Jump to content

Corel Paintshop Pro X7 V17.0.0.199 Portable


yerdenizden
 Share

Recommended Posts

PhotoShop'un en büyük rakibi Corel Paint Shop Pro'nun 13 Kasım'da çıkmış olan son sürümünün portable'ı.

Önce tanıtım :

"Corel Paint Shop Pro Photo X2 oldukça güçlü ve istenen tüm özelliklere sahip bir resim editör yazılımıdır. Dijital fotoğrafçıların tercihi olan Corel Paint Shop ile siz de fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Resim düzenleme araçları oldukça kolay ve bir o kadar da profesyoneldir. Programı ilk defa kullanıyorsanız Learning Center(Öğrenim merkezi) bölümünden yardım alabilirsiniz.

Son versiyonda eklenen yeni özellikler olarak ilk dikkati çekenler Express Lab, Graphite workspace teması, HDR resim birleştirme, resim tüpleri, frame özelliği ve siyah beyaz film özelliği. Ve ayrıca düzenleme araçlarının kolaylaştırılması da dikkat çekmektedir.

Düzinelerce resmi aynı anda düzenleyin

Programın en yeni özelliklerinden birisi de Express Lab. Bu özellik sayesinde düzinelerce fotoğrafı bir kaç dakika içerisinde düzenleyebilirsiniz. İsimlerini, uzantılarını, kusurlarını, renk ayarlarını sadece bu özellikten faydalanarak yapabilirsiniz. Böylece resimleri teker teker ele alma derdiniz ortadan kalkmış olur.

HDR resim birleştiricisi ile mükemmel çalışmalar yapın

Yeni HDR Resim birleştiricisi ile resimlerinizdeki gölge ve ışık ayarlarını kolayca yapabilirsiniz. Bu sayede çok daha güzel resimlere sahip olmuş olursunuz. Otomatik kontrast ayarı ile resimlerinize en uygun kontrastları da kendisi seçer.

Belirgin filigramlar(watermark) ekleyebilirsiniz

Profesyonel bir fotoğraçı olmak istiyorsanız veya resimlerinizin güzel gözükmesini istiyorsanız resimlerinize oldukça güzel filigramlar ekleyebilirsiniz. Bu sayede profesyonel fotoğrafçıların yarattığı gerçekçi havaya resimlerinizde yakalayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için programın öğrenim bölümüne bir göz atabilirsiniz.

Çarpıcı siyah-beyaz resimler yaratın

Bu program ile daha dinamik ve çarpıcı siyah beyaz resimler elde edebilirsiniz. Ve renk kombinasyonlarını en mükemmel şekilde olacak şekilde siz ayarlayabilirsiniz. Artık siyah beyaz resimleriniz çok daha çarpıcı ve dikkat çekici olacak.

Resimlerinizi taratmadan önce istemediğiniz detaylardan kurtulabilirsiniz

Resim taratma yöntemi hiç de cazip gelmez çünkü görüntü kalitesi oldukça bozulmaktadır. Resmi tarayıcının tam üzerine oturtmak da başlı başına bir derttir. Ancak bu program sayesinde artık taramak istediğiniz resimleri önce görüntüleyebilir ve istemediğiniz kısımları çıkartabilirsiniz. Bu sayede çok daha iyi çözümler elde edebilirsiniz.

Bir kaç hamle ile daha güzel görünün

Yeni bir özellik olan Makeover aracı sayesinde bir kaç saniye içerisinde beyaz gözükmeyen dişlerinizi beyazlaştırabilir, kırmızı çıkan gözlerinizi düzeltebilir ve ekstradan bir makyaj ekleyebilirsiniz.

CORELPSPMAIN.jpg

Corel PSP, portablelaştırılırken aktive edildiği halde yeni bir bilgisayarda çalıştırıldığında tekrar aktivasyon isteyen ender programlardan. Bunun için bir keygen dosyası ekledim. Kullanımı şu şekilde :

1) İnternet bağlantınızı kesin

2) Portable Corel'ı çalıştırıp açılan pencerede alttaki 'Other Activation Options' butonuna tıklayın

3) Burada 'Phone Corel'(Telefonla aktivasyon)'ı seçin

4) 'Keygen.exe' dosyasını açın

5) Corel'ın penceresindeki anahtarı (Bu her bilgisayarda 'PR12WCR-4820828-GTS' olacaktır) Keygen'deki 'Key Code' kutucuğuna kopyala yapıştırla ekleyin. Bunu yaparken Keygen'deki kutucukların içindeki metinleri de silin.

6) Aynı şekilde Corel penceresindeki 'Installation Code'(kurulum kodu)'u Keygen'deki aynı isimli kutucuğa ekleyin

7)Keygen'deki 'Generate'(Oluştur) butonuna tıklayarak aktivasyon kodunuzu elde edin

8)Aktivasyon kodunu Corel penceresine ekleyin (kopyala-yapıştır kullanabilirsiniz ama aktivasyon kodundaki son harfi/rakamı silip klavyeyle tekrar eklemeniz şartıyla)

Örnek : Diyelim ki Keygen'den elde ettiğimiz '4191-04C4-06D3-DB04-3569' aktivasyon kodunu Corel penceresindeki

'Activation Code' kutucuğuna yapıştırdık. 9 rakamını silip klavyeyle tekrar yazıyoruz.

