Jump to content

Backup4All Professional 5.1 Build 555


Akozdem!R
 Share

Recommended Posts

Backup4all Professional 3.9.267

1235-1.jpg

Backup4all, adından anlaşılacağı gibi bir yedekleme programı. Önceden zaman ayarı yaparak, belli sürelerde, belli dosya veya klasörleri, belirlediğiniz sürücü üzerine yedekleyebiliyorsunuz. Yazılım oldukça fazla özelliği var

http://www.4filehosting.com/file/19265/Backup4all-Pro-v3-9-267-rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Backup4all Professional v3.9.267

2007U06P10_102555.jpg

Backup4all is an award-winning backup software for Windows. It protects your valuable data from partial or total loss by automating tasks, password protecting and compressing it to save storage space. Using Backup4all you can easily back up to any local or network drive, backup to FTP, backup to CD/DVD, or other removable media (such as USB drives).

Download:

Mirror:

Please register to see this content.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Backup4all Professional v3.9.270 Multilingual

873b4cf946042bbcb3d7a038e3806845e0216deb.gif

Backup4all is a powerful data backup software for Windows. It protects your valuable data from partial or total loss by automating tasks, password protecting and compressing it to save storage space.

Using Backup4all you can easily back up to any local or network drive, backup to FTP, backup to DVD, or other removable media (such as USB drives). Backup4all is the perfect backup solution for desktop and laptop computers, for your business or personal needs.Better safe than sorry

What happens when your hard disk dies, will your business survive if you can't recover all of your important information? What about all those precious personal photos of the children growing up? Start backing up with Backup4all to avoid such risks.

Save TimeYou can easily fully automate the backup process using Backup4all's scheduling features.

UniversalBackup4all creates standard zip files and has its own catalog to keep track of the new and modified files. This makes it compatible with any other backup software or zip compatible utility.Full Features List

What’s new in version 3.9:

- Clean backup" action added

- Option to set a destination folder for FTP backups

- Option to use extensive passive mode for FTP transfers

- Added XML plug-in system

- Option to use native Win32 interface for primary burning engine

- CD/DVD burn fixes

Download:

or

or

or

Please register to see this content.

Rar pass:

www.2baksa.net

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Backup4all Professional v3.10.281

Backup4all Professional v3.10.281 | 10 MB

Backup4all is an award-winning backup software for Windows. It protects your valuable data from partial or total loss by automating tasks, password protecting and compressing it to save storage space. Using Backup4all you can easily back up to any local or network drive, backup to FTP, backup to CD/DVD, or other removable media (such as USB drives). Backup4all is feature rich and offers an intuitive interface making all features easily accessible.

Easy-to-use wizards

Backup4all was designed to be an easy-to-use back-up software. It comes with separate wizards for backing up and restoring. All you have to do is follow the wizards' steps and the instructions on screen.

Intuitive, Explorer Style Interface

With the help of the file tree, you can see all files backed up and the new files that will be stored at the next backup execution. You can sort and search this file backup tree. You can start Backup4all at windows startup or minimize it to the system tray.

Easy File and Folder Selection

You can browse a folder tree to select individual files and folders to be backed up or you can include or exclude them individually.

Statistics

You can actually see how many files are backed up, the total space allocated for the current backup in the destination, how many files will be added at the next execution, what is the available free space on destination and much more.

Email notifications

You can configure this backup software to send custom emails after a backup finished with success, error, warning notifications. Additional options allow you to attach the backup log file and send the email to several addresses.

Predefined backups

You can easily define a backup job for My documents, My pictures or backup Outlook Express emails and settings from the predefined backups list. Version Tracking

Backup4all is a backup software that offers a unique mode to track file versions. You can selectively restore any previous state of the file directly from the main window.

Backup to DVD and CD

You do not need separate software to burn your backups to DVD or CD, because Backup4all comes with its own built-in CD/DVD burning support. However, if you prefer, you can still use UDF format to burn your CDs/DVDs.

Standard Zip Compression

Backup4all creates standard zip files. This means that you can access your data with any zip compatible utility. You can also secure the backed up data with AES encryption (128, 192, 256-bit).

