Jump to content

Şifrelenmiş oturum


ceya

Recommended Posts

bilgisayarımın 3 tane oturumu vardı ve kendı oturumum şifreliydi. kasa bozuldugu ıcın harddiski baska bilgisayara takıp kendi oturumumdaki dosyaları kopyalamak istiyorum ama erişim engellendi diyor. diğer 2 oturuma ulaşıyorum ama kendi oturumuma ulaşamıyorum.bu bilgisayara takıp harddiskteki windowstan açmak istedim ama donanım sorunu veriyor windows açılmıyor. ben nasıl şifreli oturuma ulaşabilirim?

Link to comment
Share on other sites

Tnc LiveCD ile bilgisayarı açarsanız onun yetki seviyesi sistemin çekirdek yetki seviyesinde yani en yüksek düzeyde olduğu için rahatlıkla dosyalarınıza erişebilirsiniz.Ayrıca içerisinde erd explorer var normal sistemden dosyalarınıza erişmek için o program içerisinden şifrelenmiş sürücüye veya dizine veya dosyaya sağ tıklayıp reset permissions derseniz bütün yetkiler sıfırlanır.

Link to comment
Share on other sites

eğerki öteki oturumlarda administrator yetkisine sahipse(bilgisayar yöneticisi sınırlı deil yani :lol: )o zmn başka makinaya taktığın zaman denetim masasından oluyormuydu tam olarak hatırlayamicam ama başlar/çalıştır : lusrmgr.msc yaz ve enterle (windows/system32 klasörünün içindedir kendilerri ordan da ulaşabilirsin)yaparak kullanıcılar üstünde oynama yapabilirsin bilmem ne kadar yardımcı olabildim ?

neyse kolay gelsin

:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
benim sorunum ayrı oturum açma şifresi koydum ama kaldıramıyorum ayrıca windowsun direk gelmesini istiyorum çözüm bilen var mı ??

Not=forum kirliliği yapmasın diye buraya yazdım:)

Açılışta f8 ile güvenkli kipte administratorden giriş yap. Denetm masası kullanıcı ayarlarından kullanıcını sec parolayı kaldırı uygula . :S Heralde yardımcı olar.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım şifre sorduğu bölüme geldiğinde ctrl+alt delete delete iki kere yap administrator geç şifresi yokktur oranın eğer administratör de şifreliyse sana başka bir çözüm yolu göstereceğim sen şimdilik ctrl+alt delete delete iki kere yap administrator geç ordan yapmaya çalışa

Link to comment
Share on other sites

sağolasınız arkadaşlar önerileriniz için.. benim bir sorum daha olacak birden aklıma geldi.. normal xp kurulu iken sistem kendiliğinden geliyordu.. tncxp de ilk önce administrator hesabı geliyor ona tıkladıktan sonra sistem başlıyor bunun için ne gibi bir çözüm önerirsiniz ?? ben bilgisayarın tüm programlarını hatta sistem dosyalarını araştırdım bi çözüm bulamadım

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...