9) Corel'daki 'Continue' butonuna tıklıyoruz, teşekkür ediyorlar ve program aktive oluyor.

Anlatım uzun gibi ama her iki pencere önünüzde açıkken kullanımı aslında oldukça kolay. Aynı tarifin İngilizcesi indireceğiniz 'FIRSTLY READ THIS.txt' dosyasında da mevcuttur.

Son olarak; Corel PSP aslında çok dilli bir program ama daha az yer kaplasın diye diğer dil dosyalarını çıkarıp İngilizcesini de ayrı olarak portablelaştırdım. Çok dilli olanı ise İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Hollandaca'yı içeriyor.

İyi kullanımlar.

İndir- İngilizce Corel PSP : 181 mb

http://rapidshare.com/files/70977456/P._Corel_Paint_Shop_Pro_XII.01_Eng_by_yerdenizden_sfx.part1.exe[/CODE]

[CODE]http://rapidshare.com/files/70973223/P._Corel_Paint_Shop_Pro_XII.01_Eng_by_yerdenizden_sfx.part2.rar[/CODE]

[color=red][b]Alternatif Link : [/b][/color]

Part 1

[CODE]http://w15.easy-share.com/10678191.html[/CODE]

Part 2

[CODE]http://w15.easy-share.com/10678831.html[/CODE]

[color=red][b]İndir- M.Lang Corel PSP : [/b][/color] 278 mb

[CODE]http://rapidshare.com/files/70471168/P._Corel_Paint_Shop_Pro_XII.01_by_yd_sfx.part1.exe[/CODE]

[CODE]http://rapidshare.com/files/70480059/P._Corel_Paint_Shop_Pro_XII.01_by_yd_sfx.part2.rar[/CODE]

[CODE]http://rapidshare.com/files/70490854/P._Corel_Paint_Shop_Pro_XII.01_by_yd_sfx.part3.rar[/CODE]

[color=red][b]Alternatif Link : [/b][/color]

Part 1

[CODE]http://w15.easy-share.com/10698001.html[/CODE]

Part 2

[CODE]http://w15.easy-share.com/10722401.html[/CODE]

Part 3

[CODE]http://w15.easy-share.com/10738371.html[/CODE]

* Her zamanki gibi aynı dosyalar yüklendi. Karma olarak indirebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

yerdenizden arkadaşım programınızı şu an indiriyorum 2.parta başladım.be aktivasyon istemesinin en belirgin nedeni aktivaston yaptığınızda aktivastonla ilgili bilgileri içern dosya programın kurulum dizini içinde saklanmasıdır.belki neden bu olabilir.Özellikle aktivasyon bilgilerini ini uzantılı bir dosya da saklıyorsa taşınabilir bir programın exe dosyası bunu göremeyeceği için tekrar aktivasyon ister.Benim başıma geldi de onun için bir anektot olarak vereyim dedim.Program için çok teşekkür ederim.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

yerdenizden arkadaşım programınızı şu an indiriyorum 2.parta başladım.be aktivasyon istemesinin en belirgin nedeni aktivaston yaptığınızda aktivastonla ilgili bilgileri içern dosya programın kurulum dizini içinde saklanmasıdır.belki neden bu olabilir.Özellikle aktivasyon bilgilerini ini uzantılı bir dosya da saklıyorsa taşınabilir bir programın exe dosyası bunu göremeyeceği için tekrar aktivasyon ister.Benim başıma geldi de onun için bir anektot olarak vereyim dedim.Program için çok teşekkür ederim.Saygılarımla

Bilgilendirdiğin için teşekkürler YAĞMURADAM. Corel'da sorunun kurulduğu sisteme göre aktivasyon kodu veriyor olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Sorunu çözmek için bir alternatif olarak programın registry kaydını yeni çalışacağı sistemlere de aktarmayı düşünüyordum ki farklı bir keygen bulunca bunu denemeye gerek kalmadı (Corel PSP'de yaygın olarak kullanılan Bidjan'ın keygeni dışardan serial girilmesine olanak sağlamıyordu).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
yerdenizden konuyla alakası yok ama senin yaptığın bir nero yüzünden sistemime 3 kere format atmıştım..sorunun bu nero olduğunu anlamamda baya uzun sürmüştü

bir sorun olmuş gözden kaçırdığın ara falan kaybolmuştu hep..

bu çalışman için oyüzden denemeye korkuyorum

korkma ben denedim problem yok.