Highly Configurable

Plenty of backup types to choose from: full backup, differential backup, incremental backup and mirror backup. Built-in scheduler, extra actions to perform before and/or after execution, command line […]

Backup open files

This backup software uses the Volume Shadow Copy service that allows you to back up open files (local) from NTFS partitions in Windows XP/2003 and Windows Vista. For example you can backup Microsoft Outlook or Outlook Express emails and settings without closing them.

FTP Backup Software

You can now backup your files to remote locations using FTP connection (with SSL support, active/passive transfer modes, firewall support).

http://rapidshare.com/files/50716074/Backup4all.Professional.v3.10.281.Multilingual.WinALL.Cracked-BRD.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

Backup4all v3.10.294 Profissional Edition

873b4cf946042bbcb3d7a038e3806845e0216deb.gif

Program hakkında bilgiler:

Sabit diskiniz çöktüğünde ya da kullanılamaz hale geldiğinde; heleki önemli hiçbir verinizi yedeklemediğinizde ne yapabilirsiniz? Tam bir felaket senaryosu gibi gözükse de olmaz ya da bana denk gelir mi hiç demeyin. Elektrik kesintileri, sürekli hatalı bir şekilde bilgisayarı kapatmak ya da başka etkenler yüzünden bir gün sabit diskinize erişemez duruma gelebilirsiniz. Onun için önemli bilgilerinizi yedeklemekte her zaman fayda vardır. İleride sabit diskiniz bozulsa bile elinizdeki yedeklerle yine de bir noktadan başlayabilirsiniz.

Backup4all Windows için güçlü bir veri yedekleme yazılımıdır.

Programla zamandan kazanmak için bir zamanlayıcı kurup görevlerin otomatik olarak bir zaman dahilinde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede unutma derdiniz de ortadan kalkmış olur. Çünkü program zamanı geldiğinde görevi otomatik olarak başlatır ve arkaplanda yedekleme işlemini yapar.

Program standart ZIP dosyası olarak yedeklemeyi oluşturur. Backup4all'u kullanarak yedekleme işleminizi yerel ya da ağ sürücüsüne; FTP'ye, DVD'ye ya da diğer çıkartılabilir medya aygıtlarına (USB sürücüler gibi) yapabilirsiniz. Program masaüstü ve dizüstü ortamlarında; kişisel ya da işiniz için bir yedekleme çözümü sunmaya çalışır.

Yazılım, yedekleme işlemini sihirbazlar aracılığıyla yaptığı için adım adım kolay bir şekilde işinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca programın Türkçe olması daha kolay bir kurulum, kullanım ve ayarlama yapma imkanı sağlar. Yapmış olduğunuz yedekleme işleminde bir sorun çıktığında yedekleme dosyanızı geri yükleme özelliği de mevcuttur..

Sezgisel, gezgin tarz arayüz sayesinde yedeklenecek tüm dosyaları, dosya ağacı yapısıyla birlikte gösterir. Yedeklenecek dosyaları seçebilir ve ayrıca düzenleme de yapabilirsiniz. İsterseniz programı Windows başlangıcında çalışacak şekilde ayarlayabilir ve sistem tepsisinde sürekli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Programın istatistik özelliği sayesinde kaç dosyanızın yedeklendiği, hedef klasör, kaç dosya bekliyor, mevcut alan, boş alan gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Başarılı, hatalı, bitirme uyarısı gibi durumları eğer program ayarlarından seçtiyseniz bu sonuçları e-postanıza gelmesini bile sağlayabilirsiniz.

Önceden tanımlı yedekleme işini tanımlayabilirsiniz. Resimlerim, belgelerim, e-postalarım gibi listeyi önceden tanımlayabilirsiniz. FTP yedekleme yoluyla uzak sunucuya dosyaları gönderebilirsiniz (SSL, aktif/pasif transfer durumu, güvenlik duvarını destekler).

Programın yapısı esnek olduğu için çeşitli yedekleme işlemlerini yapmaya izin verir. Ayrıca 'Tam', 'Artımlı', 'Parçalı' ve 'Yansı' yedekleme türlerinde birini seçip yedeklemeyi başlatabilirsiniz.

