gormedım bı kız arkadas sayesınde facesını buldum arkadaslık istegi yolladım beklıyorum olmassa bı kız arkadas yollayacam dıyecek boyle boyle dusunur tasınır cevap verır bızde ona gore hareket ederız....

Link to comment
Share on other sites

 

son durum normal 0-0  :D bugun hıc gormedım bı kız arkadas sayesınde facesını buldum arkadaslık istegi yolladım beklıyorum olmassa bı kız arkadas yollayacam dıyecek boyle boyle dusunur tasınır cevap verır bızde ona gore hareket ederız....

 

O zaman Faceden biraz konuşmaya çalış :) 

Link to comment
Share on other sites

Sesini duyduğunuz anda avuçlarınız terlemeye kalbiniz deli gibi çarpmaya başlıyorsa

Bu aşk değil

HOŞLANMAKTIR.

Ellerinizi ondan çekemiyor sürekli dokunmak sarılmak istiyorsanız


Bu aşk değil
ARZULAMAKTIR.

Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız

Bu aşk değil
YALNIZLIKTIR.

Herkes onunla olmanızı beklediği için onunlaysanız

Bu aşk değil
SADAKATTIR.

Size sıcak, yakın davrandığı için onunlaysanız

Bu aşk değil

KENDINE GÜVENSİZLİKTİR.

Üzülmesini istemediğiniz için onunlaysanız


Bu aşk değil

ACIMAKTIR.

Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoş görüyorsanız

Bu aşk değil

ARKADAŞLIKTIR.


Bütün gün ondan başka hiçbir şey düşünmediğinizi söylüyorsanız

Bu aşk değil
KOCA BİR YALANDIR.


Onun iyiliği için kendinizden çok şey feda edebiliyorsanız
Bu aşk değil


YARDIMSEVERLİKTİR.

O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa
İşte bu AŞKTIR.

Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız
İşte bu AŞKTIR.


O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız
İşte bu AŞKTIR.

Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız


İşte bu AŞKTIR
Link to comment
Share on other sites

Arkadaslarim kader dostlarim sirdaslarim kardeslerim daha daha ne diyeyim bilemiyorum Allah hepinizden razi olsun bana cok cok yardiminiz dokundu...

Kiz ile konusma sansi buldum baya uzun uzun konustuk fakat olmadi uyusmadi kafalar nasip degilmis ,,,,

Ama bir sonraki maceram olursa onu da sizinle paylasmaktan cekinmem dugun baska bahara kaldi.... :)

Link to comment
Share on other sites

Dürüst olun, hepimizin ilk izlenimde kötü not aldığı zamanlar olmuştur. Yanlış bir şey söyleyince ya da yapınca insan nasıl da kötü olur. Bu çok utanç vericidir. Uzun zaman unutulmayan izler bile bırakabilir. Hatta bir sonraki sefer için kendinizi sinirli hissetmenize neden bile olabilir.
       Aslında endişelenmenizde yersiz. Sürekli yeni birileri ile tanışıyoruz. Sürekli bu sosyal yeteneğimizi geliştirmemiz için yeni şanslarımız var. Olabilecek en kötü şey nedir ki? Berbat etseniz ne olur? Eğer yeteneklerinizi geliştirmek için aktif olarak çaba sarfetmeye razı olursanız, gelişim göstereceğiniz de kesindir.
       Pratik yapmak mükemmeli yakalamak için yardımcı olacaktır. Fakat tüm başlıkları, hiçbirini göz ardı etmeden, önyargısızca dikkatinizi vererek okuyun. Zaten sizde nerde hata yaptığınızı bilmiyorsunuz. İşte size kısa bir gözden geçirme. Bu liste üstünde çalışın ve bir sonraki sefer de deneyin. İyi bir ilk izlenim bırakacaksınız.
       
