Jump to content

Hangi Ekran Kartını Almalıyım?


adam4
 Share

Recommended Posts

 

Sana katılıyorum  Amd 32 nanometre teknoloji haliyle bile hemen hemen intele yetişebiliyor tam degil diyebiliriz ama yeni teknolojiye geçseler fena olmaz hemde hepsi çarpan kilidi açık olarak geliyor intellerin Sadece K Serisi öyle Şuan AMD Chipsetli HD 7770 Ghz Editon Ekran kartını kullanıyorum geçende gene yeni AMD Ekran kartı sürümü geldi (Omega)  Şuan için bir hiç sorun görmedim Catalsty'de ama yok ürünleri firmarlara göre karşılaştırılırsa tabiki her firmanın ürününde hatalar ortaya çıkar sonra yakala ipin ucunu yakalabilirsen Aslında şeyi merak ediyorum AMD Niye hala 2.nesilde ? intel bile 4.'e geçebiliyorsa amd niye geçmiyor bilemiyorum gerçi.

Ayrıca sony'de rendelama görüntüleri var gayet 2 işlemcide çok iyi çalışıyor hatta bazı benchde AMD Geçiyor ama tek sorunu eski teknoloji olması 2015'e geçtik adamlar 32nm den vazgeçemiyor. Adamların Tek hataları Eski teknolojiyle devam etmeleri eyer devam ederlerse doğal olarakda yakalama çabaları yüzünden 220w ısı ile çalışan bir işlemci yaptılar 

AMD sistem kullandım belirli bir süre zerre kadar hata raslamadım ne işlemcisinde nede ekran kartı chipsetinde Ayrıca AMD Müşterilerinin cebini yakmiyacak şekilde işlemci felanda üretiyor yani adam diyor o kadar param yok AMD Toplarım parası olmayanlar için AMD İyi bir üründür kesinlikle ama parası olana yeni nesil isteyene intel Ayrıca bazı yerlerde amd nin dandik kartları bile geçiyor diyebilirim niye derken 120 130 Tl lik bir ekran kartından fazla birşey beklenmez dimi ?  sadece açsın yeter diyorlar ama o kart amd chipsetli 4K Çözünürlügde destekliyor hatırlıyorsam R serisiydi AMD Esmesede gürlüyor diyebilirim haydi kolay gelsin   :) Tek Sorunları Eski teknoloji kullanmaları.  AMD Bile o kadar kötü yoruma eleştirilere maruz kaldıgı halde yoluna devam ediyorlar. Şurada Parası olup hayatında AMD kullanmamış insanlar gelipde AMD'ye laf ediyor o insanlar acaba sonuna kadar incelemişlermi acaba? her türlü testleri yapmışlarmı merak ediyorum cidden :) Teşekkür ederim senin sözüne sonuna kadar katılıyorum.Teyyare zaten Son LAFI KOYDU ! :) 

 

Bunu Uzun bir süre AMD Kullanmış biri olarak yazıyorum :) Athlonda bile iyi performans sağlıyordu. 

Hocam intel in bütçesi çok yüksek,yeni duyduğum haberde amd'den 3 yönetici ayrılmış,piyasa intel in tekeline kalıcak sanırım,parası olan sistem toplasın parası olmayan toplamasın gibi bir algı oldu.

Edited by gangstarap
Link to comment
Share on other sites

Hocam intel in bütçesi çok yüksek,yeni duyduğum haberde amd'den 3 yönetici ayrılmış,piyasa intel in tekeline kalıcak sanırım,parası olan sistem toplasın parası olmayan toplamasın gibi bir algı oluştu.

 

Aynen efendim. Az önce haberi paylaşmıştım. AMD Düşük bütçeli pc kurmak isteyenlerin bir tercihiydi. Ama malesef eski teknoloji kullanıyorlar birde 3 tane yönetici çıkmış inşallah AMD Bitmez. Yani buradan kastım AMD Biterse intel piyasayı ele alır. ve Tek bir işlemci firması olarak kalır gibi düşüncede var millette mecbur bu parayı vericek.Ama malesef günümüz oyunlar / Yıllar ilerledikçe intelde kendini yeniliyor ama AMD Hep geri kalıyor. 

inşallah bir el atarlar bakalım :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...