Anahtar özellikler

Türkçe kurulum ve kullanım

Otomatik yedekleme yapmak için zamanlayıcı kullanılabilir

Veri sıkıştırması için standart ZIP teknoloji kullanılır.

ZIP64 teknolojiyi destekler.

Yedekleme bittiğinde bunu e-postayla bildirebilir

Önceden tanımlı yedekleme kurulabilir

Özel dosyalarınızı korumak için parolayla koruma (AES 128, 192, 256 bit şifreleme)

Yedekleme katalog dosyası oluşturabilir

Dosya/klasör süzme aracı

Tam, artımlı, parçalı ve yansı tarzda yedekleme yapılabilir

Yerel diske, FTP'ye, LAN'a (yerel ağ), CD ve DVD araçlara gönderebilir.

Windows Vista'yı da destekliyor.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:10 mb tır.

İndirme adresi:

veya

veya

Please register to see this content.

Rar Şifresi:

www.2baksa.net

İmleçle üzerinden geçip belirgin hale getirip kopyalayınız

Link to comment
Share on other sites

Backup4all Professional 3.10.289

boxbackup4allbb3.gif

Backup4all Windows için güçlü bir veri yedekleme yazılımıdır.

Sabit diskiniz çöktüğünde ya da kullanılamaz hale geldiğinde; heleki önemli hiçbir verinizi yedeklemediğinizde ne yapabilirsiniz? Tam bir felaket senaryosu gibi gözükse de olmaz ya da bana denk gelir mi hiç demeyin.

Elektrik kesintileri, sürekli hatalı bir şekilde bilgisayarı kapatmak ya da başka etkenler yüzünden bir gün sabit diskinize erişemez duruma gelebilirsiniz. Onun için önemli bilgilerinizi yedeklemekte her

zaman fayda vardır. İleride sabit diskiniz bozulsa bile elinizdeki yedeklerle yine de bir noktadan başlayabilirsiniz.

Programla zamandan kazanmak için bir zamanlayıcı kurup görevlerin otomatik olarak bir zaman dahilinde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede unutma derdiniz de ortadan kalkmış olur. Çünkü program zamanı geldiğinde görevi otomatik olarak başlatır ve arkaplanda yedekleme işlemini yapar.

Program standart ZIP dosyası olarak yedeklemeyi oluşturur. Backup4all’u kullanarak yedekleme işleminizi yerel ya da ağ sürücüsüne; FTP’ye, DVD’ye ya da diğer çıkartılabilir medya aygıtlarına (USB sürücüler gibi) yapabilirsiniz. Program masaüstü ve dizüstü ortamlarında; kişisel ya da işiniz için bir yedekleme çözümü sunmaya çalışır.

Yazılım, yedekleme işlemini sihirbazlar aracılığıyla yaptığı için adım adım kolay bir şekilde işinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca programın Türkçe olması daha kolay bir kurulum, kullanım ve ayarlama yapma imkanı sağlar. Yapmış olduğunuz yedekleme işleminde bir sorun çıktığında yedekleme dosyanızı geri yükleme özelliği de mevcuttur..

Sezgisel, gezgin tarz arayüz sayesinde yedeklenecek tüm dosyaları, dosya ağacı yapısıyla birlikte gösterir. Yedeklenecek dosyaları seçebilir ve ayrıca düzenleme de yapabilirsiniz. İsterseniz programı Windows başlangıcında çalışacak şekilde ayarlayabilir ve sistem tepsisinde sürekli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Programın istatistik özelliği sayesinde kaç dosyanızın yedeklendiği, hedef klasör, kaç dosya bekliyor, mevcut alan, boş alan gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Başarılı, hatalı, bitirme uyarısı gibi durumları eğer program ayarlarından seçtiyseniz bu sonuçları e-postanıza gelmesini bile sağlayabilirsiniz.

Önceden tanımlı yedekleme işini tanımlayabilirsiniz. Resimlerim, belgelerim, e-postalarım gibi listeyi önceden tanımlayabilirsiniz. FTP yedekleme yoluyla uzak sunucuya dosyaları gönderebilirsiniz (SSL, aktif/pasif transfer durumu, güvenlik duvarını destekler).

