Jump to content

...Sorunlar Halloldu...


Recommended Posts

daha önceden konu kirliliği yaptığım için bu sefer ayrı konu açmadan editleyerek sormak istediklerimi sorim dedim.Diğerlerinide editleyerek sorunların çözüldüğünü belirttim. Son aşamalara geldim xp cdmde ve 3 sorun kaldı...

1)arkadaşlar f_s_m nin verdiği

http://rapidshare.com/files/9599029/1-cddendriver.exe ı indirdim daha sonra da i386 yanında çalıştırdım içi kategorilerle dolu bir driver klasörü oluştu daha sonra tncxp cd sindeki driver klasörünü bunula deiştirdim ve iso dosyasını oluşturdum fakat mavi ekran da yükleme bitip res atıyor ve daha sonra ana yükleme ekranına geççekken şöle bir hata veriiyor sebebi nedir ??

"system32/drivers/ntfs.sys bulunamadı."

sorun çözüdü: driver packle alakası yoktur yaptığım diğer değişiklikler yüzünden

Driverları başka nasıl entegre edebilirim

2)ultimate boot cd ile http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=2...&hl=acronis buradaki acronis recoverı nasıl multiboota ekleyebilirim...

sorun çözüldü çözüm için linke tıklayın.

Link to comment
Share on other sites

Bu hatanın yaptığını söylediğin driver ile ilgili işlemlerden olduğunu sanmıyorum.Okunamayan dosya ya disk yada dosya bozukluğuna delil olabilir.Kaynak olarak kullandığınız xp cdsini ve sonrasında yaptığınız işlemleri gözden geçirin.

Link to comment
Share on other sites

tranformation pack kurdum | ntoskernel , calc.exe , mspaint , setup , shell32 , sysdm.cpl , wuaucpl.cpl dosyalerını editledim. | updatepack kurdum | net framework3 | oeminfo | 4 kritik güncelleme | oem klasörü | ve driverları ekledim o kadar buna ne sebep olabilir acaba ??

//--Edit--//

f_s_ m yaptığım tüm değişiklkleri tek tek yaparak iso aldım ve sanal makinede denedim hepsinde oldu driverları entegre edince hata oldu.Bunun çözümü nedir yada başka şekilde nasıl entegre edebilirim

bide eklediğim bir temayı nasıl kaldırcam nlvst içinden dosyalarını sildim ama yine aynı sorunu verdi hangi dosya içinde kaydı tutulur .?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Blackman12 kardeşim forumda dikkat ediyorum herkesin yardımına koşuyorsun. Paylaşımı , yardımı sevdiğin ortada. Bunun için seni tebrik ediyorum. Gerçekten forumu takip ettiğimde senin diğer üyelere verdiğin cevaplar a bakarak aynı sorunları çözüme kavuşturuyorum teşekkür ederim.

Yalnız bir ricam var senden. Konu başlıklarını sorun hallolmuştur diye değiştirme lütfen.

Şimdi ben sorunumla alakalı forumda başlık açılmış mı diye araştırdığımda bu konuları gözden kaçırıp tekrar konu açabilirim.

Konu başlıkları sorunla alaklı olursa işimiz kolaylaşır. Umarım yanlış anlamazsın.

Forumdaki yardımların için tekrar takrar teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

evet kusura bakma bu eskiden kullandığım bi yöntemdi Allah tan forum arama robotları konu başlığıona göre ayarlamıo senden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim bugun post yazmamın sebebi ise yine çözdüğüm sorunları editleyerek cevaplarını yazıyordum ama artık konu başlıklarını editlemek yerine soruyuda öylece bırakıp altlarına çözümlerini yazıyorum :D bu arada farkettim ki çoğu sorunumu kendi kendime çözüvermişim demekki araştırmamışım hiç araştırılınca çözülüo

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...