Jump to content

Windows 7 Yükleme Problemi!


hackerfwm
 Share

Recommended Posts

Merhaba değerli arkadaşlar, Konu yanlış yerdeyse özür diliyorum. Windows 7 Orjinal Format CD'si elimde mevcut. Windows7 Format CD'sini yükleme işlemi bir çok kez gerçekleştirdim. Bilgisayar Yavaşladığı için Formatlama Gereği Duydum. Format işlemini başlattım be bitmeye yakın hata kodu 0x80070017 Olarak bir hata meydana geliyor. Hata Mesajında dosya okunamadığı belirtiliyor. CD Çiziksiz Sorunsuz format aterken bu sefer atamıyorum. Orjinal CD olduğunu bir kez daha belirtiyorum.

Link to comment
Share on other sites

dvd nizin bozuk olmadığını düşünüyorsanız, dvd okuyucunuz bozuktur yüksek ihtimalle. usb den ya da harddiskten kurmayı deneyiniz.

 

Harddisk veya  usb'den yükleme nasıl oluyor veya diyer bilgisayarımın dvd okuyucusunu söksem denesem ?

Link to comment
Share on other sites

Microsoft’ un yeni işletim sistemi Windows 7’ yi yüklerken şöyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz: “ Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070017

Bu hata, temel olarak Windows’ un yüklenirken kendisi için gerekli olan bir dosyayı bulamamasından kaynaklanır. Bu hatayı çözmek için birkaç şeyi denemeniz gerek.

Birinci yolda; DVD’ ye yaktığınız ISO dosyasının hatasız olduğundan emin olun ve yakma işlemini yaparken kaliteli bir DVD (Verbatim, Maxell gibi markalar) ile güvenilirliği ispatlanmış Nero gibi bir yakma programı kullanıp, 1x gibi en düşük hızda yazdırın. Bunları yaptıktan sonra yüklemeyi tekrar baştan başlatın, eğer yine aynı hatayla karşılaşırsanız ikinci yöntemi denemeniz gerekecek. Bu yöntem biraz daha garanti. Bunun için iki DVD ye ihtiyacınız var. ISO dosyanızı yine  bir (bootable şekilde olacak) DVD’ ye yazdırın (Buna Disk A diyelim). Daha sonra ISO dosyası içerisinde bulunan dosya ve klasörleri başka bir DVD’ ye DATA diski olacak şekilde yazdırın( Buna da Disk B diyelim). Disk A’ dan boot edip, Windows’ u yükleyeceğiniz disk bölümünü seçene kadar yönergeleri takip edin. Burada sonrakiyi tıklamadan disk A’ yı çıkarın ve disk B’ yi takın. Buradan sonra dosyaları düzgün bir şekilde kopyalayıp genişletmesi lazım. “Yeniden başlatılıyor..” kısmına geldiğinizde tekrar disk A’ yı takın ve yüklemeyi tamamlayın.

http://istblacken.blogspot.com.tr/2010/03/windows-7-yukleme-sirasinda-0x80070017.html

Link to comment
Share on other sites

Dvd yi iyi okuyan bir pc de imaj haline getir windows usb download tool diye bir program var kullanımı çok kolay imajı göseriyorsun usb seçeneğini işaretliyorsun ve usb diskin windows dvdsi haline geliyor biostan usb üzerinden kurulum yapacak şekilde ayarlamalarını yap. formatlayabilirsin. yok ben onu yapamam diyorsan yeni bi dvd rom al çünkü diğer bütün yollar yine usb ye çıkar. ikinci olarak içinde bulunduğun bu forumda zibilyon tane windows sürümü bulunmakta yani dvdin cdin bozuksa burdan pek çok sistem dvd ve cd imajını indirip kurabilirsin. 

 

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

Edited by ossolak33
Link to comment
Share on other sites

Lütfen çıkış yolu gösterin ;( Bilgisayarsız kaldım.

Selam

Size yardımcı olabilirim ama başka bir bilgisayara ihtiyacınız olacaktır. Çünkü bu 2. bilgisayardan size Teamwiver aracılığı ile bağlanıp, Flash bellek hazırlayacağım. Bu bilgisayar arkadaşınızın veya herhangi bir Internet Caffe olabilir.

Ayrıca; Buradan veya özelden benim vereceğim linklerden(kendi FTP sitemdir) dosyaları indirip hazırladıktan sonra işlemi gerçekleştireceğiz.

Tamamsa linkleri verebilirim, hayırsa size başka bir DVD ile format yapmanızı tavsiye ederim..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...