EL SIKIŞMA
       Kadın ya da erkek hiç farketmez, sağlam el sıkışın. Tabii ki kasdettiğimiz kemiklerini çatlatacak kadar sıkı değil. Elini sıktığınız kişinin, sizin gerçekten orada olduğunuzu anlamasına yetecek kadar sıkı. Daha önce hiç birinin elini nerdeyse dokunmak istemezmiş gibi tuttunuz mu, sıkmadan? Eğer karşınızdaki kişi gerginse, eli ve parmakları nemli ve terli olabilir. Bu tabii ki hoş bir durum değil. Yine de sıkıca el sıkışmalısınız. Aynı anda kısaca karşınızdakinin gözlerine bakın. Ne kadar çok insanın bu konuda başarısız olduğuna inanamazsınız.
       
KILIK KIYAFET
       Ayakkabılar çok önemlidir. Özelliklede kadın işin içinde varsa. Çok güzel bir arabadan inmiş olabilir. Kaliteli ve şık bir takım giymiş ve mükemmel bir kravat takmış olabilirsiniz. Ama kadınlar kontrole ilk ayakkabıdan başlayacaklardır.
       Kıyafet zor bir meseledir. İç giyimde dış giyimde zaman zaman tehlikeli bile olabilir. Takii sosyal birşeyler cereyan edene kadar. (Ne kadar sıklıkta smokin giymeniz gereken bir yere davet ediliyorsunuz?) Gardrobunuzu yenilemek oldukca kolay olabilir. Çok kaliteli günlük kıyafetler almakta kolaydır. Hatta çok pahalı seçimler bütçenizi sarsmıyor bile olabilir. Ama en iyi ve en kolay yol daima bir kenarda temizlenmis komple bir takımı hazır bulundurmaktır. Böylece çok daha kolay hazırlanabilirsiniz. Bu özellikle son an davetleri için çok yararlıdır.
       
GÖZ TEMASI
       Uzaklara bakmayın. Biri ile ilk defa tanışırken, onlara bakmanız beklenir. Tabii kasdedilen gözünüzü dikip bakmak olmamalı. Biri önemli bir şey söylemeye çalışırken, sorarken ya da soruya cevap vermeye çalışırken, birbirinize bakmalısınız. Eğer değilse, bu durumda karşınızdakine ya utandığınız ya da tamamen ilgilenmediğinizin sinyalleri gidecektir. Bir çok insan utanma nedeni olmaksızın başka yerlere bakarak yanlış sinyaller veriyorlar.
       
KONUŞMA
       Genellikle biri ile buluşacağınız zaman ona sorular sormanız tavsiye edilir. Ama bu karşınızdaki kişide sorguya çekildiği hissini uyandırır. Sonuca bağlanmamış açık sorular sormalısınız. Karşınızdakini esnetecek sorular sormayın. Hatta kısaca evet ya da hayır diye cevap verilecek sorulardan kaçının. Çünkü muhabbeti kısaltır. Karşınızdakinin fikirlerini öğrenebileceğiniz sorular sorun. Onun düşünceleri ile ilgilendiğiniz sinyalleri verin.
       Günlük ya da sosyal olaylar konuşmak için güzel konular olabilir. Gülmek için ise televizyon programlarını ya da politik gafları konu edebilirsiniz. Gerçeklerden ziyade yorumlarını ve fikrini öğrenirken, aradaki buzlarıda kolayca eritmiş olursunuz.
       
GÜLÜMSEME
       Eğer başlangıcı gülümsemeyle yaparsanız, herşey çok daha güzel gidecektir. Belki karşınızda ki biraz gergin olabilir... Hatta sizden daha çok bile olabilir. Unutmayın bu sadece sizin için bir ilk buluşma değil. Oda kendi endişelerini taşıyor. Gülümsemek sizi rahatlatırken, karşınızdakinide mutlu eder.
       
       İyi bir intiba bırakmak imkansız değil. Fırsatları değerlendirip, pratik yapın. Ne kaybedersiniz? Gerçekten ilk izlenimin önemli olduğu zamanlarda, (iş görüşmesi ya da ilk randevu gibi) eskisinden çok daha iyi olduğunuzu farkedeceksiniz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...