Jump to content

Ios8 Beta 1 Ipsw Dosyası


pairs
 Share

Recommended Posts

  • Editor

Arkadaşlar ipsw dosyasını indirip itunes üzerinden restore işlemi yaparak kurabilirsiniz ios 8 i.Henüz test etmedim indiriyorum bende.

http://hackiphone.me/ios8betadownload
Edited by pairs
Link to comment
Share on other sites

Onu normal yükleme gibi yükleyemezsin zaten ios 7 betayıda o şekilde yüklenmiyodu onu itunes üzerinden shıft update işlemiyle indirdiğin ipsw dosyasını yüklemen lazım bu işlemi yapmak içinde iphoneyi bir moda almak gerekiyodu o aklımda kalmadı nette yazıyodur bu şekilde yükleyebilirsin ama nette okuduğum kadarıyla teli kapatıp açınca tekrar udi kaydı istiyo bu yüzden en iyisi beklemek

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Ben kurulumu yaptım zaten sistemin tek sorun aktivasyon kısmını geçemedim. Onuda 15 liraya yapıyorlar ama ne gerek var bi kaç ay daha beklerim.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

MaDTuRk nette biraz araştırma yapsan Türkçe dil desteğinin verildiğini görürsün sitesine bakın diyosun ama o listenin nezaman eklendiğine bakmayı unutmuşsun iyi bakarsan son güncelleme 26.eylül.2013 yazıyo Türkçe yazmaması çok normal bu verdiğim linkten bi haberi oku sen ( http://www.canlihaber.com/ios-8-siride-turkce-devrimi-abdullah-gulun-hayali-16099h.htm )

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım siri filan yok türkçe fuarda tanıtım yaparken açıklama yaptı biraz girde özelliklerini oku öyle bişi olsa apple.com.tr de ios8 bölümünde adam bu özelligi yazardı dimi gelicek özellikleri biraz mantık

 
iOS 8 ile Türkçe Dikte Geldi
Apple'ın WWDC 14 etkinliğinde tanıttığı yeni mobil işletim sistemi iOS 8 ile Türkçe dikte özelliği geldi. Artık ses komutu ile Türkçe metin yazabileceğiz. Canlı örnek bu haberde.
03/06/2014 09:00

Apple’ın merakla beklenen WWDC 14 etkinliği dün gece düzenlenmiş ve bu etkinliği an ve an sizlere aktarmıştık. Bu etkinlikte tanıtılması en fazla beklenen iOS 8, gecenin sonlarına doğru sahne almış ve Apple’ı rakiplerinin 2-3 yıl ilerisine taşıyacak yenilikler ile karşımıza çıkmıştı.

iOS 7'nin tasarımı üzerine inşa edilen iOS 8 kullanıcılara ve özellikle de geliştiricilere sunduğu yenilikler ile büyük beğeni toplamıştı. Apple'ın bu etkinlikte sesli asistanı Siri'ye 22 farklı dil eklediğini açıklaması, Siri'nin artık Türkçe olacağı umutlarını gündeme getirmişti.

Türkçe dikte özelliği geldi

Geliştiricilere sunulan iOS 8 Beta 1'de Siri'de Türkçe dil seçeneğinin şimdilik yer alamaması (elbet bir gün yer alacak) bizleri ilk etapta üzdü ancak Türkçe Dikte özelliğinin eklenmesi bizleri teselli etti. Dikte özelliği sayesinde Türkçe sesli komutlar ile  metinler yazabilir, Web'de arama yapabilir ve mesaj gönderebilirsiniz.

 

türkçe siri betada yok tam sürümde belki gelebilir diyorlar ama gelmez kesinlikle

Edited by MaDTuRk
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...