Programın yapısı esnek olduğu için çeşitli yedekleme işlemlerini yapmaya izin verir. Ayrıca ‘Tam’, ‘Artımlı’, ‘Parçalı’ ve ‘Yansı’ yedekleme türlerinde birini seçip yedeklemeyi başlatabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/81099336/Backup4all.Pro.3.10.289.rar.html[/CODE]

[/center]

[center][b]Size: 10 MB[/b][/center]

Link to comment
Share on other sites

Backup4all Professional v3.11 Build 300

mainwindow7xx.gif

Program hakkında bilgiler:

Sabit diskiniz çöktüğünde ya da kullanılamaz hale geldiğinde; heleki önemli hiçbir verinizi yedeklemediğinizde ne yapabilirsiniz? Tam bir felaket senaryosu gibi gözükse de olmaz ya da bana denk gelir mi hiç demeyin. Elektrik kesintileri, sürekli hatalı bir şekilde bilgisayarı kapatmak ya da başka etkenler yüzünden bir gün sabit diskinize erişemez duruma gelebilirsiniz. Onun için önemli bilgilerinizi yedeklemekte her zaman fayda vardır. İleride sabit diskiniz bozulsa bile elinizdeki yedeklerle yine de bir noktadan başlayabilirsiniz.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:10.7 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Backup4all Professional 3.11.304

Sabit diskiniz çöktüğünde ya da kullanılamaz hale geldiğinde; heleki önemli hiçbir verinizi yedeklemediğinizde ne yapabilirsiniz? Tam bir felaket senaryosu gibi gözükse de olmaz ya da bana denk gelir mi hiç demeyin. Elektrik kesintileri, sürekli hatalı bir şekilde bilgisayarı kapatmak ya da başka etkenler yüzünden bir gün sabit diskinize erişemez duruma gelebilirsiniz. Onun için önemli bilgilerinizi yedeklemekte her zaman fayda vardır. İleride sabit diskiniz bozulsa bile elinizdeki yedeklerle yine de bir noktadan başlayabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/132027418/backup4all.3.11.304.rar[/CODE]

Edited by Gondon
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 1 yıl yıl...

Backup4all Professional v4.3 Build 173 Multilingual

zn3t55.jpg

2nqdurq.jpg

Backup4all is an award-winning data backup software for Windows. This backup utility was designed to protect your valuable data from partial or total loss by automating backup tasks, password protecting and compressing it to save storage space. This backup application is feature rich and offers an intuitive interface making all features easily accessible for both beginners and professionals. With Backup4all Professional you can easily backup to any local or network drive, backup to FTP (with support for SSL encryption, proxy server, passive mode), SFTP, backup to DVD, CD, Blu-ray, HD-DVD, or other removable media (such as USB drives). Using the wizard you can easily set up any backup configurations you wish. You can define powerful file filters and schedule your backups any way you want. Once a backup is performed, you can see what files changed since the last backup using the explorer-like tree view or you can read the statistics about the next backup execution.

With many other backup software programs, files that are in use during the backup may not get backed up successfully because they are locked to prevent programs from modifying the data. Our backup utility performs all four backup types: full backup, differential backup, incremental backup and mirror backup.With Backup4all you can back-up open or locked files (on Windows 7/Vista/XP/2003), such as databases, MS Outlook personal folder (.pst), Outlook Express mail archives (dbx files) and others. When defining a backup, there is also the option to run predefined backups, such as My Documents, My Pictures or Outlook Express emails and settings.This backup application has ZIP64 support (can create backups over 4GB) and creates standard zip files, meaning that you can access it with any zip compatible utility. It comes with its own built-in CD, DVD and Blu-ray burning support so you can easily backup to DVD, CD, Blu-ray or HD-DVD. Just set the destination to DVD, CD, Blu-ray or HD-DVD and execute the backup job. However, if you prefer, you can use the UDF format.

Key features:

• Version Tracking. Backup4all is a backup software that offers a unique mode to track file versions. You can selectively restore any previous state of the file directly from the main window.

