Jump to content

Windows 7 Kullananlar Dikkat! Haber Basligi


FırtınaLimanı
 Share

Recommended Posts

windows_7_kullananlar_dikkat_h49840.jpg

 

 Yeni bilgisayarınızın Windows 7'yle yüklü gelmesini istiyorsanız, hızlı davranmanız gerekebilir. Çünkü Microsoft, 31 Ekim'den itibaren işletim sisteminin belirli sürümlerini desteklemeyeceğini duyurdu.

 
Microsoft, 31 Ekim'den sonra Windows 7 Home Basic, Home Premium ve Ultimate kopyalarını PC üreticilerine göndermeyi durduracak. Windows 7 Pro'nun kesintiye uğrayacağı tarih ise daha sonra açıklanacak.
 
Microsoft'un kullanıcıları Windows 8'i kullanmaya zorlayacak bu hamlesini "yumuşak" olarak değerlendirmek zor. Windows 8'in 2012'deki çıkışından bu yana patlama yapmadığı biliniyor. NetMarketShare'in rakamlarına göre Windows 8 ve 8.1, dünya çapında PC'lerin yüzde 13.4'ünde kullanılıyor. Windows 7 ise PC'lerin yüzde 51.2'sine girmeyi başarmış durumda.
 
Microsoft, 2014'ün başlarında Windows 7 için genel (ücretsiz) desteği 21 Ocak 2015'te sonlandıracağını duyurmuştu. İşletim sistemi, bu tarihten itibaren 2020'ye kadar sürecek olan Uzatılmış Destek kapsamına girecek. Bu arada Microsoft'un önümüzdeki hafta San Francisco'da düzenleyeceği etkinlikte Windows 9'u göstermeye hazırlandığını hatırlatalım.
 
Link to comment
Share on other sites

aynen ya kopy past yapmadan önce inceleyelim :D ama windows 9 daha güzel isim windows 10 dada ismi değişirdi 10 yerine vista xp gibi bişey olsa daha güzel olurdu

Doğru söyledin yaa hep rakam bari windows 100 çıksada kurtulsak  :D

Link to comment
Share on other sites

 

Haber biraz eski değil mi 26 Eylül 2014 Cuma 20:40

Zaten win 10 çıktı daha ne 9'undan bahsediyor bunlar :D

 

26 eylül geç bir tarih değil. 2 hafta olmuş daha. Acaba windows 9 çıkacak mı?

 

Yeni bilgisayarınızın Windows 7'yle yüklü gelmesini istiyorsanız, hızlı davranmanız gerekebilir. Çünkü Microsoft, 31 Ekim'den itibaren işletim sisteminin belirli sürümlerini desteklemeyeceğini duyurdu. Microsoft, 31 Ekim'den sonra Windows 7 Home Basic, Home Premium ve Ultimate kopyalarını PC üreticilerine göndermeyi durduracak. Windows 7 Pro'nun kesintiye uğrayacağı tarih ise daha sonra açıklanacak. Microsoft'un kullanıcıları Windows 8'i kullanmaya zorlayacak bu hamlesini "yumuşak" olarak değerlendirmek zor. Windows 8'in 2012'deki çıkışından bu yana patlama yapmadığı biliniyor. NetMarketShare'in rakamlarına göre Windows 8 ve 8.1, dünya çapında PC'lerin yüzde 13.4'ünde kullanılıyor. Windows 7 ise PC'lerin yüzde 51.2'sine girmeyi başarmış durumda. Microsoft, 2014'ün başlarında Windows 7 için genel (ücretsiz) desteği 21 Ocak 2015'te sonlandıracağını duyurmuştu. İşletim sistemi, bu tarihten itibaren 2020'ye kadar sürecek olan Uzatılmış Destek kapsamına girecek. Bu arada Microsoft'un önümüzdeki hafta San Francisco'da düzenleyeceği etkinlikte Windows 9'u göstermeye hazırlandığını hatırlatalım. http://www.haberay.com/bilim-teknoloji/windows-7-kullananlar-dikkat-h49840.html
Edited by RoyalCrown_SeRCaN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...