Jump to content

Facebook Sayfamı Nasıl Aktif Yaparım?


 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba. Modifiye üzerine bir sayfam var. Yaklaşık 6 aydan beri aktif olarak her gün en az 6 paylaşım yapıyorum. Fakat son zamanlarda beğeniler de görüntülenmeler de iyice düştü,yerlerde. Bunun bir çaresi var mı,lütfen yardım edin. Elim kolum bağlı,deliriyorum... 9.000 beğenisi olan sayfam da gönderiler ortalama 2-3 beğeni alıyor. Ortalama 30 kez görüntüleniyor.  :(

Edited by Proctives
Link to comment
Share on other sites

İlk kural dediğiniz gibi daha iyi paylaşımlar olacaktır. Fakat buna ek olarak neler yapabilirim? Mesela bazı arkadaşlarımın önerisi video ekle,eklediğin gönderilerde başkalarını etiketle veya günlük fazla paylaşım yapma,en fazla 3 paylaşım yap diyorlar. Benim gibi bir durumdan sayfasını düzlüğe çıkaran abi veya kardeşlerim varsa başka önerilere açığım. Ne yaptıysam düzlüğe çıkaramadım,özellikle yeni tasarıma geçtikten sonra görünürlük daha fazla düştü. Peki şöyle bir yardım isteyebilir miyim,Facebook'a direk mail yollayabilir miyim? Direk sorunumu yazıp maille cevap almam mümkün mü,yardım butonu haricinde?

Link to comment
Share on other sites

Bunu öğrenmem kötü oldu işte.  :mellow:  İlla para yedirmek lazım yani? Peki para verecek olsam nasıl aktifleştirebilirim? Yani sayfayı hayranlara duyur var onda da günlük 70 TL gibi birşey istiyor ortalama 300-1000 beğeni arası. Bir hafta yapsam batarım ben. :)

Link to comment
Share on other sites

Şöyle açıklayayım,yaklaşık 4000 olana kadar sayfamı sağda solda paylaştım. Sonra sitenin birisinde beğeni çoğaltıyoruz filan dediler. 100 tane gönderiyorlarmış ilk başta gerçek mi değil mi test etmek için. Ben de linki verdim 100 kişi gelsin diye bir baktım 7000 lere gelmiş. :D Hiç para da vermedim nasıl oldu anlamadım. Yapan arkadaş da modifiyeci heralde hediye etti biraz da. Eski tasarımdayken iyiydi ama özellikle yeni tasarıma geçtikten sonra pasifleşti. Dediğin gibi canlı canlı beğenmeler lazım. Öneriler için teşekkür ederim. :)

Link to comment
Share on other sites

benim de sayfalarim var bende sözler yaziyorum elimden geldigi kadari ile tabiki sayfa sayim düsün ama gören sayisi da düsük bence sayfan ile ugrasma bir blog tarzi site ac ordan paylasim yap ben simdi bu sistem e gecmek zorunda kaldim not 2007 den kalma kendi nick im adina acilmis blog da paylasim yapiyorum sayfada toplamda 10 kisi gördüyse blog da o bazen az bazende tavan yaptigi oluyor biraz  seo biraz eklenti biraz kendi yazi ekleyerek paylasimlar yaparsan hem üst sirada hemde arama moturunda bulunursun 

 

http://firtinalimani.blogspot.com.tr/ suanda burda ve sayfada paylasim yapiyorum

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...