• Backup to DVD and CD. You do not need separate software to burn your backups to DVD or CD, because Backup4all comes with its own built-in CD/DVD burning support. However, if you prefer, you can still use UDF format to burn your CDs/DVDs.

• Standard Zip Compression. Backup4all creates standard zip files. This means that you can access your data with any zip compatible utility. You can also secure the backed up data with AES encryption (128, 192, 256-bit).

• Highly Configurable. Plenty of backup types to choose from: full backup, differential backup, incremental backup and mirror backup. Built-in scheduler, extra actions to perform before and/or after execution, command line […]

• Backup open files. Backup4all uses the Volume Shadow Copy service that allows you to back up open files (local) from NTFS partitions in Windows XP/2003 and Windows Vista. For example you can backup Outlook Express or Microsoft Outlook emails and settings without closing them.

• FTP Backup Software. You can now backup your files to remote locations using FTP connection (with SSL support, active/passive transfer modes, firewall support).

Changes in Backup4all 4.3

* Added SFTP backup destination

* Option to split files larger than a specific size for FTP/SFTP backups

* New option to backup all groups (manually or scheduled)

* Set scheduler priority

* Split backups based on number of files/folders

* New option to store temporarily backup catalog in memory

2rxbdvp.jpg

http://rapidshare.com/files/310369538/Backup4all_Professional_4.3_Build_173_by_dryusufbal.rar[/CODE]

[/b][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...
  • Moderator

ZJ1Lc.jpg

Backup4All Professional 4.4.218 | 17.83 MB

turkishq.gifBackup4all Professional Sabit diskiniz çöktüğünde ya da kullanılamaz hale geldiğinde; heleki önemli hiçbir verinizi yedeklemediğinizde ne yapabilirsiniz? Tam bir felaket senaryosu gibi gözükse de olmaz ya da bana denk gelir mi hiç demeyin. Elektrik kesintileri, sürekli hatalı bir şekilde bilgisayarı kapatmak ya da başka etkenler yüzünden bir gün sabit diskinize erişemez duruma gelebilirsiniz. Onun için önemli bilgilerinizi yedeklemekte her zaman fayda vardır. İleride sabit diskiniz bozulsa bile elinizdeki yedeklerle yine de bir noktadan başlayabilirsiniz.

Backup4all Windows için güçlü bir veri yedekleme yazılımıdır.

Programla zamandan kazanmak için bir zamanlayıcı kurup görevlerin otomatik olarak bir zaman dahilinde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede unutma derdiniz de ortadan kalkmış olur. Çünkü program zamanı geldiğinde görevi otomatik olarak başlatır ve arkaplanda yedekleme işlemini yapar.

Program standart ZIP dosyası olarak yedeklemeyi oluşturur. Backup4all`u kullanarak yedekleme işleminizi yerel ya da ağ sürücüsüne; FTP`ye, DVD`ye ya da diğer çıkartılabilir medya aygıtlarına (USB sürücüler gibi) yapabilirsiniz. Program masaüstü ve dizüstü ortamlarında; kişisel ya da işiniz için bir yedekleme çözümü sunmaya çalışır.

Yazılım, yedekleme işlemini sihirbazlar aracılığıyla yaptığı için adım adım kolay bir şekilde işinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca programın Türkçe olması daha kolay bir kurulum, kullanım ve ayarlama yapma imkanı sağlar. Yapmış olduğunuz yedekleme işleminde bir sorun çıktığında yedekleme dosyanızı geri yükleme özelliği de mevcuttur..

Sezgisel, gezgin tarz arayüz sayesinde yedeklenecek tüm dosyaları, dosya ağacı yapısıyla birlikte gösterir. Yedeklenecek dosyaları seçebilir ve ayrıca düzenleme de yapabilirsiniz. İsterseniz programı Windows başlangıcında çalışacak şekilde ayarlayabilir ve sistem tepsisinde sürekli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Programın istatistik özelliği sayesinde kaç dosyanızın yedeklendiği, hedef klasör, kaç dosya bekliyor, mevcut alan, boş alan gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Başarılı, hatalı, bitirme uyarısı gibi durumları eğer program ayarlarından seçtiyseniz bu sonuçları e-postanıza gelmesini bile sağlayabilirsiniz.

