Jump to content

Bedava Telefon Görüşmesi


canpolat11
 Share

Recommended Posts

http://www.011now.com/ diye bir site var ilk arama bizden diyor. Üye olmak da basit. http://10minutemail.net/ gibi sitelerden her seferinde geçici mail adresi ve http://www.receivesmsonline.net/ gibi adreslerden de geçici telefon numarası elde edip kayıt olabilir ve sürekli ilk arama hakkını kullanabilirsin. Bunun dışında benim bildiğim daima ücretsiz olan bir sistem yok.

Edited by mogokce
Link to comment
Share on other sites

var amma türkiye için geçerli biliyorum yurtdışı hakkında bilgim yok ancak denemek gerek ..programın ismi  tango ... tango programı ise akıllı telefondan wiress açık bırakacak şekilde karşı taraf için aynısı geeçerli .

Link to comment
Share on other sites

tango gibi programlar kaşrı tarafta da tango olması şartıyla ücretsiz arama sağlıyor. Bir nevi whatsapp gibi. Arkadaş koşulsuz herhangi bir arama yapma istiyor anladığım kadarıyla.

 

canpolat hocam aktifleştirme kodu mail adresine değil yazdığın telefon numarasına geliyor. Ama ben SMS gönderiyor sanıyordum. Meğerse arayarak söylüyormuş. Dediğin gibi numara ancak 10 haneli girilebiliyor. Yani senden USA'de kayıtlı olan bir numara bekliyor. SMS gönderiyor olsaydı recieve sms sitelerinden +1 ile başlayan bir numarayla kolaylıkla hallederdik. Örneğin şu numarayı yazarak: +19132148403

 

Ama arama yaptığı için recieve call sitesi olması gerekiyor. Bunun için de MyTunu diye bir site buldum. https://www.mytunu.com/ sayfasında free recieve call diyor. Bir account açıp kurcala bakalım. Sana bir MyTunu numarası veriyor +1 ile başlayan. Onu 011now sitesine girersen aramayı almış olursun diye düşünüyorum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...