Nero daki sorun neronun portable yapılması sıkıntılı olduğundan

her program portable olmaya müsait değil

nero da bu tip programlardan bu yüzden problem yaşamışındır.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...
  • 2 years yıl...
  • Editor

[center][size=5][b][color=#ff0000][font='comic sans ms', cursive]Corel PaintShop Pro X5[/font][/color] [font=times new roman,times,serif][color=#0000ff]v15.1.0.10 SP1[/color] [color=#800080]Portable[/color] | 258 MB[/font][/b][/size][/center]

[CODE]
http://www.secureupload.eu/m0l8k0hap59e/CorelPaintShopProX5_Portable.rar
http://letitbit.net/download/16921.157c0d22b5df7b95fa94119949f5/CorelPaintShopProX5_Portable.rar.html
http://vip-file.com/downloadlib/49575688959607982613174582-16921.157c0d22b5df7b95fa94119949f5/CorelPaintShopProX5_Portable.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Corel PaintShop Pro X7 v17.0.0.199 Portable


Corel PaintShop Pro X7 v17.0.0.199 Portable
1e0130b6aa7ca43e0699c449fa45385e.jpg
Corel PaintShop Pro X7 v17.0.0.199 Portable | 391 MB



Create your best photos ever with new Corel® PaintShop® Pro X7. With smarter editing features, 30% faster brushes, new creative tools and easier color selection, this complete photo-editing software helps you turn your snapshots into beautiful, gallery-worthy images. A great fit for all skill levels, PaintShop Pro X7 brings out the best in your photos that matter.
Corel PaintShop Pro X7 v17.0.0.199 Portable
Amazing photos made easy
Turn your favorite snapshots into stunning images you'll be proud to share with easy-to-use photo-editing software that let you manage, adjust and edit your photos. Dramatically transform photos using versatile creative design tools, including brushes, textures, layers, vector tools and more.
Unforgettable images-fast
Get the perfect photo in less time with popular brushes that are 30% faster. Achieve amazing results with a complete redesign of our most popular tools and seamlessly remove people or objects from photos with new Magic Fill.
A complete toolset for all skill levels
Take your photo editing to the next level with pro-quality tools, including RAW editing, HDR, layers and more. Whether you're a photography newbie looking to pick up the basics or an experienced photographer who wants to learn new techniques, the library of video tutorials offers the help you need to develop your skills.
System Requirements
- Microsoft Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista or Windows XP with latest service packs installed (32-bit or 64-bit editions)
- Intel or AMD 1.5 Ghz processor with SSE2 supported (multi-core processer recommended)
- 2 GB RAM (4 GB or higher recommended)
- 1 GB hard disk space (2 GB recommended)
- 1024 x 768 resolution with 16-bit color display (1366 x 768 resolution with 24-bit or higher color display recommended)
- DirectX 9 or higher compatible audio card with latest driver
- Internet connection required for online features and tutorial videos
- Windows compatible CD/DVD drive for installation
Import Formats Supported
- AI, BMP, CAL, CALS, CGM, CLP, CMX*, CT, CUR, CUT, DCX, DIB, DRW*, EMF, EPS, GIF, HDP, HGL*, HPG*, IFF, IMG, J2C, J2K, JIF, JP2, JPC, JPE, JPEG, JPG, JPS, JPX, MAC, MPO, MRW, MSP, PBM, PCD*, PCT, PCX, PDF, PGL*, PGM, PIC, PICT, PNG, PNS, PPM, PS, PSD, PSP (PSP image files), RAS, RAW, RIF, RLE, SCT, SVG, SVGZ, TGA, TIF, UFO, WBM, WBMP, WDP, WEBP, WMF, WPG**
- Includes RAW file support from over 350 camera models with the following extensions: 3FR, ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, ERF, K25, KDC, MEF, MOS, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, RW2, SR2, SRF, X3F
Brush Formats Supported
PaintShop Pro Brush (.pspbrush), Adobe Photoshop Brush (.abr), Jasc Brush (.jbr)
Export Formats Supported
BMP, CAL, CALS, CLP, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, AI, PS, GIF, HDP, WDP, IFF, IMG, JP2, J2C, J2K, JPC, JPX, JPG, JIF, JPE, JPEG, MAC, MSP, PBM, PCX, PGM, PIC, PPM, PNG, PSD, PSP (PSPIMAGE FILES), RAS, RAW, RIF, RIFF, RLE, SCT, CT, JPS, PNS, TGA, TIF, TIFF, WBMP, WBM, WEBP, WMF
* Supported on 32-bit installs only
** WPG (WordPerfect Vector only) is not supported on 64 bit. WordPerfect Bitmap is supported on 64 bit.
Languages: EN
Recommend: Buy Premium Download Max Speed!!
UPLOADED:

http://uploaded.net/file/lah8wnuv/eprlb.Corel.PaintShop.Pro.X7.v17.0.0.199.Portable.rar
 
KEEP2SHARE:
http://k2s.cc/file/661c10193dd2a/eprlb.Corel.PaintShop.Pro.X7.v17.0.0.199.Portable.rar
 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...