Önceden tanımlı yedekleme işini tanımlayabilirsiniz. Resimlerim, belgelerim, e-postalarım gibi listeyi önceden tanımlayabilirsiniz. FTP yedekleme yoluyla uzak sunucuya dosyaları gönderebilirsiniz (SSL,propcindir aktif/pasif transfer durumu, güvenlik duvarını destekler).

Programın yapısı esnek olduğu için çeşitli yedekleme işlemlerini yapmaya izin verir. Ayrıca `Tam`, `Artımlı`, `Parçalı` ve `Yansı` yedekleme türlerinde birini seçip yedeklemeyi başlatabilirsiniz.

Anahtar özellikler

# Türkçe kurulum ve kullanım

# Otomatik yedekleme yapmak için zamanlayıcı kullanılabilir

# Veri sıkıştırması için standart ZIP teknoloji kullanılır.

# ZIP64 teknolojiyi destekler.

# Yedekleme bittiğinde bunu e-postayla bildirebilir

# Önceden tanımlı yedekleme kurulabilir

# Özel dosyalarınızı korumak için parolayla koruma (AES 128, 192, 256 bit şifreleme)

# Yedekleme katalog dosyası oluşturabilir

# Dosya/klasör süzme aracı

# Tam, artımlı, parçalı ve yansı tarzda yedekleme yapılabilir

# Yerel diske, FTP`ye, LAN`a (yerel ağ), CD ve DVD araçlara gönderebilir.

# Windows Vista`yı da destekliyor.

5wxwte.gif

[center]
[/center]


[center][font="Tahoma"][color="#8b0000"]http://www.mediafire.com/?0xc3e1gjk9gbdgj[/color][/font][/center]



2drt3zn.png

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...
  • Moderator

[center] [spoiler][img]http://img35.resimup.net/di/SW02.png[/img][/spoiler]
[b][font="Arial Narrow"][size="4"][color="#000080"]Backup4all Professional 4.6 Build 255[/color][/size][/font][/b]
[color="#0000FF"]Windows 7/Vista/XP/2000-Windows 2008/2003/2000 Server [32-64 Bit][/color]

[img]http://i.imgur.com/wH8ne.png[/img]

[color="#FF0000"]Backup4all.Professional.4.6.Build.255_UIT_by_TornadoEffect.7z | 18.92 MB[/color]
[code]http://www.mediafire.com/?ezuw6ozo4xb0d8c[/code]


[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...
  • Editor

[center][b][font="Comic Sans MS"][size="4"][color="#ff0000"]Backup4all Professional[/color][/size][/font][/b][b] [size="3"][color="#0000ff"]v4.6.261 Multilingual incl Crack[/color][color="#333333"] 23.1 MB[/color][/size][/b][/center][center]
[/center][center]Homepage: [color="#0000ff"]http://www.backup4all.com/[/color][/center]
[code]
http://freakshare.com/files/y5hfjc3v/Backup4all-Professional-4.6.261-Multilingual-incl-Crack-BRD.rar.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Editor

[center][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Backup4all Professional[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v4.7.265 Multilingual incl keygen[/color] 22.30 MB[/font][/b][/size][/center][center]
[/center][center][img]http://i27.fastpic.ru/big/2012/0323/2d/22501973e6a4d13bd512f2158e7b0d2d.jpg[/img][/center][center]
[/center][center]Homepage: [color="#0000ff"]http://www.backup4all.com/[/color][/center]
[code]
http://rapidshare.com/files/3442526445/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://depositfiles.com/files/sj7xt1vqz
http://www.filefactory.com/file/20cmar68cqct/n/Backup4all_Professional_v4_7_265_Multilingual_Cracked-BRD_rar
http://ul.to/kep0p5u6/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://ul.to/l85bcikb
http://depositfiles.com/files/clbdozaye/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://netload.in/dateiNkLXTXuclU/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar.htm
http://freakshare.com/files/r23lyymr/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://rapidgator.net/file/1299333/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://www.eyesfile.com/6gfl3brxvk5z/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://www.restfile.com/2un5er20og91/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://extabit.com/file/2a0rtcq1hnpk1/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://turbobit.net/ohxfknl5mpd3.html
http://share-links.biz/_4vq6g1mo3hjl/Backup4All
http://bitshare.com/files/x00xphfx/Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://freakshare.com/files/duh7eftb/Backup4all-Professional-4.7.265-Multilingual-incl-keygen-BRD.rar.html
http://bitshare.com/files/wsduwyuc/Backup4all-Professional-4.7.265-Multilingual-incl-keygen-BRD.rar.html[/code]

Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

[code] Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD

Cracked by...: BRD Cult Size.....: 5
Suplied......: BRD Cult Date.....: 03/24/2012
Packaged.....: BRD Cult Type.....: Crack
Protection...: Armadillo Os.......: WinALL

▀ DESCRiPTiON ▄

Backup4all is a backup program for Windows that protects your
data from partial or total loss. It automates the backup
process saving you time, compresses the data to save storage
space (using standard zip format) and encrypts your backup to
protect from unauthorized usage.

Using Backup4all you can easily back up your data to any
local or network drive, backup to FTP, backup to SFTP, backup
to DVD or CD, backup to Blu-ray or other removable media
(such as USB HDD or flash drives). Backup4all is the best
backup solution for desktop and laptop computers, for your
business or personal use.

URL: http://www.backup4all.com

▀ iNSTALL NOTES ▄

Install the program and use our patch.
Enjoy![/code]
[size=4][b]Backup4all.Professional.v4.7.265.Multilingual.Cracked-BRD[/b][/size]
[code]

http://www.filefactory.com/file/5ycymexcxlvf/n/bp47265mBRD.rar

[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

[center][b][size="4"][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Backup4all Professional[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v4.7.268 Multilingual Cracked [/color]20.79 MB[/font][/size][/b][/center][center]
[/center][center][spoiler][img]http://rapidimg.org/images/DdwA.png[/img][/spoiler][/center][center]
[/center][center]Anasayfa: [color="#0000ff"]http://www.backup4all.com/[/color][/center]
[code]http://depositfiles.com/files/jxwlkiskk
http://rapidgator.net/file/4395675/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://freakshare.com/files/mqitpae3/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://filevelocity.com/lpvvbgfba90p/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://rapidgator.net/file/4377320/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://bitshare.com/files/ej15j9nv/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://ul.to/mn6d4uib
http://netload.in/dateiLsZcC652kh/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar.htm
http://freakshare.com/files/l357tt8o/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://www.restfile.com/opqh1sl76uqn/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://extabit.com/file/2dc175f0c89ax/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://fiberupload.com/y9n3br2nvtwq/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual._ed-BRD.rar
http://rapidgator.net/file/4546197/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://turbobit.net/zcyjjp7bvst4/Backup4all.Professional.v4.7.268.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://depositfiles.com/files/ukf9fgzvo[/code]

Link to comment
Share on other sites



[b][size="5"][color="#ff0000"]Backup4All Professional v4.5.234 Türkçe Full[/color][/size][/b]



Sabit diskiniz çöktüğünde ya da kullanılamaz hale geldiğinde, hele ki önemli hiçbir verinizi yedeklemediğinizde ne yapabilirsiniz? Tam bir felaket senaryosu gibi gözükse de olmaz ya da bana denk gelir mi hiç demeyin. Elektrik kesintileri, sürekli hatalı bir şekilde bilgisayarı kapatmak ya da başka etkenler yüzünden bir gün sabit diskinize erişemez duruma gelebilirsiniz.



Onun için önemli bilgilerinizi yedeklemekte her zaman fayda vardır. İleride sabit diskiniz bozulsa bile elinizdeki yedeklerle yine de bir noktadan başlayabilirsiniz. Backup4all Windows icin güclü bir veri yedekleme yazılımıdır.

