Jump to content

Bilgisayarım 2-3 Saniyelik Aralıklarla Donuyor


makam
 Share

Recommended Posts

arkadaslar bılgısayarımda wındows 8 yuklu son bır haftadır normal ıslemlerde bıle  donmaya basladı baslangıcta bır sorunu yok ama sonrasında 2-3 sanıyelık donmalardan sonra kendı kendıne gerı duzelıyor ve sonra yıne donuyor yıne duzelıyor bu boyle devam edıyor sebebını buamadım sızce nasıl cozebılırım arkadaslar lutfen acıl yardım :(((

Link to comment
Share on other sites

çözümünü bilen varsa yardım etsin bende de var bu sorun çok sık değil ama pc donup exploreri yeniden baslatıyor.2 saniyelik bir olay.Daha yeni format atıp 8.1 e gectim bundada var bu sorun ?

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar belki düzelmeyecek ama böyle bir şeyi ilk kez duydum yalnız Iobit advanced system care 7 yi kurun ve tarama yaptırıp her şeyi düzeltin ben bu şekilde çoğu sorunun ortadan kalktığını biliyorum belki bunu da çözer .  Bu program çok iyi hiç şüpheniz olmasın.
Bunun yanında başlangıçta çalışan bir program olabilir anlık kasıntı yapan makineye yerleşik gizli bir servis olabilir arkaplanda çalışan .

Edited by conveys16
Link to comment
Share on other sites

bılgısayarımda zaten ıobıt advanced system care 7 var gunluk tarıyorum zaten ama sorun bulamıyor daha onceden bır sorun gormemıstım yaklasık bır haftadan berı var recovery yaptıyım yıne aynı sekılde donma yapıyor sızce ne yapmalıyım hangı parçada sıkıntı olabılır ??


pekı harddısktekı sorunu cozmek ıcın ne yapmam lazım ??

Link to comment
Share on other sites

ama dıkkat ceken bır nokta da su var cpu yuzdesı cogunlukla yuksek oluyor nedense harddıskın de yazma hızı cok yuksektı degısme yok ?

dediğine göre işlemciden kaynaklı gözüküyor yüzde yüksekse işlem yaprken pc de kasmalar yaratıyorddur saniyelik . O zaman arkaplanda çalışan uygulamalara bakcaksın ne çalışıyor diye birde orda bellek kullanımı yüsek olan servislere dikkat et onlar yapar . olmadı sana teamwieverdan bağlanıp bakabilirim bu konuda bilgin yoksa. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...