Jump to content

Sizce Internet Hızım Ödediğim Paraya Değer Mi ?


ahmetbayram5
 Share

Recommended Posts

merhaba.aylık 30 tl karşılığında sınırsız,adil kullanım kotası olmadan 8 mbit'e kadar internet kullanıyorum.firma bbnet. demin hız testi yaptım çıkan sonuç sizce nasıl ? şu an kullanım yoğun olduğundan(herkes işten çıktı evinde) çok hızlı olmayabilir.gün içinde ortalama 4-5 mbit indirme 1.5 yükleme hızı var ping de 50 civarı.fotoğrafa bakıp yorum yapar mısınız? ev telefonu falan yok.çatıya bir alıcı koyduk 175 tl'ye.ondan alıp evdeki access point'e veriyor ben de access pointten alıyorum.bir kereye mahsus 275 tl verdim(çatıdaki alıcı ve acces point parası) ondan sonra her ay 30 tl ödemek şartıyla interneti kullanıyorum.senet yok sözleşme yok.istediğim zaman uzatırım istediğim zaman kullanmam.şöyle düşünün.telefonunuza kontör alırsanız konuşursunuz almazsanız konuşmazsınız ama 6 ayda bir kez yüklemek zorundasınızdır.bunda o da yok.istersen bir yıl internet kullanma bir yıl sonra gene alabilirsin(haftalık,aylık,üç aylık,yıllık).

 

http://i.hizliresim.com/89bAZa.png

Link to comment
Share on other sites

http://www.n11.com/airmax-nanostation-loco-m5-P38693909?cid=604001&gclid=CNuM_fWx1cICFYrHtAodhEMAbwbu çatıdaki alıcı. bundan alıp accesse veriyor. sonuna kadar yasal bir internet.adamların dükkanı falan var.ttnet'in alt yapısını kullanıyorlar.şehrin hakim noktalarına baz istasyonu gibi antenler koymuşlar ondan tüm ilçeye dağıtıyorlar.sokakta bile kullanabilirsiniz(iyi çeken bir yerdeyseniz.genelde yüksek katlarda çekiyor). internet için hızın yeterli olduğunu düşünüyorum.oyun için tabi ki değil. youtube'da 1080p ya da 720 p ile fazla izleyemiyorum ama 480 p'de çok rahat izliyorum bu hızla.


resimdeki az. Ama 4-5mb ise fiyat iyi. Birde bölgeye göre hız farklılık gösteriyor. Eğer bbnet arayıp az fırça atarsan hızın 7-8 bulur.

bundan daha beterdi internet.arıyordum eve geliyorlardı 1 gün sonra gene aynı kötüydü.en son hararetli tartıştım,anteni söktüm paramı geri istedim ondan sonra hızımı en yükseğe çıkardılar.adamına göre hız veriyorlar.bana sınırsız verdiler ama gene de çok verimli olmayabiliyor sorun ne bilmiyorum.adamlar 50 kere eve geldi sorunu çözemedi.hatta 2 ay da bedava verdi iptal ettirmeyeyim diye.bir ara 15 mbit indirme 1.6 mbit yükleme hızıyla ve 30 pingle kullanıyordum ama sonradan istasyonu değiştirdiler gene böyle oldu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...