Özellikler:
# Türkce kurulum ve kullanım
# Otomatik yedekleme yapmak icin zamanlayıcı kullanılabilir
# Veri sıkıştırması icin standart ZIP teknoloji kullanılır.
# ZIP64 teknolojiyi destekler.
# Yedekleme bittiğinde bunu e-postayla bildirebilir
# Önceden tanımlı yedekleme kurulabilir
# Özel dosyalarınızı korumak icin parolayla koruma (AES 128, 192, 256 bit şifreleme)
# Yedekleme katalog dosyası oluşturabilir
# Dosya/klasör süzme aracı
# Tam, artımlı, parcalı ve yansı tarzda yedekleme yapılabilir
# Yerel diske, FTP'ye, ben kazmayım'a (yerel ağ), CD ve DVD araclara gönderebilir.
# Windows Vista'yı da destekliyor.
# Plugin (eklenti) desteği mevcut. Bu sayede ceşitli programların iceriğini yedekleyip geri yükleyebilirsiniz. Araclar > Plugin yükle yolunu kullanabilirsiniz.

Windows 95/98/NT/2000/XP/2003/Vista ve Win7 ile uyumludur.

[img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/d6zwp.jpg.png[/img]

[codebox]http://depositfiles.com/files/hokkbe9ok[/codebox]


[b][color="#545454"][center]Rar Şifre : [color="#FF0000"]www.warezturkey.net[/color]
[/center][/color][/b]<br class="Apple-interchange-newline"> Edited by Mystry-Man
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

[center][font="Times New Roman"][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#FF0000"]Backup4all Professional[/color][/font] [color="#0000FF"][u]v4.7 Build 269[/u] [color="#8B0000"]Multilingual[/color] incl Crack[/color] 20.4 MB[/b][/size][/font]

Homepage: [color="#0000FF"]http://www.backup4all.com/[/color]
[/center]
[code]http://freakshare.com/files/6gg9ysr5/Backup4all-Professional-4.7-Build-269-Multilingual-incl-Crack-BRD.rar.html
http://bitshare.com/files/m48mlayl/Backup4all-Professional-4.7-Build-269-Multilingual-incl-Crack-BRD.rar.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • Editor

[center][b][font="Comic Sans MS"][size="4"][color="#ff0000"]Backup4all Professional[/color] [/size][/font][font="Times New Roman"][size="4"]v4.7.269 Multilingual Cracked 21 MB[/size][/font][/b][/center][center]
[/center][center]Home: [color="#0000ff"]http://www.backup4all.com/[/color][/center]
[code]http://rapidgator.net/file/9734202/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://ul.to/b8zoz6ev/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://ul.to/ev5kigit
http://letitbit.net/download/01984.05fbe09d734e06fa67dc8cb5571b/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://depositfiles.com/files/kow9d1mwi
http://netload.in/dateivN0B6QE91T/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar.htm
http://turbobit.net/l9pl493q8pwg.html
http://www.filefactory.com/file/7gsu3p4yrp07/n/Backup4all_Professional_v4_7_269_Multilingual_Cracked-BRD_rar
http://cloudnxt.net/2r2i239gxrxn/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://filegag.com/nnh03568geoi/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://luckyshare.net/2396101514/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://fiberupload.com/q7xw9232sctx/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual._ed-BRD.rar
http://www.pigsonic.com/axa9s079yct2.html
http://holderfile.com/w0l94uq3tor8
http://rapidgator.net/file/9777207/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://freakshare.com/files/02zgxncw/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar
http://bitshare.com/files/ypvly8cc/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual.Cracked-BRD.rar.html
http://file4sharing.com/bq9hb11fuhm1/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual._ed-BRD.rar.html
http://www.migahost.com/ycxhjv4q4dbe/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual._ed-BRD.rar.html
http://www.restfile.com/zwjvhfbgrt1h/Backup4all.Professional.v4.7.269.Multilingual._ed-BRD.rar.html
http://jumbofiles.com/03mndb529rp8[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • Moderator

[center][color="#000000"][b][font="Times New Roman"][size="3"]Backup4all Professional 4.8 Build 278[/size][/font][/b][/color]

[code]http://rapidgator.net/file/24448162/Backup4all.Professional.4.8.Build.278.rar.html
or
http://turbobit.net/woqcpg36x0hx.html[/code]
Patchi "C:\Program Files\Softland\Backup4all Professional 4\" atıp çalıştırın.Patch diyin.
[/center]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...